SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldunek z kozetki. Pobrano 14 fiolek krwi, jeszcze dwie przede mna. Oczywiscie bylam w zaswiatach. Tam jest calkiem przyjemnie i nie chce sie za bardzo wrcacac do rzeczywistosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:41

BISCA, Bliska 77, macduska, Krakonka, Reni, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, peppapig, dorbie, kapturnica, Bozia3, efcia, Elfik, Magdala, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, beates, stara.krycha lubią tę wiadomość

Zofia8
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem wiem ;-) ale patrz jak podłapały haha

czuję się spoko, chociaż boję się narkozy i czy mnie ktoś nie przeleci podczas niej
    lekarze są fajni, więc chciałabym pamiętać ;-)

A ja polubilam narkoze O.o
    Zobaczysz Jaki blogi jest ten moment kiedy "odlatujesz". Tym bardziej, ze to jest "plytka" narkoza, bez tuby w gardle itd. No i wyciaganie jaj nie trwa dlugo. Bedzie git.
    Trudno uwierzyc, ze to juz jutro, prawda ? :)

macduska, paszczakin, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Bisca :)
    Rzeczywiście czuję się o niebo lepiej, mimo wszystko :) Nie muszę się szarpać, jakieś tam przystanie przede mną majaczą, mogę działać, mam plany. Chodzimy z M na terapię - nie wiem, jak długo, ale pomyślałam, że może jako cel powinniśmy wyznaczyć zwykłe porozumienie, zamiast jakichś wielkich bógwico. Zobaczę, jak M na to zareaguje. Postanowiłam nie spieszyć się, dać sobie, nam rok. Po roku podjąć ostateczną decyzję. Zaproponuję, żebyśmy spędzali niedziele z Małgosią razem - dla niej.
    Wyprowadzam się sama i oczywiście mam sporo obaw, które czasem mi dokuczają. Bywa, że jestem przygnębiona. Ale na szczęście nie trwa to długo i jakoś się otrząsam. Myślę, że cokolwiek będzie w przyszłości, to będzie to dobrze. Postaram się o to.

Z psem to cóż, ja nie jestem psowy człowiek. Lubię ją bardzo, jako ją, ale pies to innego rodzaju obowiązek, niż kot... Psa trzeba więcej dopieszczać i aktywniej się z nim bawić. Jak zatęsknię, zawsze mogę ją odwiedzić czy nawet zabrać na spacer - teraz będę mieszkała dwie ulice od Ex-M :) Ale nie chciałabym mieć psa w mieszkaniu. Chociaż przyznam, że te wieczorne spacery są naprawdę bardzo przyjemne :)
    A ja sobie nie wyobrazam zycia bez psa, bo to nasz pelnoprawny czlonek rodziny ;)

anna maria, efcia, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witam ! Życzę wszystkim miłego dnia. Mój będzie dziś ciężki bo dużo spraw mam do załatwienia ale dam radę !! :) :)

Wszystko składam z ręce Tego na Górze :)
    Nie odpowiedziałaś na pytanie o podpis

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Zobaczysz Jaki blogi jest ten moment kiedy "odlatujesz". Tym bardziej, ze to jest "plytka" narkoza, bez tuby w gardle itd. No i wyciaganie jaj nie trwa dlugo. Bedzie git.

Ja też lubię narkozę. Nawet z rurą w gardle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:58

Bliska 77, BISCA, anna maria, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wariatka i ta rura najwazniejsza ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:58

macduska, Sabina, Reni, BISCA, Bozia3, kkisia, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja.. kapta, jak bys nie byla w ciazy to wpie**l by sie nalezal, bo mi lato zauroczylas i zniklo.. pizdzi jak na uralu..

Dorbie, wczoraj zapomnialam powiedziec- super Ci w tej kiecce. Ja Wam drobinkom super tego zazdroszcze- tego wdzieku z ciazowym brzuchem.. U Ciebie jeszcze to raczej brzuszek, ale pozniej dalej bedziesz dobrze wygladac, juz widac..

Krakonka, ja Cie z remontem rozumiem.. tez uwielbiam! i tez musze wynalezc dokladnie te wymarzone elementy- na podlodze w kuchni mam plytki terracotta, ich wszedzie pelno, ale ja musialam zobaczyc ze 20 rodzajow, żeby miec TE. Luby nie widzial roznicy i juz powoli rece zalamywal. Co do kuwety, to moze jednak nie w lazience, jak taka mala jest? Ja mam kuwete w szafce ikeowej, wcietej z boku, zeby kota wejsc mogla. W srodku stoi zamknieta kuweta- rozwiazanie wypaczylam na ikeahackers i uwazam za genialne.

Kciuki trzymam za Maksia, kontrole Asiuli, juz zaczynam za Renie i Wacie.. Wy jutro za nas tez trzymajcie, bo druga partia szczepien nas czeka, a ze mlody juz bardziej swiadomy co sie dzieje, to pewnie bardziej przezywac bedzie..

A i udanego spotkania dzisiaj! Jaki sezon na forumowe zloty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:03

macduska, Krakonka, Sabina, Bliska 77, Dziobak, ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, Bozia3, efcia, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Witajcie
    Cometa jak okno?
    U nas o 3 byla burzajak diabli, grad i wiatr taki ze drzewa sie kladly, ok 5 tez byla ale juz spokojniejsza.
    Powietrze milutkie, nic tylko do lasu na spacerek
    Milego dnia
    Dzięki. Do drugiej w nocy nasluchiwałam czy mi się nagle nie otworzy i nie trzasnie, tak mocno wiało mi w okna. Ale na szczęście burza właściwa przeszła obok miasta. Śledziłam burzę w necie i jak poszła na południe to w końcu Zasnęłam. Okno całe :-) Dzwoniłam do firmy, która zakładała mi te okna, dostałam numer do serwisanta, Pana Waldka :-) Pytał o objawy i rodzaj okucia (ze względu na to, że zmieniali okucia to data założenia okna mu wystarczyła), bo myślał, że mi powie co i jak i sama zrobię. Ale jak mu powiedziałam, że całe okucie oddzieliło się od ramy okiennej, miałam przy tym głos potrzebującej pomocy panienki, to stwierdził że da radę podjechać na chwilę przed innym klientem, będzie koło 13 stej. No, to czekam na Pana Waldka.

Sabina, Bliska 77, Reni, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proponuję Al. Niepodległości róg Batorego (PUB Zielona Gęś)
    Dziobak wrote:
    Znaczy 16.45? Gdzie?

Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wariatka i ta rura najwazniejsza ;-)
    To samo pomyślałam XD

macduska, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza- to Ty będziesz przeżywać! Już trzmam!
    Coś mi się majaczy, że jest jakiś żel ze znieczuleniem. Smaruje się skórę przed szczepieniem.

Sabina, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie odpowiedziałaś na pytanie o podpis

no jak nie odpowiedziala, jak odpowiedziala?
    ze na palec liczy..

Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wam pokaze, jak Adas za Was wszytkie trzyma. Zdjecie wyszlo mi kurde niewyrazne, bo łapałam za komórę w pospiechu jak przypozowal, ale troche widac..

kabooom!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 12:39

BISCA, macduska, Bliska 77, caffe, Reni, Dziobak, Sabina, anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, Zofia8, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    U nas burza po 4 i do rana juz nie spałam. Wiało strasznie, obok w kamienicy rusztowanie i ciagle dziwne dźwięki, cos odpadało. Po 5 ktoś wlazł na nie zeby sprawdzic czy cos sie nie stało. Na dworze lepiej ale w domu koszmarek, dalej 25 st i wilgoć :/
    Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące :)

efcia, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo nie mogę się doczekać ale boję się, że się nie uda
    no i nie wiem co robić
    1,2 zarodki (jeśli będą)
    a co z tymi nadprogramowymi? Przecież nie zdążę ich pobrać w 2016 i co potem? Program jest tylko do czerwca 2016
    BISCA wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:10

Bliska 77, BISCA, efcia, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

ja mialam raz, bez rury.. i tez mi sie podobalo ;)

Bliska 77, macduska, Reni, Bozia3, efcia, kkisia, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to na pewno była rura? 07icon_smile4.gif
    macduska wrote:

Bliska 77, macduska, BISCA, efcia, Elfik, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dzięki. Do drugiej w nocy nasluchiwałam czy mi się nagle nie otworzy i nie trzasnie, tak mocno wiało mi w okna. Ale na szczęście burza właściwa przeszła obok miasta. Śledziłam burzę w necie i jak poszła na południe to w końcu Zasnęłam. Okno całe :-) Dzwoniłam do firmy, która zakładała mi te okna, dostałam numer do serwisanta, Pana Waldka :-) Pytał o objawy i rodzaj okucia (ze względu na to, że zmieniali okucia to data założenia okna mu wystarczyła), bo myślał, że mi powie co i jak i sama zrobię. Ale jak mu powiedziałam, że całe okucie oddzieliło się od ramy okiennej, miałam przy tym głos potrzebującej pomocy panienki, to stwierdził że da radę podjechać na chwilę przed innym klientem, będzie koło 13 stej. No, to czekam na Pana Waldka.
    No miejmy nadzieje, zepan Waldek skutecznie zadziala ;)

ComeToMeBaby, paszczakin, Krakonka, efcia, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    To wam pokaze, jak Adas za Was wszytkie trzyma. Zdjecie wyszlo mi kurde niewyrazne, bo łapałam za komórę w pospiechu jak przypozowal, ale troche widac..

Zajebiste zdjecie!!!!!

ComeToMeBaby, paszczakin, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy Ges o 16.45? To jezdem. Ale to nie jest mordownia, tylko kuturarny lokal i moge tam byc z dzieckiem?
    Reni, jakby co to sie zdzwaniamy, bo za chwilunie przestaje miec net.

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 10360 10361 10362 10363 10364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ