35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:No to jeszcze jedno Hela z bratem (ktory ma problemy milosne
)
załapałam się!
pięknie na tym zdjęciu
a czemu tak zaznaczyłaś że ma problemy miłosne? szukasz synowej u nas na forum, czy co?
bo chłopak w sumie bardzo przystojny, ale wiesz- podejrzewam, że jednak większość z nas tutaj jest zajęta 
anna maria, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
zobaczyłam to oczyma wyobraźni... i siedzę zaczarowanamacduska wrote:Pierwszy dzień wakacji, który spędziłam całkowicie w domu.
Zrobiłam:
sałatkę 5 kg ogórków
15 słoików kompotów z czereśni
7 słoiczków dżemu czereśniowo-porzeczkowego
konfitury z czeresni- nie wiem ile bo jeszcze się robią
4 słoiczki galaretki z białej porzeczki
Oczywiście najpierw te owoce trzeba było zerwać.
I pierwszy raz zrobilam nalesniki z bobem. Nawet smaczne.
Moje młodsze dziecko zaczęło wymyslać przepisy kulinarne. Siedzi, pisze i zadaje milion pytań...
macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:załapałam się!
pięknie na tym zdjęciu
a czemu tak zaznaczyłaś że ma problemy miłosne? szukasz synowej u nas na forum, czy co?
bo chłopak w sumie bardzo przystojny, ale wiesz- podejrzewam, że jednak większość z nas tutaj jest zajęta 
Nie uwierzysz Kometa!
Już znalazła!
efcia, malgos741, anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, Mega, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidziałyście na FB, kotek nam się przyplątał
Taki fajniutki i malutki, w ogrodzie u nas piszczał. Myślę,że ma 2 mce, umie jeść karmę, ale ją połykał, zmiękczyłam wodą i pić.
Ale piszczy strasznie, może za matką. Nie wiem czy zostanie u nas, wystawilismy go na taras, chodzi koło domu. Jak się przyzwyczai, to pewnie zostawimy go. W ogrodzie jest bezpieczny , mam zamiar spać w nocy, a on piszczy, skacze po wszystkim, drapie kanapy. Wygląda na to, że go ktoś wywiózł.
I czy mamy przygarniać wszystkie wywiezione zwierzęta? Ludzie sa bezlitośni. My mamy już dwa koty i psa przygarnięte, bo bezdomne.
efcia, malgos741, macduska, Heretyczka, paszczakin, moremi, Sabina, kkisia, Mega, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dorbi ja widziałam, gdybym miała duży dom to czemu nie ale czasem z jednym wariuję
efcia, dorbie, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyPewnie zostanie u nas, ale nie wiem czy będziemy go traktowac jako domowego czy jako dokarmianego, bo ile można mieć zwierząt przy naszym trybie życia szalonym i teraz 3cie dziecko w drodzemalgos741 wrote:Dorbi ja widziałam, gdybym miała duży dom to czemu nie ale czasem z jednym wariuję

efcia, anna maria, malgos741, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a potem będą wspominać: a pamiętasz jak nas matki ze sobą poznały?
hahahahahaaa
Kometa ich dzieli duuuuuuużo kilometrów wiec nie wiadomo, ale jakby tak bylo to bym padła - matka swatka
anna maria, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Senator Pociej przed chwilą rozwalił system zwracając się do Pisiorów:
mówicie, że in vitro nie leczy niepłodności. ok, nie leczy.
nawołujecie do modlitwy. nie słyszałem, aby modlitwa leczyła niepłodność.
mówicie, że dziecko to owoc aktu miłosnego.
co z dziećmi, które urodziły się z gwałtu? czy to też akt miłosny? Zakazujecie aborcji po gwałcie a chcecie by dziecko poczęte z miłości, tyle że sztucznie, zginęło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 23:25
anna maria, efcia, malgos741, Magdala, paszczakin, moremi, kkisia, Mega, Bliska 77, kapturnica, Bozia3, Sabina, Dziobak, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Senator Pociej przed chwilą rozwalił system zwracając się do Pisiorów:
mówicie, że in vitro nie leczy niepłodności. ok, nie leczy.
nawołujecie do modlitwy. nie słyszałem, aby modlitwa leczyła niepłodność.
mówicie, że dziecko to owoc aktu miłosnego.
co z dziećmi, które urodziły się z gwałtu? czy to też akt miłosny? Zakazujecie aborcji po gwałcie a chcecie by dziecko poczęte z miłości, tyle że sztucznie, zginęło.
nic dodać nic ująć
ComeToMeBaby, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
przyzwyczajaj się pomałuComeToMeBaby wrote:no, w końcu mogę słuchać tych wystąpień, jak się PO dorwało do mikrofonu.
Jak gadał PIS to czułam się jak na kazaniu w kościele.
nie długo ceremonia..
Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH