35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Meldunek z kozetki. Pobrano 14 fiolek krwi, jeszcze dwie przede mna. Oczywiscie bylam w zaswiatach. Tam jest calkiem przyjemnie i nie chce sie za bardzo wrcacac do rzeczywistosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:41
BISCA, Bliska 77, macduska, Krakonka, Reni, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, peppapig, dorbie, kapturnica, Bozia3, efcia, Elfik, Magdala, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, beates, stara.krycha lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:wiem wiem
ale patrz jak podłapały haha
czuję się spoko, chociaż boję się narkozy i czy mnie ktoś nie przeleci podczas niej
lekarze są fajni, więc chciałabym pamiętać
A ja polubilam narkoze
Zobaczysz Jaki blogi jest ten moment kiedy "odlatujesz". Tym bardziej, ze to jest "plytka" narkoza, bez tuby w gardle itd. No i wyciaganie jaj nie trwa dlugo. Bedzie git.
Trudno uwierzyc, ze to juz jutro, prawda ?
macduska, paszczakin, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
A ja sobie nie wyobrazam zycia bez psa, bo to nasz pelnoprawny czlonek rodzinyKrakonka wrote:Bisca

Rzeczywiście czuję się o niebo lepiej, mimo wszystko
Nie muszę się szarpać, jakieś tam przystanie przede mną majaczą, mogę działać, mam plany. Chodzimy z M na terapię - nie wiem, jak długo, ale pomyślałam, że może jako cel powinniśmy wyznaczyć zwykłe porozumienie, zamiast jakichś wielkich bógwico. Zobaczę, jak M na to zareaguje. Postanowiłam nie spieszyć się, dać sobie, nam rok. Po roku podjąć ostateczną decyzję. Zaproponuję, żebyśmy spędzali niedziele z Małgosią razem - dla niej.
Wyprowadzam się sama i oczywiście mam sporo obaw, które czasem mi dokuczają. Bywa, że jestem przygnębiona. Ale na szczęście nie trwa to długo i jakoś się otrząsam. Myślę, że cokolwiek będzie w przyszłości, to będzie to dobrze. Postaram się o to.
Z psem to cóż, ja nie jestem psowy człowiek. Lubię ją bardzo, jako ją, ale pies to innego rodzaju obowiązek, niż kot... Psa trzeba więcej dopieszczać i aktywniej się z nim bawić. Jak zatęsknię, zawsze mogę ją odwiedzić czy nawet zabrać na spacer - teraz będę mieszkała dwie ulice od Ex-M
Ale nie chciałabym mieć psa w mieszkaniu. Chociaż przyznam, że te wieczorne spacery są naprawdę bardzo przyjemne 

anna maria, efcia, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A ja polubilam narkoze

Zobaczysz Jaki blogi jest ten moment kiedy "odlatujesz". Tym bardziej, ze to jest "plytka" narkoza, bez tuby w gardle itd. No i wyciaganie jaj nie trwa dlugo. Bedzie git.
Ja też lubię narkozę. Nawet z rurą w gardle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:58
Bliska 77, BISCA, anna maria, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja.. kapta, jak bys nie byla w ciazy to wpie**l by sie nalezal, bo mi lato zauroczylas i zniklo.. pizdzi jak na uralu..
Dorbie, wczoraj zapomnialam powiedziec- super Ci w tej kiecce. Ja Wam drobinkom super tego zazdroszcze- tego wdzieku z ciazowym brzuchem.. U Ciebie jeszcze to raczej brzuszek, ale pozniej dalej bedziesz dobrze wygladac, juz widac..
Krakonka, ja Cie z remontem rozumiem.. tez uwielbiam! i tez musze wynalezc dokladnie te wymarzone elementy- na podlodze w kuchni mam plytki terracotta, ich wszedzie pelno, ale ja musialam zobaczyc ze 20 rodzajow, żeby miec TE. Luby nie widzial roznicy i juz powoli rece zalamywal. Co do kuwety, to moze jednak nie w lazience, jak taka mala jest? Ja mam kuwete w szafce ikeowej, wcietej z boku, zeby kota wejsc mogla. W srodku stoi zamknieta kuweta- rozwiazanie wypaczylam na ikeahackers i uwazam za genialne.
Kciuki trzymam za Maksia, kontrole Asiuli, juz zaczynam za Renie i Wacie.. Wy jutro za nas tez trzymajcie, bo druga partia szczepien nas czeka, a ze mlody juz bardziej swiadomy co sie dzieje, to pewnie bardziej przezywac bedzie..
A i udanego spotkania dzisiaj! Jaki sezon na forumowe zloty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:03
macduska, Krakonka, Sabina, Bliska 77, Dziobak, ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, Bozia3, efcia, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Dzięki. Do drugiej w nocy nasluchiwałam czy mi się nagle nie otworzy i nie trzasnie, tak mocno wiało mi w okna. Ale na szczęście burza właściwa przeszła obok miasta. Śledziłam burzę w necie i jak poszła na południe to w końcu Zasnęłam. Okno całeBliska 77 wrote:Witajcie
Cometa jak okno?
U nas o 3 byla burzajak diabli, grad i wiatr taki ze drzewa sie kladly, ok 5 tez byla ale juz spokojniejsza.
Powietrze milutkie, nic tylko do lasu na spacerek
Milego dnia
Dzwoniłam do firmy, która zakładała mi te okna, dostałam numer do serwisanta, Pana Waldka
Pytał o objawy i rodzaj okucia (ze względu na to, że zmieniali okucia to data założenia okna mu wystarczyła), bo myślał, że mi powie co i jak i sama zrobię. Ale jak mu powiedziałam, że całe okucie oddzieliło się od ramy okiennej, miałam przy tym głos potrzebującej pomocy panienki, to stwierdził że da radę podjechać na chwilę przed innym klientem, będzie koło 13 stej. No, to czekam na Pana Waldka.
Sabina, Bliska 77, Reni, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Nie odpowiedziałaś na pytanie o podpis
no jak nie odpowiedziala, jak odpowiedziala?
ze na palec liczy..
Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
To wam pokaze, jak Adas za Was wszytkie trzyma. Zdjecie wyszlo mi kurde niewyrazne, bo łapałam za komórę w pospiechu jak przypozowal, ale troche widac..
kabooom!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 12:39
BISCA, macduska, Bliska 77, caffe, Reni, Dziobak, Sabina, anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, Zofia8, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
Cześć
U nas burza po 4 i do rana juz nie spałam. Wiało strasznie, obok w kamienicy rusztowanie i ciagle dziwne dźwięki, cos odpadało. Po 5 ktoś wlazł na nie zeby sprawdzic czy cos sie nie stało. Na dworze lepiej ale w domu koszmarek, dalej 25 st i wilgoć
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
noo nie mogę się doczekać ale boję się, że się nie uda
no i nie wiem co robić
1,2 zarodki (jeśli będą)
a co z tymi nadprogramowymi? Przecież nie zdążę ich pobrać w 2016 i co potem? Program jest tylko do czerwca 2016
BISCA wrote:A ja polubilam narkoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:10
Bliska 77, BISCA, efcia, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja też lubię narkozę. Nawet z rurą w gardle.
ja mialam raz, bez rury.. i tez mi sie podobalo
Bliska 77, macduska, Reni, Bozia3, efcia, kkisia, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
No miejmy nadzieje, zepan Waldek skutecznie zadzialaComeToMeBaby wrote:Dzięki. Do drugiej w nocy nasluchiwałam czy mi się nagle nie otworzy i nie trzasnie, tak mocno wiało mi w okna. Ale na szczęście burza właściwa przeszła obok miasta. Śledziłam burzę w necie i jak poszła na południe to w końcu Zasnęłam. Okno całe
Dzwoniłam do firmy, która zakładała mi te okna, dostałam numer do serwisanta, Pana Waldka
Pytał o objawy i rodzaj okucia (ze względu na to, że zmieniali okucia to data założenia okna mu wystarczyła), bo myślał, że mi powie co i jak i sama zrobię. Ale jak mu powiedziałam, że całe okucie oddzieliło się od ramy okiennej, miałam przy tym głos potrzebującej pomocy panienki, to stwierdził że da radę podjechać na chwilę przed innym klientem, będzie koło 13 stej. No, to czekam na Pana Waldka.
ComeToMeBaby, paszczakin, Krakonka, efcia, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:To wam pokaze, jak Adas za Was wszytkie trzyma. Zdjecie wyszlo mi kurde niewyrazne, bo łapałam za komórę w pospiechu jak przypozowal, ale troche widac..
Zajebiste zdjecie!!!!!
ComeToMeBaby, paszczakin, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH