35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Renek, wypije dziś za królewskie!
I za urodziny Bisci (kurdę, dobrze odmieniłam?).
I za wyciąganie Waciowe.
I jeszcze za trójkę foruma.
Ja pierniczę będę dziś chyba leżeć pod stołem z pieśnią na ustach
macduska, efcia, Bliska 77, moremi, Reni, kkisia, Magdala, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie, popieram Paszczu- ja miałam/mam laktator Medela Swing. Bajka, bo ręcznym nic mi nie szło.
Ściągasz od razu do butelki, możesz potem tylko nałożyć smoczek i voila
Jak jesteś mistrzu to możesz ciągnąć z dwóch naraz..
słychać go, ale nie tak jak suszarkę do włosów
Mnie Medela uratowała karmienie piersią, raz - ściągałam grzecznie od początku żeby utrzymać laktację, dwa - bo po powrocie córki do domu ze szpitala sama wpadłam na to, że z lekko ściągniętej piersi łatwiej się takiemu maluchowi pociągnie niż z nadętej kuli armatniej.
Medela ma też smoczek anatomiczny, który ma za zadanie nie ułatwiać zbytnio ssania i odzwyczajać od piersi..to chyba ta calma o kt wspominała Paszcza.
I czas na suchar prowadzącego - Sama próbowałam jak się ciągnie z tego smoka - o maj gad...normalnie zakwasy mięśni języka ...
jakby tak trochę poćwiczyć na tym smoku, to fellatio robisz w 15 sekund ;P
ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, macduska, moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia, dorbie, paszczakin, Magdala, Bozia3, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ta straszna spirala wygląda jak kawałeczek plastiku ze sznureczkiem. Widziałam na własne oczy! Takich metalowych sprężyn to za Króla Ćwieczka używano!
weż Duska, ta straszna baba twierdziła również, że jak napastnik nie ma noża albo pistoletu to nie da rady zgwałcić kobiety, zatem takie przypadki to ona tak naprawdę musiała chcieć...
nawet jak o tym piszę po 20 latach to mi ciśnienie skacze, nie pamiętam wyglądu baby, ale jak tak teraz myślę...może to była Pawłowicz?
ComeToMeBaby, kapturnica, Bliska 77, macduska, moremi, Sabina, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzieki za zyczenia dziewczyny. Bardzo mi milo

Moja przyjaciolka jest w szpitalu rozwarta na 2 cm a siostra chodzi bez czopa sluzowego juz od tygodnia i dzisiaj zaczela lekko plamic
No, nie ma co, staraja sie dziewczyny
Zofia8, Elfik, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Simba, macduska, moremi, Sabina, kkisia, dorbie, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry na szybko
Reni, nie moglam wczesniej zajrzec, ale z Toba myslami caly czas od rana bylam, ciesze sie ze masz to juz za soba, no i czekam na male Reniuszki
Bisca, najlepsze zyczenia
Simba, do celebrowania nigdy nie trzebamnie namawiac, wiec tak
i ciesze sie bardzo ze wizyta dobrze wypadla, dodam- ze wiedzialam ze bedzie dobrze 
Andzej, a jak Ty sie w ogole czujesz ?
I co tam jeszcze...? Nie wiem, nie ogarniam, za duzo postow
ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Bliska 77, Simba, macduska, moremi, BISCA, kkisia, Bozia3, Reni, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zosia, dzielna z Ciebie baba..
Tyle fiolek to oni chyba Cie sklonują
Mam nadzieję, że coś wyjdzie co się da wyleczyć ekspresowo!
mnie min. Łukaszuk (znany z forum) klarował, że Hashimoto nie przeszkadza w zachodzeniu w ciążę - tak tylko mówię, żebyś się nie zdziwiła opiniami lekarzy.
tyle, że ja miałam normę przekroczoną o parę tysiecy, hehhe i jakoś trudno mi było uwierzyć, że jak u mnie w organizmie trwa armagedon i wszystkie tkanki walczą ze sobą nawzajem, to nie ma wpływu
efcia, Bliska 77, Simba, Zofia8, macduska, moremi, Sabina, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Poszukuję. Gdzie to można kupić?

http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/calma-feeding-device.html
może zacznij powoli, bo jak się za bardzo przyłożysz to staremu może prawdziwe mleko zacząć lecieć...
albo mu wątrobę na wierzch wyciągniesz..
ok, idę sprzątać bo mnie się głupoty trzymają..
ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, efcia, Sabina, kkisia, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Ello!
Reni, te 4 jajka to beda 4 perfekcyjne jajka. Seks pod narkoza byl?
Co do spotkania. Pani nasza nie jest taka surowa, jak sie wydawalo. Jest mila, usmiechnieta i nie krzyczy. Powinna wlepic caffe uwage za spoznienie, a nie zrobila tego.
Caffe nie wyglada jakby kiedykolwiek byla w ciazy, wiec zakladam, ze to nie ona, tym bardziej, ze Szymka nie widzialam, bo jechalam sie zmasakrowac z guru.
Podsumowujac - laski fajne, za rok spotykamy sie znowu i wtedy Reni bedzie karmila przy stole!
A guru skatowala mnie strasznie. W polowie treningu myslalam, ze pawia puszcze ( pierogowego) Ale super bylo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 11:06
ComeToMeBaby, Zofia8, Bliska 77, Simba, macduska, moremi, moremi, BISCA, Elfik, efcia, Sabina, kkisia, Magdala, Bozia3, anna maria, stara.krycha, Reni, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Buahaha aj lov jaElfik wrote:http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/calma-feeding-device.html
może zacznij powoli, bo jak się za bardzo przyłożysz to staremu może prawdziwe mleko zacząć lecieć...
albo mu wątrobę na wierzch wyciągniesz..
ok, idę sprzątać bo mnie się głupoty trzymają..
Elfik lubi tę wiadomość
-
Bo Pani też ma wakacje, hellooouDziobak wrote:Ello!
Reni, te 4 jajka to beda 4 perfekcyjne jajka. Seks pod narkoza byl?
Co do spotkania. Pani nasza nie jest taka surowa, jak sie wydawalo. Jest mila, usmiechnieta i nie krzyczy. Powinna wlepic caffe uwage za spoznienie, a nie zrobila tego.
Caffe wyglada jakby kiedykolwiek byla w ciazy, wiec zakladam, ze to nie ona, tym bardziej, ze Szymka nie widzialam, bo jechalam sie zmasakrowac z guru.
Podsumowujac - laski fajne, za rok spotykamy sie znowu i wtedy Reni bedzie karmila przy stole!
A guru skatowala mnie strasznie. W polowie treningu myslalam, ze pawia puszcze ( pierogowego) Ale super bylo!
Dziobak, Bliska 77, moremi, efcia, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
e tam, naciski bylyElfik wrote:Bursztyn, jednak tęsknota zwycieżyła

Ja też lubię to forum

teraz czuje sie troche jak na dworcu, tyle ludzi, i trudno do kazdego sie odniesc, chocbym chciala, tlum
Bliska 77, Simba, macduska, malgos741, moremi, BISCA, Elfik, efcia, kkisia, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH