35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Bardzo dobrze. Bedzie o niebo szybciej.
Ja robie i tu i tu. Jednak prywatnie po kieszeni wali.
W Pl robie duzo badan. Taniej niz polskie labolatoria u nas.
Ale nie wypisalas.sie calkiem z nhs? Niech bocznym torem i to leci. No i do rekordow.
Nie wypisalam ale mam ich dosc. Wyobrazcie sobie, ze nie mam wyniku badan cytologicznych, bo lekarka pobrala za malo materialu a bylo go naprawde duzo.
Zofia8
-
dorbie wrote:jakaś płaska krzywa cukrowa
Może jakas hiperinsulinemia?
A insuline Ci robili na czczo i po obciązeniu glukozą po 2 godz?
Robili. Czekam na wyniki. Jak tylko dostane, to poprosze o konsultacje
Sabina, efcia, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Się Sabinka nie nerwuj-ja np nawet nie zamierzam ćwiczyćSabina wrote:Ja nie jestem agresywną. Nigdy nie byłam
na zloszczenie się dziś nie miałam ochoty. Męczy mnie tylko czasami, że coraz częściej mówi się, kto jak najszybciej zeszczuplal po ciąży. Jakby to było najważniejsze . Fajnie, że dziewczyny dbają o siebie, podziwiam za samozaparcie i siłę, bo ja przy małym dziecku nie byłam w stanie jeszcze ćwiczyc
A brzuch mam teraz większy niż po ciąży, bo nim Adka podtrzymuje jak go noszę na jednej ręce. Wylazl od wypinania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:24
Sabina, macduska, efcia, gosia7122, peppapig, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bardzo mi sie podoba ten zdeterminowany ton

Bisca ja dziekuje Bogu, ze moge sobie na to pozwolic. Serce mi sie kraje, jak mysle, o tych starajacych sie, ktorych na to nie stac.
Histeroskopie tez zrobie prywatnie (prawdopodobnie w poniedzialek), bo na szybki zabieg w nfz nie mam co marzyc.
ComeToMeBaby, beates, Sabina, dorbie, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
dobrze, Andżej cię rozgrzeszySabina wrote:Ja nie jestem agresywną. Nigdy nie byłam
na zloszczenie się dziś nie miałam ochoty. Męczy mnie tylko czasami, że coraz częściej mówi się, kto jak najszybciej zeszczuplal po ciąży. Jakby to było najważniejsze . Fajnie, że dziewczyny dbają o siebie, podziwiam za samozaparcie i siłę, bo ja przy małym dziecku nie byłam w stanie jeszcze ćwiczyc

Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A w ogóle! Skonfudowalam się niemozebnie dziś w sklepie, wiec może mnie jakaś mniej chu**a matka oswieci.
Pojechaliśmy po pampersy. Rozmiar 3. I tu nagle 3 rodzaje, wszystkie tej samej firmy. Ke? New baby, active fit i baby dry.
Kupiłam te ostatnie. 1 i 2 rozmiar nie miał takiego wyboru, tylko jeszcze sensitive było, więc się trochę skolowalam.. Co za różnica??
Sabina, Bliska 77, efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Anna Helenka śliczna a jakie włoski ma .Marysia łysolkiem trochę jest.
Gosia mój Pierworodny do dwóch lat był łysy jak kolano. Teraz ma bardzo gęste i kręcone włosy.
Sabina, efcia, gosia7122, Bliska 77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wygląda jak siostra bliźniaczka Twojej córki
nie? Tej co ją teraz będziesz miała 
Wlaśnie tak sobie pomyslałam, że wyglada jak moja potencjalna córeczka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:38
Sabina, Mega, Bliska 77, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zeby nie spadywaly?Sabina wrote:ChodZi że dzieci noszące ten sam rozmiar są na różnym etapie rozwoju ruchowego
jak Adam stanie się bardziej mobilny przejdziesz na active baby 

A 'new baby' to jak się od razy 5kg urodzi? Bo prawie 3 miesięczne to już nie new baby, prawda?
Czyli dobre kupiłam!
Sabina, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe active lepiej trzymają zawartość w ruchupaszczakin wrote:Zeby nie spadywaly?

A 'new baby' to jak się od razy 5kg urodzi? Bo prawie 3 miesięczne to już nie new baby, prawda?
Czyli dobre kupiłam!
dobre wybrałaś, zuch
Mega, kapturnica, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Bry wieczor.
Nie nadrobilam. Za kciuki dziekuje i przepraszam ze dopiero teraz pisze - chyba mnie ta wizyta w szpitalu troche nerwow kosztowala, bo jak wrocilismy to padlam na godzine.
Z Maxem ok - zwapnienia sa ale te same i nie rosna. UUUUUfffffff. Do kontroli za pol roku
Dzieki Babki! Ponadrabiam troche
Sabina, beates, Zofia8, kkisia, efcia, Mega, gosia7122, Bliska 77, malgos741, anna maria, macduska, peppapig, SolarPolar, Magdala, kapturnica, paszczakin, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH