SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam wąsy Adasiowi i trolling poziom średnio zaawansowany czas rozpocząć..

Ach, kurcze, nie to forum! Miałam to na 15+ napisać ;)

efcia, moremi, Elfik, BISCA, kkisia, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    własnie zobaczyłam filmik ,u Hery na profilu,jezuuu!!!!!!!!
    Dla sób mało wrazliwych inaczej paw gwarantowany .Fujjjjjj .

ja sie nie odważylam ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dopominaj się, Paszczu na bank wrzuci dla Ciebie jeszcze raz. Warto! :)
    Tera nie mogę, bo dziecia wietrze, a jak raz wrzucalam foty z komórki, to się strasznie ujawniłam

efcia, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No widzisz, mojemu też Matchboxy się marzą ;-)

To jeszcze mamy w takim razie 2 chłopaków do zabawy. Widzicie? Nie będę się musiała ścigać.. ;)

moremi lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    słucham tego zjebanego senatu i już nie mam siły

zespół ocaleńca

Simba, Paszczak czy Wasze dzieci mają zespół ocaleńca??

Majom. I bruzdy. I som połamane..

Tylko nic o tym nie wiedzą.. Ja jeszcze się cały czas zastanawiam, czy dziecię się dowie. Bo przecież żaden rodzic nie opowiada dzieciom jak zostały poczęte..

moremi, Elfik, kkisia, Reni, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Widzialas na żywo ;)
    A ja Ci butli dla matki karmiącej zapomnialam dać. Bo se kupiłam i nie używałam, a una tylko do cyckowego mleka, podobno totalnie nie zakłóca karmienia naturalnego, jak się sciagnietym nią dokarmia.
    No musicie jeszcze raz przyjechać!
    Widziałam i tylko to mnie pociesza :-)
    Jeszcze nie wyjechaliśmy ;-)

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Tylko nic o tym nie wiedzą.. Ja jeszcze się cały czas zastanawiam, czy dziecię się dowie. Bo przecież żaden rodzic nie opowiada dzieciom jak zostały poczęte..
    A ja słyszałam opowieści niektórych rodziców: "dziecko poczęte w górach", albo " na urlopie", albo "pękła guma" (to facebook).

dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Widzialas na żywo ;)
    A ja Ci butli dla matki karmiącej zapomnialam dać. Bo se kupiłam i nie używałam, a una tylko do cyckowego mleka, podobno totalnie nie zakłóca karmienia naturalnego, jak się sciagnietym nią dokarmia.
    No musicie jeszcze raz przyjechać!
    A jakiej firmy z ciekawości? Nie zakłóca?
    Ja będę musiaa szybko wrócic do pracy ale karmic chce koniecznie i oczywiscie rozwazam ściąganie mleka. Wiem jak to było u mnie z Kubą, beznadziejny laktator to laktacja zanika. Miałam wtedy taki cylindryczny, potem przy Hubercie miałam Aventu ręczny, ale teraz chce kupic elektryczny.
    A słyszałam, ze najlepsze laktatory elektryczne sa Medeli, możecie coś powiedzieć na ten temat? Ale te ich butelki sa takie zwykle.
    Ale tez widziałam elektryczny tej firmy TommeeTippee, ale nie znam opini. Bo podobno butelki są super, tzn smoczki

Edit- własnie czytam opinie i nie sa super
    Ale boję się troche, że ten laktator Aventu elektryczny nie jest rewelacyjny, a przelewac z butli do butli, no, cóż?
    Ale u nas chyba nie ma mam ściągających mleko, co ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 17:56

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza ja tez nie widziałam ,poprosze jeszcze raz pozniej :)

Mega lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, Medela mini electric jest bardzo dobra, ściągala mi więcej, niż szpitalna wersja. I maleńkie to, możesz zabrać wszędzie, tylko głośne.
    A butelka tez tej firmy, Medela Calma..

dorbie lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A butelki używam TommeeTippee, bo od Simby pierwsze po Twixach dostałam, a potem już siła rozpędu.. Jak karmiłam mieszanie, to też się sprawdzały..

moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, Bliska 77, dorbie lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łots ap gerls ??
    U mnie cały dzien grzmi i straszy i na tym sie konczy a cisnienie lezy i kwiczy to spie co moment.Nie wspomne o cholernej duchocie...Wrrr

Sabina, efcia, anna maria, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Łots ap gerls ??
    U mnie cały dzien grzmi i straszy i na tym sie konczy a cisnienie lezy i kwiczy to spie co moment.Nie wspomne o cholernej duchocie...Wrrr
    Myślałam, że męża dopieszczasz :-) bo na forum ani Cię ujrzeć ;-)

Wiecie prąd szlak trafił. Trzeba dziecka szybko myć, żeby jeszcze było widać brud ;-)

kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, efcia, anna maria, kkisia, Mega, Bliska 77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Myślałam, że męża dopieszczasz :-) bo na forum ani Cię ujrzeć ;-)

Wiecie prąd szlak trafił. Trzeba dziecka szybko myć, żeby jeszcze było widać brud ;-)
    Bo ani sily na tej pogodzie ani checi..
    Mozna pasc.U nas prUnd jest ale strasza tymi burzami to roznie moze byc.

Sabina, efcia, anna maria lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja mam zamknieta od zawsze, bom przewrazliwiona.. ;) sprzatanie kuwety to lubego obowiazek na szczescie, ale silikonowy tez testowalismy i ten co mialam, to sie nie zbrylal, tylko barwil na zolto od sikow.. fuu ;)
    i ten biedny kot po sikach musial lazic, boo przeciez tego sie nie wyrzuca od razu.. nienienie, to nie dla mnie.. Ten co masz sie zbryla i mozna wywalic? z moja schiza tylko zbrylaki. w Polsce Benek compact i tylko Benek ;)
    Benek to śmierdzi, fuj
    My mieliśmy zbrylający BestCats chyba jakoś tak, ale było ok jak kuweta była w pom.gosp, ale jak pojawił się pies, to koty dostaly stresa i nie schodziły z góry do pom.gosp i trzeba było przenieść kuwetę do górnej łazienki, a tam to śmierdziało i mieliśmy w pościeli te wióry, bo roznosiły koty na łapach wszedzie.
    A mi to nie przeszkadza, że żołknie, najważniejsze, ze nie smierdzi i jest na tyle ciezki, ze nie mam tego w pościeli:-) A po miesiącu zmieniam i jest ok

Aasiula lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Jak to jak ? Sa owocem milosci taty i mamy i wynikiem spotkania plemnika taty z jajem mamy (ta precyzja, jek bedzie wiekszy i bedzie kumalk co to plemnik ;) )

Jak sie Myle, to mnie poprawcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:20

paszczakin, efcia, macduska, moremi, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Benek to śmierdzi, fuj
    My mieliśmy zbrylający BestCats chyba jakoś tak, ale było ok jak kuweta była w pom.gosp, ale jak pojawił się pies, to koty dostaly stresa i nie schodziły z góry do pom.gosp i trzeba było przenieść kuwetę do górnej łazienki, a tam to śmierdziało i mieliśmy w pościeli te wióry, bo roznosiły koty na łapach wszedzie.
    A mi to nie przeszkadza, że żołknie, najważniejsze, ze nie smierdzi i jest na tyle ciezki, ze nie mam tego w pościeli:-) A po miesiącu zmieniam i jest ok
    Mi benek betonitowy też nie podszedł. Niby się zbryla, ale odczyścić kuwetę, to wyższa szkoła jazdy, a jak koty rozsypały jakimś cudem na podłogę, to trzeba było skrobakow używać, bo się cholerstwo na beton przyklejało. Mamy silikonowy benek compact - drobniutki, więc ani koty łap nie ranią, ani my jak przejdziemy się boso. A drewniany niby najbardziej polecany, miał się nie kleić, zbrylać, ale jakimś cudem był wszędzie. A zamiast się zbrylać robiła się jakaś papka z tego.

Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Benek to śmierdzi, fuj
    Ja tez uzywam silikonowecgo bazyl ,cały czas pachnie :)ale to chyba zalezy tez od tego czy kot jest wysterilizowany ,moj staszy jest i nic nie smierdzi tylko pachnie zapach morski jakis.A mlody jeszcze przed kastracja i niestety mocz smierdzi,musze czesciej wymieniac i wtedy tez nie smierdzi :)

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie słyszałam od kilku osób ze laktator medeli jest fajny. Sama myśle zeby kupić, moze używkę bo ceny spore. A butle miałam tomme tippie o polecam, teraz te kupie :) i jakis zestaw pojemniczków fo mrożenia pokarmu. Ciekawe co wyjdzie z tego karmienia, bo z J to porażka :/

dorbie lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, to mamy kocie forum ;)

macie adacha raz jeszcze, bo nas deszcz z wiatru przegonil..

ciach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:54

efcia, anna maria, macduska, moremi, Aasiula, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 10367 10368 10369 10370 10371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ