35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa... właśnie, bo miałam pisać. Zośka- 14 ampułek i więcej?! Ja pierniczę, ale z Ciebie upuścili. Dobrze się czujesz?Zofia8 wrote:Mam juz czesc wynikow. Anty tg 209,5, norma do 115. Reszta tarczycowych ok
moremi lubi tę wiadomość
-
uściślijmy
dotknął, weszło, dopchnąć, chłopa brakuje..
mówimy o specjaliście do okien (takich w domu z szybą i ramą?)
ComeToMeBaby wrote:jest, jest, jest! Pan Waldek jedzie do mnie już windą...
Edit: Pan Waldek całkiem całkiem. A jaki błyskawiczny hehehe. Przyszedł, złapał za klamkę, odpowiednio ustawił i działało. Musiałam mu udowadniać, że nie działało... Na zdjęciu. Dokręcił coś tam i powiedział, że jak jest niedomknięte okno a ja próbuję zamknąć to wtedy może wypaść z okucia. Muszę zawsze dopchnąć ręką okno. Heh, wyszłam na nie-umiejącą-zamykać-okna-pannę... Uff, ale z głowy.
Aha- Pan Waldek był duży i masywny. Jak on dotknął to okno to chyba samo z wrażenia weszło. Ja nie miałam szans zrobić to co on
No kurdę, chłopa mi brakuje!
Elfik, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Mam juz czesc wynikow. Anty tg 209,5, norma do 115. Reszta tarczycowych ok
Zosia, mi to nic nie mowi. Czy to moze byc poczatek odpowiedzi odnosnie poronien ?
I czy "to" sie leczy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:09
-
BISCA wrote:Zosia, mi to nic nie mowi. Czy to moze byc poczatek odpowiedzi odnosnie poronien ?
I czy "to" sie leczy ?
Wynik powyzej 100 swiadczy o Hashimoto.
Musze poszukac dobrego endo.
Glukoza na czczo 95,3 mg/dl niski-70,0 wysoki- 99,0
Glukoza po 1 godz. 94,7 mg/dl
Glukoza po 2 godz. 122,9 mg/dl do 140,0
Czekam na dalsze wyniki i konsultacje u prof. o 16.30.
Lacznie-38 badan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:35
Heretyczka, efcia, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Krakonka, BISCA, Elfik, gosia7122, moremi, Mega, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wynik powyzej 100 swiadczy o Hashimoto.
Musze poszukac dobrego endo.
Glukoza na czczo 95,3 mg/dl niski-70,0 wysoki- 99,0
Glukoza po 1 godz. 94,7 mg/dl
Glukoza po 2 godz. 122,9 mg/dl do 140,0
Czekam na dalsze wyniki i konsultacje u prof. o 16.30.
Lacznie-38 badan.
To się przebadasz wzdłuż i wszerz! Niech znajdą to COŚ co robi krecią robotę i niech to czym prędzej wyleczą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:54
efcia, Zofia8, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, BISCA, Sabina, Elfik, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Renek to tuz,tuz

Kometo, czyli Waldki to fajne chlopy
?
Krakonko, jak milo Cie "widziec" codziennie
Kissiu, zalecam maxymalny relaks i zycze super udanych wakacji
Dziewczynom, ktore zawojuja dzis Pola Mokotowskie-super spotkania
efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, Sabina, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:To się przebadasz wzdłuż i wszerz! Niech znajdą to COŚ co robi krecią robotę i niech to czym prędzej wyleczą!

Swiete slowa
Niech znajda cos uleczalnego, co leczy sie blyskawicznie 
macduska, efcia, Magdala, Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zosia nareszcie cos sie ruszylo u Ciebie.
Hasimoto ogarniesz z dobrym endokrynologiem.
Ja juz co prawda wystartowalam ze staraniami, ale kto wie moze znowu bedziemy para.
Ostatnie dni przed urlopem i masa spraw do zalatwienia.
Szpital mi przelozyl wizyte z tego wtorku na sierpien. Strasznie sie wkurzylam poniewaz specjalnie odlozylam wyjazd do 15go i dupa. Bylam wyjasnic i co? Dopiero wrzesien mi dali a i to po prosbie, bo poczatkowo pazdziernikiem nastraszyla. Jak tu sie leczyc i zaciazac? Za te trzy miech amh mi spadnie.
Dopiero sie witam.
To jutro za Reni trzymamy?
efcia, Reni, kkisia, BISCA, Sabina, dorbie, moremi, Mega, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Zosia nareszcie cos sie ruszylo u Ciebie.
Hasimoto ogarniesz z dobrym endokrynologiem.
Ja juz co prawda wystartowalam ze staraniami, ale kto wie moze znowu bedziemy para.
Ostatnie dni przed urlopem i masa spraw do zalatwienia.
Szpital mi przelozyl wizyte z tego wtorku na sierpien. Strasznie sie wkurzylam poniewaz specjalnie odlozylam wyjazd do 15go i dupa. Bylam wyjasnic i co? Dopiero wrzesien mi dali a i to po prosbie, bo poczatkowo pazdziernikiem nastraszyla. Jak tu sie leczyc i zaciazac? Za te trzy miech amh mi spadnie.
Dopiero sie witam.
To jutro za Reni trzymamy?
Dlatego nie czekam na nhs. Robie wszystko prywatnie.
Magdala, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i po co tyle naprodukowalyscie???
Ja mam burdel w kuchni,corcia upiera sie przy samodzielnym jedzeniu, wszystko fajnie tylko ile potem sprzatania....
Wlasnie przechodzi u nas czarna chmura z ulewa, jakie fajne powietrze!
efcia, macduska, kkisia, Sabina, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

jakbym urwała sie z pracy to może pendolino by mnie dostarczylo na 16.45