35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:A ja sobie dziś rozwaliłam okno, wyszło z zawiasu i teraz boję się żeby nie wypadło. Mam nadzieję, że w nocy nie będzie wiało

Muszę zobaczyć rano, czy wskoczył samo czy będę musiała wzywać fachowców. Kurdę, że też takie rzeczy mi się przytrafiają zawsze kiedy nie ma żadnego sensownego faceta do pomocy.
A masz niesensownego na podorędziu?
Przyklep, nie otwieraj i zaczekaj, aż M wróci
Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Hehehe no nie, chyba też nie bardzo. Właśnie to okno nie da się przyklepać, okucie odstaje, jakby wypadło z szyn, nie dam rady tego sama zrobić. Jak tak zostanie to może się samo otworzyć w niekontrolowany sposób, tak naprawdę trzyma się na jednym lub dwóch zawiasach z czterech. Muszę rano fachowca wołać, ciekawe za ile przyjadą. Ja mam te okna chyba jeszcze na gwarancji, chociaż na okucia nie pamiętam czy jeszcze jest gwarancja, muszę rano sprawdzić. Trzy tygodnie czekania na powrót m to w tej sytuacji za długo.Krakonka wrote:A masz niesensownego na podorędziu?

Przyklep, nie otwieraj i zaczekaj, aż M wróci
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Krakonka, co do twojego postu o poszukiwaniach, czerpaniu wiedzy, technologiach, mam tak samo. Zgłębiam tajniki zanim kupię. zdecydowanie wiem o czym mówisz.

Wymyśliłam sobie na przykład konkretny odcień zieleni do kafli w kuchni. No dobra, w aneksie kuchennym. Całe miasto zjeździlam, nigdzie nie mieli. W necie też nie to, bo jak już były w miarę to za duże. W końcu ktoś mi wskazał jeszcze jeden salon z płytkami i na ich stronie w internecie znalazłam je. Zamówiłam. Gładkie to były dostępne, ale dekorów z tej serii zabrakło i musieli je z Włoch sprowadzać. No to czekałam. Na tydzień przed dostawą pojechałam zobaczyć te gładkie na żywo żeby sprawdzić, czy rzeczywiście są ok. A w sumie już pozamiatane było. Całe szczęście, że były właśnie takie jakie miały być
Ale za to jaka satysfakcja, masz to co chciałaś, bez chodzenia na kompromisy. Takie wymarzone, wyszukane takie właśnie jakie miało być. Fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 01:13
Krakonka, Mega, BISCA, efcia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Hmm, no ale u mnie grzmi i błyska. Mam nadzieję, że okno wytrzyma, bo jest w sumie bardziej przymkniete niż zamknięte. Kurdę, przyszło mi chyba pilnować okna... Cóż. Dobranoc, niech nam się w końcu powietrze orzeźwi.
Mega, Bliska 77, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja szukam od paru lat ociekacza ze stali nierdzewnej z odpływem, który można przyczepić do odpływu zlewowego. I owszem są. Te parę lat temu był tylko jeden, teraz jest kilka. Ale ceny zabójcze.
Myślę, czy nie zrobić takiego na zamówienie. Tu gdzieś niedaleko mnie robią zlewy gastronomiczne, to może by się dało...
Po płytki do WC chyba się wybiorę do stacjonarnego sklepu, bo nie zobaczę tego na ekranie. Mają być błyszczące, ale mieć nierówną powierzchnię. Są takie, ale chciałabym śmietankowe, a są białe. No i jeszcze nie jestem pewna, czy chcę takie jasne w ogóle. Nie wypada innych w tak maciupueńkiej toalecie, ale z drugiej strony, kto to będzie szorował? A i koty muszą mieć kuwetę tam, to pełno żwirku mi nasypią. Może jak pomacam, to mi coś przyjdzie do głowy
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni- to dzisiaj zaczyna sie proces zaplodnienia. W zasadzie od dzis jestes w ciazy, na razie poza ustrojowo ale maly Reniek juz dzis zacznie swoje zycie!
Simba - trzymam kciuki za Klucha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 05:36
kkisia, Mega, BISCA, dorbie, macduska, efcia, Krakonka, Zofia8, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, Bozia3, gosia7122, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ! Życzę wszystkim miłego dnia. Mój będzie dziś ciężki bo dużo spraw mam do załatwienia ale dam radę !!

Wszystko składam z ręce Tego na GórzeComeToMeBaby wrote:Bardzo ładnie.
Co oznacza "ty się tym zajmij " w twoim podpisie?
Reni, kkisia, macduska, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, bry, bry

Nad ranem (koło 5) przeszła burza i ulewa, no i dzieki temu jest czym oddychać
nareszcie
No to kciuki zacisniete za Reni i Simbe, Aasiula za ciebie tez - niech ta kontrola idzie w cholerę
Bliska 77, Sabina, Simba, macduska, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Cometa jak okno?
U nas o 3 byla burzajak diabli, grad i wiatr taki ze drzewa sie kladly, ok 5 tez byla ale juz spokojniejsza.
Powietrze milutkie, nic tylko do lasu na spacerek
Milego dnia
Sabina, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bryy!!U mnie zaduch ale zaczyna mruczec na zewnatrz wiec idzie burza..A niech przyjdzie bo zdycham bez grama swiezego powietrza.A jak sie ochlodzi to i zakupy bedzie mozna wreszcie normalnie zroic.
Kciukasy zacisniete za wszystkie w potrzebie
Bliska 77, Sabina, macduska, Aasiula, efcia, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

-
Bry,
Reni, Simba
, dajcie znac juz po.
Aasiula, czymaj sie.
Krakonka, milo sie Cie czyta. Spokoj, entuzjazm i determinacja. Oby tak dalej. Niz bedzie Ci smutno jak oddasz psine ?
kometa, mam nadzieje ze sie uporasz z tym oknem. Upierdliwy problem
U nas tez troche chlodniej. Ufff.
Udanego dnia wiedzmole
Sabina, Bliska 77, Simba, macduska, Aasiula, efcia, Krakonka, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kciuki trzymam dziś za Reni, Simby Twixa, Asiula trzym się i za wszystkie potrzebujące wiedźmy
Dzięki burzy Marcel zrobił mi pobudkę przed 4 rano. Bardzo był zainteresowany hukami i błyskami. Potem zamknął oko na trochę ale się kręcił i jestem nieprzytomna.
Sabina, Bliska 77, Simba, macduska, Aasiula, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
U nas też burza
Simba, Reni, Aasiula, Caffe moje kciuki za Was
Pominelam kogoś?
Wacia a Ty jutro jedziesz na wyjecie spirali?
Zgadza się. To już jutro pozbędę się tego cholerstwa.
Aasiula, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, Magdala, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI witam się burzowo.

Obudził mnie gwałtowny szum deszczu, a że pranie stało na balkonie a buty na tarasie z drugiej strony domu to start z łóżka miałam godny sprintera.
Czyżby to już koniec upalnych dni??? Ja nie chcę!
Powodzenia dziewczyny w Waszych dzisiejszych życiowych potyczkach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 08:37
Aasiula, efcia, Sabina, dorbie, BISCA, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
A ja mogłam pospać i spałam, a w nocy deszcz padał, ale nie słyszałam i dobrze.
A teraz słoneczko i 21 stopni. Dla mnie może grzać, nie przeszkadza mi, a w pracy mam klimę i dlatego dobrze to znoszę.
Trzymam kciuki za Reni, Simbowego synka i Aasiule w pracy
i za wszystkie potrzebujące
Aasiula, macduska, efcia, Sabina, Bliska 77, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH