35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Efcia powiem Ci w tajemnicy zaczelo sie

Swatki, ja piernicze.
To jak oni sie pobiora to jakie pokrewienstwo bedzie miedzy ich dzieciem a Hela??
malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, efcia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
w urzędzie też prawie jak kazanieComeToMeBaby wrote:kochana, zapomniałaś, że ja smaruję do urzędu

tylko kto inny gada ..
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dudni mi w głowie od nawału pomysłów i durnych pytań.Ciemnogrod kuwa ,ciemnogrod ;/
Instytucje kuwa ,urzedy ,kuwa ale sie naprasuje dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 23:41
ComeToMeBaby, Mega, efcia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cora efci sliczna.
Badania ok, nie ma nowch zwapnien na watrobie, control za pol roku.
Reni jutro ma punkcje.
Dobranoc.
W sypialni zgaslo swiatlo, nie wiem czy jeszcze mam tam wstep.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 23:49
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, efcia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
My też wymieniamy całość co tydzień i myjemy kuwety. Na początku myślałam, że powinno być zgodnie z opisami na opakowaniu, ale żwirek jest wtedy zwyczajnie mokry i śmierdzi amoniakiem.Bozia3 wrote:mam pytanie do kociar - Dorbie pisała, że zmienia silikonowy żwirek raz na miesiąc - i tak jest na instrukcji. Nam się to jednak nigdy nie udaje - po tygodniu (jedna kuweta na dwa koty) - tak z niej capi, że musimy wymieniać, więc u nas wytrzymuje tydzień - a koty też reagują - kotka zaczyna wtedy załatwiać się w wannie...bo hrabiance śmierdzi....jak to możliwe trzymać żwirek przez miesiąc - nawet jeśli tylko jeden kot korzysta???
kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
uuuuu musieli się nie zgodzić w jakiejś kwestii.Aasiula wrote:I jeszcze kot ma cos z okiem ,bylam u weta i ma uszkodzenie mechaniczne ,Volvo go dziabnał pazurem,boli go to i zamyka to oko ,saczy sie ropa.Dostał sterydy ,antybiotyk ale ja nie widze poprawy :(Jutro kontrola .
zdrówka dla kociaka -
nick nieaktualny
-
ja mam dzisiaj nockę w senacie hahahaha
jeszcze się nie skończyło
ktoś w ciągu dnia zapytał ministra czy powstanie in vitro miało jakiś początek w unasienianiu zwierząt. i teraz cały dzień gadają na siebie nawzajem że im się in vitro kojarzy z zapładnianiem krów a kobieta to nie krowa. czaicie poziom tej dyskusji? ja oczy przecieram ze zdumienia.
a, i powtórzę: kocham Borowskiego. Stwerdził, że wiele osób tutaj mówi o wierze swojej i o katolicyźmie, ale przecież Polska nie jest krajem wyznaniowym i to jest zapisane w Konstytucji. Poza tym w historii, również medycznej, Kościół wiele razy popełniał błedy, szykanując chociażby lekarzy. I mają nie szykanować innych światopoglądów, kiedy ktoś ma inne podejście do sprawy niż oni i nie zmuszać nikogo do podejmowania decyzji, które im odpowiadają.
hahaha piękna pointa wypowiedzi Borowskiego: no niestety, Kościół ma problem z nauką, i to nie od dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 00:17
moremi, Reni, Mega, efcia, Bliska 77, kapturnica, Sabina, gretka, beates lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH