35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Zosia w wielu nie pomoge ale widac ze testosteron jest powyzej normy i prolaktyna w gornych granicach . Fsh i lh w miare ok ale jeszcze sprawdze w swoich notatkach (dawno sie tym temaTem nie zajmowalam) czy ich wartosci ida w kierunku pco czy niedomogi progesteronowej - co by potwierdzala wysoka dosc prolaktyna ( warto by ja zrobic z obciazeniem) . Zobacze jeszcze co z tym testosteronem w korelacji z prolaktyna - bo ma znaczenie.
DzisiAj tez odebralam badania. Po pol roku przyjmowania bromka prolaktyna nie drgnela, tsh 1,80 a progesteron (20 dc ) 3,75 - jak zwykle chujowy. Zbicie prolaktyny mialo pobudzic progesteron a metformina uwrazliwic jajniki i co i wielkie g.
Fsh spadlo do 8 z 13.79 mIU/ml (3-14.4) i miesci sie w normach. Obnizona rezerwa jest od 9. Progestron mam w ok. 15.
A testosteron to przez DHEA (biore 50 mg dziennie).
SolarPolar lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Simba dobrze, że wszystko ok
Paszcza - pomysł z mailem pierwszorzędny - wąsy już gorzej....
Reńka - pisz coś więcej o spotkaniu, a nie rzucaj się na syna Anny Marii - wstydź się - taka stara i małolaty w głowie!!!
mam pytanie do kociar - Dorbie pisała, że zmienia silikonowy żwirek raz na miesiąc - i tak jest na instrukcji. Nam się to jednak nigdy nie udaje - po tygodniu (jedna kuweta na dwa koty) - tak z niej capi, że musimy wymieniać, więc u nas wytrzymuje tydzień - a koty też reagują - kotka zaczyna wtedy załatwiać się w wannie...bo hrabiance śmierdzi....jak to możliwe trzymać żwirek przez miesiąc - nawet jeśli tylko jeden kot korzysta???
anna maria, efcia, macduska, malgos741, moremi, SolarPolar, kkisia, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Fsh skacze badajac przez pol roku co miesiac w 3 dc bylo 15 do 7Zofia8 wrote:Fsh spadlo do 8 z 13.79 mIU/ml (3-14.4) i miesci sie w normach. Obnizona rezerwa jest od 9. Progestron mam w ok. 15.
A testosteron to przez DHEA (biore 50 mg dziennie).
powinnam napisac od 7 do 15 ale pierwszy byl 15 a ostatni wynik 7.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 22:24
-
Zofia8 wrote:Do mnie sie jeszcze nie odezwali z kliniki a w sprawie wyniku badan cytogenetycznych to po wydzwanianiu, pojechalam do szpitala i w koncu do mnie zadzwonili z info, ze bylo za malo materialu.
Chamy!
Ja nie wiem, moze lapowki trzeba dawac? Albo po nazwiskach sobie selekcje urzadzaja, te zagraniczne wykluczajac. Cos jest bardzo nie tak. Polska biedniejsz, a opieke ma nie wiem czy lepsza, ale na pewno sprawniej dzialajaca.
Oni tak podchodza do mnie jakbym 25 lat miala. Przeciez wiadomo, ze spieszy mi sie.
efcia, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
SolarPolar wrote:Troche tsh spadlolo ale raz mam ponizej 2 raz powyzej. A biore wraz z bromergonem lek na tarczyce euthyrox i jod. Nic sie nie zmienilo. Moze za slabe dawki. Po zbiciu prloaktyny miala poprawic sie praca progesteronu w drugiej fazie i nic.
A masz dobrego endo?Zofia8
-
Efci a po co jej facet z bagażem
daj dzieciakowi pożyćefcia wrote:jakby co to wiesz moze ich spikniemy
obecnie samotna
efcia, Zofia8, SolarPolar, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Efci a po co jej facet z bagażem
daj dzieciakowi pożyć
Reni juz jednego takiego z bagażem miala i jej to nie przeszkadzalo
takie decyzje pozostawiam jej, to jej życie
Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:no jeszcze tego nie bylo, z forum zrobimy biuro matrymonialne

Jakie biuro. W biurze podania I trzy zdjecia, a Wy normalnie handel zywym towaem I to jeszcze za plecami.
efcia, anna maria, Zofia8, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

,mi tez