X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra.Jako ,że zaczęłam dzis 31tydzień to ideM popołudniu na zajecia w szkole rodzenia.Obaczym czy sie nie zanudze.A moze bedzie dobrze ? :) Jak slonce tylko nie bedzie jarało bedzie git .

efcia, anna maria, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, SolarPolar, nick nieaktualny, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! U nas też chłodniej. W nocy piękny deszcz. Jak jeszcze raz wpadnę w pracoholizm to proszę mnie sprowadzić na normalne tory.
    Ledwo się ruszam tak mnie boli kręgosłup.
    Jak ja na fotel u gina wejdę?

Miłego dnia!

kapturnica, efcia, anna maria, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobra.Jako ,że zaczęłam dzis 31tydzień to ideM popołudniu na zajecia w szkole rodzenia.Obaczym czy sie nie zanudze.A moze bedzie dobrze ? :) Jak slonce tylko nie bedzie jarało bedzie git .

Juuuuż? Nie powiem nic nowego ale ten czas zapierdala!

Kapta, w wakacje do szkoły? ;-)

kapturnica, efcia, Zofia8, Bliska 77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Juuuuż? Nie powiem nic nowego ale ten czas zapierdala!

Kapta, w wakacje do szkoły? ;-)

Nie ??To jest kurde paradoks zeby do szkoły w lipcu zasuwac XD .
    Waciol wiesz, sama sie łapie ,że zaczyna byc coraz bliżej mety.
    Za 7tyg Maks na legalu moze juz wyłazic .A pamietam jak dzis 6stycznia i bladziocha na tescie.Ehh łza sie kreci :)

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, Mega, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi wczoraj chUopa szkoda było.Skwar i zaduch n iemiłosierny a on bidny p[rUNd mlodemu w nowych miejscach ciagnął. A lało sie z niego jak z prysznica :-/ No ale dzis juz gładź na ściany ma kłaść a jutro będą malowac zaczynac.No i mam nadzieje ,ze drzwi w piątek , maks sobote przyjda zamontowac .Plan na razie wykonuje zgodnie z harmonogramem :)
    Mlody zazyczył se niebieskie sciany i granatowa wykładzine(na podłoge sie nie zgodził ,ze nie lubi :-/ ) Sama jestem ciekawa jak to bedzie wyglądało .Nadmienie ,ze i tak po perypetiach kolor zmienił bo chciał jedną sciane czarna!! o.O

efcia, nick nieaktualny, Bliska 77, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska i za ciebie kciuki zacisniete

nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A własnie Wacia dzis idzie metalówe z piczkinsa wyciagnac !! :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny z pamięć!
    Boję się trochę tej wizyty.

kapturnica, efcia, nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzięki dziewczyny z pamięć!
    Boję się trochę tej wizyty.
    Bedzie dobrze.Mówie Ci.I zaczniecie sex prokreacyjny a nie dla przyjemnosci ;)

nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy! Dzisiaj 3 rocznica!!!!
    Zaczynamy imprezę!!!123.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 09:01

kapturnica, Simba, efcia, anna maria, BISCA, Bliska 77, moremi, Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Moje Drogie!

Jeszcze raz Wam dziekuje za wczorajsze slowa otuchy! Aj low ju Was wszystkie, wiecie nie?

Dobra!

Kciukasy za Renka i Watke & Company

No nie lada swieto dzis! Przeprasuje co nie co z tej okazji dzis wieczorem.

Bursztyyyyyn! Idzieeeeesz? Cho!

nick nieaktualny, efcia, anna maria, nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak dzisiaj rocznica to i Bisca ma urodzinki :-)

Bisca wszystkiego naj... naj...naj... niech sie spelnia wszystkie marzenia <3 buziaki

Simba, BISCA, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Efcia, ale pamiec,jestem pod wrazeniem , dzieki :)

Wszystkiego najlepszego kochane forum <3

efcia, kapturnica, Simba, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Wacia, wiecie co :)
    Powodzenia

kapturnica, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Puchnę po tych upałach :/ nie fajnie i niezdara ze mnie :( wczoraj wielka muszlą rozwaliłam pokrywę spłuczki w Wc i uszczerbilam dwa kafle :( a muszla cała i dobrze bo to pamiątka po teściu.
    Reni- kciukasy!
    Duska, bedzie dobrze :)
    Bisca- spełnienia marzeń !
    Kapta, ale leci ci ta ciaza :) mnie sie coraz bardziej chce cos zacząć szykować dlalodeg młodego, chce cos kupić itd. Na razie musze czekać na ZUS, bo wszczął kontrole :/
    Jutro mam połówkowe usg, juz sie doczekać nie moge :)

efcia, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta, ale leci ci ta ciaza :) mnie sie coraz bardziej chce cos zacząć szykować dlalodeg młodego, chce cos kupić itd. Na razie musze czekać na ZUS, bo wszczął kontrole :/
    Jutro mam połówkowe usg, juz sie doczekać nie moge :)

To tak jak ja po polowkowym 4D zaczelam szykowac dla malego.Frajda nieziemska. =D Ja przebieram normalnie nozkami ,zeby pokoj szykowac ale jeszcze z tydzien minimum zeby cokolwiek zrobic.Mlodego pokoj musi byc pierwsze skonczony..

efcia, Simba, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry zimno 13stp.

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca wszystkiego co najpiekniejsze Ci zycze

BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca 100lat i spełnienia najskrytszych marzen !! =D

BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni i Duska :-)

BISCA, Reni lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 10378 10379 10380 10381 10382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ