35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja kupiłam wąsy Adasiowi i trolling poziom średnio zaawansowany czas rozpocząć..
Ach, kurcze, nie to forum! Miałam to na 15+ napisać
efcia, moremi, Elfik, BISCA, kkisia, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Tera nie mogę, bo dziecia wietrze, a jak raz wrzucalam foty z komórki, to się strasznie ujawniłamComeToMeBaby wrote:dopominaj się, Paszczu na bank wrzuci dla Ciebie jeszcze raz. Warto!

efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:słucham tego zjebanego senatu i już nie mam siły
zespół ocaleńca
Simba, Paszczak czy Wasze dzieci mają zespół ocaleńca??
Majom. I bruzdy. I som połamane..
Tylko nic o tym nie wiedzą.. Ja jeszcze się cały czas zastanawiam, czy dziecię się dowie. Bo przecież żaden rodzic nie opowiada dzieciom jak zostały poczęte..
moremi, Elfik, kkisia, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Widziałam i tylko to mnie pocieszapaszczakin wrote:Widzialas na żywo

A ja Ci butli dla matki karmiącej zapomnialam dać. Bo se kupiłam i nie używałam, a una tylko do cyckowego mleka, podobno totalnie nie zakłóca karmienia naturalnego, jak się sciagnietym nią dokarmia.
No musicie jeszcze raz przyjechać!
Jeszcze nie wyjechaliśmy
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja słyszałam opowieści niektórych rodziców: "dziecko poczęte w górach", albo " na urlopie", albo "pękła guma" (to facebook).paszczakin wrote:Majom. I bruzdy. I som połamane..
Tylko nic o tym nie wiedzą.. Ja jeszcze się cały czas zastanawiam, czy dziecię się dowie. Bo przecież żaden rodzic nie opowiada dzieciom jak zostały poczęte..
dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA jakiej firmy z ciekawości? Nie zakłóca?paszczakin wrote:Widzialas na żywo

A ja Ci butli dla matki karmiącej zapomnialam dać. Bo se kupiłam i nie używałam, a una tylko do cyckowego mleka, podobno totalnie nie zakłóca karmienia naturalnego, jak się sciagnietym nią dokarmia.
No musicie jeszcze raz przyjechać!
Ja będę musiaa szybko wrócic do pracy ale karmic chce koniecznie i oczywiscie rozwazam ściąganie mleka. Wiem jak to było u mnie z Kubą, beznadziejny laktator to laktacja zanika. Miałam wtedy taki cylindryczny, potem przy Hubercie miałam Aventu ręczny, ale teraz chce kupic elektryczny.
A słyszałam, ze najlepsze laktatory elektryczne sa Medeli, możecie coś powiedzieć na ten temat? Ale te ich butelki sa takie zwykle.
Ale tez widziałam elektryczny tej firmy TommeeTippee, ale nie znam opini. Bo podobno butelki są super, tzn smoczki
Edit- własnie czytam opinie i nie sa super
Ale boję się troche, że ten laktator Aventu elektryczny nie jest rewelacyjny, a przelewac z butli do butli, no, cóż?
Ale u nas chyba nie ma mam ściągających mleko, co ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:56
-
Dorbie, Medela mini electric jest bardzo dobra, ściągala mi więcej, niż szpitalna wersja. I maleńkie to, możesz zabrać wszędzie, tylko głośne.
A butelka tez tej firmy, Medela Calma..
dorbie lubi tę wiadomość
-
A butelki używam TommeeTippee, bo od Simby pierwsze po Twixach dostałam, a potem już siła rozpędu.. Jak karmiłam mieszanie, to też się sprawdzały..
moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, Bliska 77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślałam, że męża dopieszczaszkapturnica wrote:Łots ap gerls ??
U mnie cały dzien grzmi i straszy i na tym sie konczy a cisnienie lezy i kwiczy to spie co moment.Nie wspomne o cholernej duchocie...Wrrr
bo na forum ani Cię ujrzeć 
Wiecie prąd szlak trafił. Trzeba dziecka szybko myć, żeby jeszcze było widać brud
kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, efcia, anna maria, kkisia, Mega, Bliska 77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Bo ani sily na tej pogodzie ani checi..Sabina wrote:Myślałam, że męża dopieszczasz
bo na forum ani Cię ujrzeć 
Wiecie prąd szlak trafił. Trzeba dziecka szybko myć, żeby jeszcze było widać brud
Mozna pasc.U nas prUnd jest ale strasza tymi burzami to roznie moze byc.
Sabina, efcia, anna maria lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBenek to śmierdzi, fujpaszczakin wrote:ja mam zamknieta od zawsze, bom przewrazliwiona..
sprzatanie kuwety to lubego obowiazek na szczescie, ale silikonowy tez testowalismy i ten co mialam, to sie nie zbrylal, tylko barwil na zolto od sikow.. fuu 
i ten biedny kot po sikach musial lazic, boo przeciez tego sie nie wyrzuca od razu.. nienienie, to nie dla mnie.. Ten co masz sie zbryla i mozna wywalic? z moja schiza tylko zbrylaki. w Polsce Benek compact i tylko Benek
My mieliśmy zbrylający BestCats chyba jakoś tak, ale było ok jak kuweta była w pom.gosp, ale jak pojawił się pies, to koty dostaly stresa i nie schodziły z góry do pom.gosp i trzeba było przenieść kuwetę do górnej łazienki, a tam to śmierdziało i mieliśmy w pościeli te wióry, bo roznosiły koty na łapach wszedzie.
A mi to nie przeszkadza, że żołknie, najważniejsze, ze nie smierdzi i jest na tyle ciezki, ze nie mam tego w pościeli:-) A po miesiącu zmieniam i jest ok
Aasiula lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Majom. I bruzdy. I som połamane..
Jak to jak ? Sa owocem milosci taty i mamy i wynikiem spotkania plemnika taty z jajem mamy (ta precyzja, jek bedzie wiekszy i bedzie kumalk co to plemnik
)
Jak sie Myle, to mnie poprawcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:20
paszczakin, efcia, macduska, moremi, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mi benek betonitowy też nie podszedł. Niby się zbryla, ale odczyścić kuwetę, to wyższa szkoła jazdy, a jak koty rozsypały jakimś cudem na podłogę, to trzeba było skrobakow używać, bo się cholerstwo na beton przyklejało. Mamy silikonowy benek compact - drobniutki, więc ani koty łap nie ranią, ani my jak przejdziemy się boso. A drewniany niby najbardziej polecany, miał się nie kleić, zbrylać, ale jakimś cudem był wszędzie. A zamiast się zbrylać robiła się jakaś papka z tego.dorbie wrote:Benek to śmierdzi, fuj
My mieliśmy zbrylający BestCats chyba jakoś tak, ale było ok jak kuweta była w pom.gosp, ale jak pojawił się pies, to koty dostaly stresa i nie schodziły z góry do pom.gosp i trzeba było przenieść kuwetę do górnej łazienki, a tam to śmierdziało i mieliśmy w pościeli te wióry, bo roznosiły koty na łapach wszedzie.
A mi to nie przeszkadza, że żołknie, najważniejsze, ze nie smierdzi i jest na tyle ciezki, ze nie mam tego w pościeli:-) A po miesiącu zmieniam i jest ok
Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tez uzywam silikonowecgo bazyl ,cały czas pachnie :)ale to chyba zalezy tez od tego czy kot jest wysterilizowany ,moj staszy jest i nic nie smierdzi tylko pachnie zapach morski jakis.A mlody jeszcze przed kastracja i niestety mocz smierdzi,musze czesciej wymieniac i wtedy tez nie smierdzidorbie wrote:Benek to śmierdzi, fuj
-
Dorbie słyszałam od kilku osób ze laktator medeli jest fajny. Sama myśle zeby kupić, moze używkę bo ceny spore. A butle miałam tomme tippie o polecam, teraz te kupie
i jakis zestaw pojemniczków fo mrożenia pokarmu. Ciekawe co wyjdzie z tego karmienia, bo z J to porażka
dorbie lubi tę wiadomość
-
hehe, to mamy kocie forum

macie adacha raz jeszcze, bo nas deszcz z wiatru przegonil..
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:54
efcia, anna maria, macduska, moremi, Aasiula, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH