35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o co tobie chodzi?Sabina wrote:Kogo starasz się wkurwic? Nie idź tą drogą!
przecież nie pisałam o sobie bo przecież ja nie po ciąży tylko o dziewczynach, z którymi się spotkała Reni, wypowiadając się potem o nich w taki a nie inny sposób. Skoro się Reni podobało to też jej tego życzę.
Zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tym wkurwianiem
-
"...a wracając do samej ustawy: znamienne tu jest stanowisko Episkopatu..."
(dalej słucham senatu)
edit: Ja prdl, niech to pokolenie (Pisiorów) wymrze, naprawdę. My, młodzi jesteśmy jacyś normalniejsi. Nie zacietrzewieni, nie z klapkami na oczach, nie uważający że tylko my mamy monopol na światopogląd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:02
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo Ty też nosisz rozmiar 0.ComeToMeBaby wrote:o co tobie chodzi?
przecież nie pisałam o sobie bo przecież ja nie po ciąży tylko o dziewczynach, z którymi się spotkała Reni, wypowiadając się potem o nich w taki a nie inny sposób. Skoro się Reni podobało to też jej tego życzę.
Zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tym wkurwianiem
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochasz Koniowata i sex, jak niby masz przytyc?ComeToMeBaby wrote:no mnie w to nie mieszaj

nie wiem jaki będę nosić po ciąży także ten. to nie o mnie post był przecież.
Dlatego Cię podciaglam pod resztę
anna maria, efcia, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabciu nie denerwuj sie. Ja dzisiaj zgrzeszylam - gdzie ksiondz Andrzej- rzucilam sie na jagodzianke. Wiecej grzechow nie mam-dzisiaj.Sabina wrote:Kochasz Koniowata i sex, jak niby masz przytyc?

anna maria, Sabina, gosia7122, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
czy ja wiem czy kocham? ostatnio zaczęła mnie nudzić, odpalałam sobie np. Mel B. czy co tam w necie znalazłam. Mnie interesuje efekt. A i też nie bsesyjnie, trenuję mi się przede wszystkim jak mi się chce, średnio co 2-3 dni.Sabina wrote:Kochasz Koniowata i sex, jak niby masz przytyc?

I proszę mnie nie podciągać, bo to som pomówienia. I to jeszcze agresywne! O. -
Czy masz widoczne efekty ? to jest moje pytanieComeToMeBaby wrote:czy ja wiem czy kocham? ostatnio zaczęła mnie nudzić, odpalałam sobie np. Mel B. czy co tam w necie znalazłam. Mnie interesuje efekt. A i też nie bsesyjnie, trenuję mi się przede wszystkim jak mi się chce, średnio co 2-3 dni.
I proszę mnie nie podciągać, bo to som pomówienia. I to jeszcze agresywne! O.
moremi lubi tę wiadomość
-
właśnie napatoczyła mi się ulotka z kodem rabatowym po zakupie testów ovu na allegro, między innymi jest taka strona: www.sklepstarania.pl
kto chce niech zerka.
p.s. podałabym wam koda ale jest nieaktualny, ważny do kwietnia był...
moremi lubi tę wiadomość
-
tak.anna maria wrote:Czy masz widoczne efekty ? to jest moje pytanie

to jest moja odpowiedź
a dokładniej: widzę zwiększone napięcie mięśni. poprawę kondycji. rozciągnięcie. i jak stanę na palcach to widzę zarys długich mięśni na łydce- czego długo już nie widziałam. W szpilkach będzie zadżebiście. I ten brzuch. Nigdy z nim nie miałam problemów, ale teraz rysują mi się delikatnie mięśnie. Może nie jestem jak trenerka fitnesu i daleko mi do tego ale widzę dużą różnicę. Pewnych rzeczy się nie zmieni w miesiąc czy dwa, innych wcale ( ja mam np. figurę gruszki: do pasa chudzielec, od pasa z jeden rozmiar więcej), pracuję więc nad proporcjami, ale w sumie nie za wszelką cenę- tym bardziej jak się podobam sobie i m to właściwie tylko o kondycję i jędrność chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:26
anna maria, Bliska 77, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie jestem agresywną. Nigdy nie byłamComeToMeBaby wrote:czy ja wiem czy kocham? ostatnio zaczęła mnie nudzić, odpalałam sobie np. Mel B. czy co tam w necie znalazłam. Mnie interesuje efekt. A i też nie bsesyjnie, trenuję mi się przede wszystkim jak mi się chce, średnio co 2-3 dni.
I proszę mnie nie podciągać, bo to som pomówienia. I to jeszcze agresywne! O.
na zloszczenie się dziś nie miałam ochoty. Męczy mnie tylko czasami, że coraz częściej mówi się, kto jak najszybciej zeszczuplal po ciąży. Jakby to było najważniejsze . Fajnie, że dziewczyny dbają o siebie, podziwiam za samozaparcie i siłę, bo ja przy małym dziecku nie byłam w stanie jeszcze ćwiczyc
gosia7122, macduska, SolarPolar, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

slicznosci
Teraz Maks moze miec po tatusiu brązowe bylby remis heheh