35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra.Jako ,że zaczęłam dzis 31tydzień to ideM popołudniu na zajecia w szkole rodzenia.Obaczym czy sie nie zanudze.A moze bedzie dobrze ?
Jak slonce tylko nie bedzie jarało bedzie git .
efcia, anna maria, Bliska 77, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitam! U nas też chłodniej. W nocy piękny deszcz. Jak jeszcze raz wpadnę w pracoholizm to proszę mnie sprowadzić na normalne tory.
Ledwo się ruszam tak mnie boli kręgosłup.
Jak ja na fotel u gina wejdę?
Miłego dnia!
kapturnica, efcia, anna maria, Bliska 77, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobra.Jako ,że zaczęłam dzis 31tydzień to ideM popołudniu na zajecia w szkole rodzenia.Obaczym czy sie nie zanudze.A moze bedzie dobrze ?
Jak slonce tylko nie bedzie jarało bedzie git .
Juuuuż? Nie powiem nic nowego ale ten czas zapierdala!
Kapta, w wakacje do szkoły?
kapturnica, efcia, Zofia8, Bliska 77, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Juuuuż? Nie powiem nic nowego ale ten czas zapierdala!
Kapta, w wakacje do szkoły?
Nie ??To jest kurde paradoks zeby do szkoły w lipcu zasuwac
.
Waciol wiesz, sama sie łapie ,że zaczyna byc coraz bliżej mety.
Za 7tyg Maks na legalu moze juz wyłazic .A pamietam jak dzis 6stycznia i bladziocha na tescie.Ehh łza sie kreci
efcia, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, Magdala, stara.krycha, Mega, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
Ale mi wczoraj chUopa szkoda było.Skwar i zaduch n iemiłosierny a on bidny p[rUNd mlodemu w nowych miejscach ciagnął. A lało sie z niego jak z prysznica
No ale dzis juz gładź na ściany ma kłaść a jutro będą malowac zaczynac.No i mam nadzieje ,ze drzwi w piątek , maks sobote przyjda zamontowac .Plan na razie wykonuje zgodnie z harmonogramem 
Mlody zazyczył se niebieskie sciany i granatowa wykładzine(na podłoge sie nie zgodził ,ze nie lubi
) Sama jestem ciekawa jak to bedzie wyglądało .Nadmienie ,ze i tak po perypetiach kolor zmienił bo chciał jedną sciane czarna!!
efcia, macduska, Bliska 77, Bozia3, Sabina, kkisia, Magdala, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedźmy! Dzisiaj 3 rocznica!!!!
Zaczynamy imprezę!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 09:01
kapturnica, Simba, efcia, anna maria, BISCA, Bliska 77, moremi, Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, paszczakin, Magdala, stara.krycha, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam Moje Drogie!
Jeszcze raz Wam dziekuje za wczorajsze slowa otuchy! Aj low ju Was wszystkie, wiecie nie?
Dobra!
Kciukasy za Renka i Watke & Company
No nie lada swieto dzis! Przeprasuje co nie co z tej okazji dzis wieczorem.
Bursztyyyyyn! Idzieeeeesz? Cho!
macduska, efcia, anna maria, dorbie, Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina, kkisia, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
to jak dzisiaj rocznica to i Bisca ma urodzinki

Bisca wszystkiego naj... naj...naj... niech sie spelnia wszystkie marzenia
buziaki
Simba, BISCA, kapturnica, moremi, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, kkisia, paszczakin, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Puchnę po tych upałach
nie fajnie i niezdara ze mnie
wczoraj wielka muszlą rozwaliłam pokrywę spłuczki w Wc i uszczerbilam dwa kafle
a muszla cała i dobrze bo to pamiątka po teściu.
Reni- kciukasy!
Duska, bedzie dobrze
Bisca- spełnienia marzeń !
Kapta, ale leci ci ta ciaza
mnie sie coraz bardziej chce cos zacząć szykować dlalodeg młodego, chce cos kupić itd. Na razie musze czekać na ZUS, bo wszczął kontrole 
Jutro mam połówkowe usg, juz sie doczekać nie moge
efcia, BISCA, kapturnica, dorbie, Bliska 77, moremi, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, ale leci ci ta ciaza
mnie sie coraz bardziej chce cos zacząć szykować dlalodeg młodego, chce cos kupić itd. Na razie musze czekać na ZUS, bo wszczął kontrole 
Jutro mam połówkowe usg, juz sie doczekać nie moge
To tak jak ja po polowkowym 4D zaczelam szykowac dla malego.Frajda nieziemska.
Ja przebieram normalnie nozkami ,zeby pokoj szykowac ale jeszcze z tydzien minimum zeby cokolwiek zrobic.Mlodego pokoj musi byc pierwsze skonczony..
efcia, Simba, dorbie, SolarPolar, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH