35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Histero i heblowanie miesniaka. Najprawdopodobniej w poniedzialek.
Ps. Po ciezkim dniu. Szczegolnie pierwszej jego czesci odpoczywam przy kolejnym drinku. Upuscili mi tyle krwi, ze az babka dzwonila, zeby sie dowiedziec, czy tyle moze pobrac. A ja milczalam jak grob, ze u mnie zawsze sa problemy. Wypilam duuuuuzzzzzooooo wody i sie udalo. Stracilam przytomnosc przy ostatniej, 16 fiolce
Pozniej glukoza i polezalam sobie na lezance...
Sabina, Mega, macduska, dorbie, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:Gosia mój Pierworodny do dwóch lat był łysy jak kolano. Teraz ma bardzo gęste i kręcone włosy.
Gosiu to i ja cie pociesze, moja córa tez do 2 lat była łysa, juz nawet sie zaczynalam martwic, a teraz włos gruby, gęsty, az fryzjerka z zazdrościa wzdycha jak je widzi
gosia7122, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bry wieczor.
Nie nadrobilam. Za kciuki dziekuje i przepraszam ze dopiero teraz pisze - chyba mnie ta wizyta w szpitalu troche nerwow kosztowala, bo jak wrocilismy to padlam na godzine.
Z Maxem ok - zwapnienia sa ale te same i nie rosna. UUUUUfffffff. Do kontroli za pol roku
Dzieki Babki! Ponadrabiam troche
Simba i na takie wieści czekałyśmy, mam nadzieje ze nastepnym razem nie bedzie po nich śladu
Zofia8, Mega, Bliska 77, Sabina, macduska, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba super informacja

Anna gwiazda filmowa ci rośnie jak nic
Zosia oby do przodu, dzielna babka jestes
To jutro ponownie za Reni (podwójna ilośc kciuków bedzie
) No i za Wacie - niech ci wreszcie to cholerstwo wyjmą i....do boju
Bliska 77, Zofia8, Sabina, anna maria, macduska, Reni, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kolejne badania:
Insulina po obciązeniu (75 g glukozy 0,1,2) Insulina na czczo 11,4 µIU/ml 2,6 24,9 N
Insulina po 1 h 5,9 µIU/ml
Insulina po 2h 37,4 µIU/ml
Homocysteina 12,00 µmol/l
TSH 1,800 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 2,63 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 1,12 ng/dl 0,93 1,70 N
anty-TPO anty-TPO 10,80 IU/ml 0,00 34,00 N
anty-TG anty-TG 209,50 IU/ml 0,00 115,00 H
FSH 8,00 mIU/ml
LH 5,22 mIU/ml
Estradiol Estradiol 39,41 pg/ml
Prolaktyna Prolaktyna 468,10 mIU/l 102,00 496,00 N
DHEA-SO4 DHEA-SO4 450,10 µg/dl
Testosteron Testosteron 49,06 ng/dl 8,40 48,10 H
Witamina D3 metabolit 25(OH) Wynik badania: 27,30 ng/ml
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG 2,8 IU/ml
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,050
Cytomegalowirus (CMV) Przeciwciała w kl. IgG 159,2 U/ml
Cytomegalowirus (CMV) Przeciwciała w kl. IgM 0,300Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:28
Zofia8
-
Simba super wiadomość

Zosia aby do przodu
Anna m Helcia śliczniusia jak malowana
Sabina, anna maria, Mega, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyhej dziewczéta

a ja z gdañska piszé,oj ciezko bylo sie wydostac z matni obowiazkow i zostawic samego E z pelnymi rekoma roboty,ja do tej pory mam opuchniete kostki po calodniowym zdzieraniu tapet ze scian,tutaj tez obowiazki czekaja,jutro ide z mama kupic pralke
hej gdañszczanki!!!
czy bedé miala szanse was wreszcie zobaczyc?im szybciej tym lepiej,czekam na propozycje co do terminu
dorbie, efcia, malgos741, Bliska 77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Histeroskopie tez zrobie prywatnie (prawdopodobnie w poniedzialek), bo na szybki zabieg w nfz nie mam co marzyc.
Ja robie na nhs to Ci I Wam powiem ile czekalam. Zakladajc, ze powinnam zostac wpisana w kolejke 15 lipca, a to spotkanie mam przelozone na 22 wrzesnia to na dziendobry dwa miesiace z hakiem czekam.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda, super!!!Magda* wrote:hej dziewczéta

a ja z gdañska piszé,oj ciezko bylo sie wydostac z matni obowiazkow i zostawic samego E z pelnymi rekoma roboty,ja do tej pory mam opuchniete kostki po calodniowym zdzieraniu tapet ze scian,tutaj tez obowiazki czekaja,jutro ide z mama kupic pralke
hej gdañszczanki!!!
czy bedé miala szanse was wreszcie zobaczyc?im szybciej tym lepiej,czekam na propozycje co do terminu
Ja mogę w niedzielę-cała wolna, pon od 19.00 wt od ok 15.00, sr od 19.00
nie moge w ten piątek i sobotę,
Aasiula, a Ty? -
Anna Maria, toz to sama prawda

Po wynikach widze, ze DHEA dziala. Nie tylko jestem zapryszczona, jak nigdy wczesniej, to i testosteron poszybowal.
Dorbie, prosze zerknij na krzywa cukrowo-insulinowa, bo chyba cos jest nie tak.
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH