35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzisz, mojemu też Matchboxy się marząpaszczakin wrote:Ja się nie będę ścigać z nim samochodzikami, tylko Twixy będą. I tata. Tacie się Matchboxy marzą..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o, widzicie. Wg jednego ze senatorów przyczyną niepłodności jest to, że młode kobiety chcą robić karierę. No- proszę dopisać do listy tę przyczynę niepłodności.
efcia, Bliska 77, Reni, Magdala, moremi, nick nieaktualny, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kurwa, jednym slowem wszystkiemu jestemy winne, ja pierdole bo inaczej nie moge tego ujacComeToMeBaby wrote:o, widzicie. Wg jednego ze senatorów przyczyną niepłodności jest to, że młode kobiety chcą robić karierę. No- proszę dopisać do listy tę przyczynę niepłodności.
efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zwiedzała (zauważ, że to czas przeszły). Właściwie to Simba była przewodnikiem. I to jakimSolarPolar wrote:Z Morka zwiedza Bxl.

Też z niecierpliwością czekam na wyniki badań Maxa.
efcia, nick nieaktualny, Bliska 77, SolarPolar, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i nie widziałam.paszczakin wrote:To wam pokaze, jak Adas za Was wszytkie trzyma. Zdjecie wyszlo mi kurde niewyrazne, bo łapałam za komórę w pospiechu jak przypozowal, ale troche widac..
kabooom!
paszczakin lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no, widziałam. co się zobaczyło to się już nie odzobaczy.Aasiula wrote:wyciagaja robala z oka

Ty Hera powinnaś jakieś ostrzeżenia dawać hehehehe
Mnie tam akurat średnio ruszają takie ekscesy, czasem obejrzę tego typu program na Discovery czy gdzieś. Mnie tam nie ruszają widoki z operacji, krojenie, tryskająca krew pod sufit, opuchlizny, ropa i inne dramaty. Pasożyty są jednak wyjątkowo nie twarzowe
Aasiula, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ja widziałam ją po raz trzeci i za kazdym mi się podobała. Teraz chyba najbardziej. Simba zna wiele ciekawostek i mogłaby pracować jako zawodowy przewodnik.SolarPolar wrote:IBruksela sie podobala? Zazwyczaj nie robi wrazenia.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, paszczakin, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Widzialas na żywomoremi wrote:No i nie widziałam.

A ja Ci butli dla matki karmiącej zapomnialam dać. Bo se kupiłam i nie używałam, a una tylko do cyckowego mleka, podobno totalnie nie zakłóca karmienia naturalnego, jak się sciagnietym nią dokarmia.
No musicie jeszcze raz przyjechać!
moremi, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość