35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska dawaj w pociąg

Bliska 77 wrote:Kurde,powiem szczerze, ze zazdroszcze Wam tych spotkan, docencie to ze macie taka mozliwosc i wykorzystajcie wspolny czas na maksa!!!
Bliska 77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Krakonka, fajnie że działacie z m na rzecz poprawy... stosunków. Terapia dobra rzecz. Warto ustalić sobie taki cel, który jest rzeczywiście do osiągnięcia, a potem sięgać po kolejny, małymi krokami do przodu. Trzymam kciuki za powodzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:26
Bliska 77, BISCA, Krakonka, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy, zobaczymyBliska 77 wrote:O kurde, to pan Waldek jak ideal, szybki, sprawny i skuteczny.....

No właśnie, to ja chwilowo znikam, bo mam w mieszkaniu niezły rozgardiasz, muszę tu ogarnąć i mieszkanie i siebie. Jak się uwinę to wrócę.
Bliska 77, Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
Naprawde, bardzo rozsadne podejscie, rowniez trzymam kciuki za wszelakie stosunkiComeToMeBaby wrote:Krakonka, fajnie że działacie z m na rzecz poprawy... stosunków. Terapia dobra rzecz. Warto ustalić sobie taki cel, który jest rzeczywiście do osiągnięcia, a potem sięgać po kolejny, małymi krokami do przodu. Trznam kciuki za powodzenie

Krakonka, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
No tak, przed wizyta szybkiego i sprawnego wypada sie ogarnacComeToMeBaby wrote:Zobaczymy, zobaczymy

No właśnie, to ja chwilowo znikam, bo mam w mieszkaniu niezły rozgardiasz, muszę tu ogarnąć i mieszkanie i siebie. Jak się uwinę to wrócę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:27
-
Reni wrote:noo nie mogę się doczekać ale boję się, że się nie uda
no i nie wiem co robić
1,2 zarodki (jeśli będą)
a co z tymi nadprogramowymi? Przecież nie zdążę ich pobrać w 2016 i co potem? Program jest tylko do czerwca 2016
ale ze jak? ze program sie konczy, to we wlasnej zamrazarce masz czymac?
no cos ty, nawet jak pis bedzie u wladzy to tak nie zrobia.. konczy sie, znaczy nowych nie robia, ale to co masz, to masz..
Reni, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
wiesz, trochę się jednak martwię
na wątku IVF dziewczyny napisały, że dostają info z klinik, że może być problem z podejściem nr 2
BISCA wrote:Spokojnie. Lecimy etapami. Njapierw punkcja i pierwszy transfert, oby udany. O reszte bedziesz miala czas sie martwic. Nie dodawaj sobie zbednego stresu. ) -
nick nieaktualny
-
odrzucona
dziewczyny po spotkaniu zostaną uśmiercone, bo mnie zobaczą na żywo
a WY jednak jesteście po cały świecie rozrzucone
BISCA wrote:W imieniu calego forum, skladam prosbe o fotorteportaz ze spotkanie Warszawianek
dorbie, Bliska 77, paszczakin, BISCA, Sabina, kapturnica, Elfik, efcia, Bozia3, kkisia, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
no dobra ale kto zapłaci za procedurę???paszczakin wrote:ale ze jak? ze program sie konczy, to we wlasnej zamrazarce masz czymac?
no cos ty, nawet jak pis bedzie u wladzy to tak nie zrobia.. konczy sie, znaczy nowych nie robia, ale to co masz, to masz.. -
ComeToMeBaby wrote:Zobaczymy, zobaczymy

No właśnie, to ja chwilowo znikam, bo mam w mieszkaniu niezły rozgardiasz, muszę tu ogarnąć i mieszkanie i siebie. Jak się uwinę to wrócę.
Kometa,a Ty nie Warszafka? Czy ja cos pomieszalam? Na spotkanie niet? -
ooooo
to z czymś takim, to i ja mogę mieć sierścia w domu
paszczakin wrote:znalazlam foty (prosze nie cytowac). Podwojne zabezpieczenie przed wonieniem i latajacym zwirem.. Nawet niekociarze nie wyczuja kuwety, no chyba, ze sto lat nieposprzatana.. A ja mam baardzo wrazliwy wech..
paszczakin, Krakonka, efcia, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH