35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie mogłam znależć jak poszłą wizyta u lekarza?Simba wrote:Witam Moje Drogie!
Jeszcze raz Wam dziekuje za wczorajsze slowa otuchy! Aj low ju Was wszystkie, wiecie nie?
Dobra!
Kciukasy za Renka i Watke & Company
No nie lada swieto dzis! Przeprasuje co nie co z tej okazji dzis wieczorem.
Bursztyyyyyn! Idzieeeeesz? Cho!
mam nadzieje że jest ok?
efcia, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wiedźmy! Dzisiaj 3 rocznica!!!!
Zaczynamy imprezę!!!
serdeczne pozdrowienia dla założycielki wątku +35 olka77
ciekawe czy tu zagląda i jak sie potoczyły jej starania
Simba, moremi, macduska, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, kkisia, Magdala, anna maria, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Jest ok
Zwapnienia sa te same, nowych nie ma, stare nie rosna
Dzieki
Heretyczka wrote:nie mogłam znależć jak poszłą wizyta u lekarza?
mam nadzieje że jest ok?
Heretyczka, moremi, dorbie, BISCA, efcia, kkisia, paszczakin, Magdala, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Biscuitku! Zebys sie szybko dorobila malych, slodkich Ciasteczek :-*
BISCA wrote:Dobry
Efcia, ale pamiec,jestem pod wrazeniem , dzieki
Wszystkiego najlepszego kochane forum
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry

Reni, już? Opowiadaj
Dusia, trzymam kciuki
Nie jestem pewna, ale Beates też chyba jakoś tak miała mieć punkcję?
Bisca, wszystkiego najlepszego
macduska, dorbie, Reni, BISCA, efcia, Sabina, kkisia, Magdala, Mega, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bisca - wszystkiego najlepszego
)))
Dziś 3 urodziny forum i jak na tematykę przystało wiąże się to z piczkinsami - Waci coś wyjmują, Reni coś wyjmują i za chwilę wkładają - więc wszystko gra....
Anna Maria - Helenka cudowna
I oby się udało swatanie - nigdy nic nie wiadomo....
macduska, Reni, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, Bursztyn, efcia, Sabina, kkisia, paszczakin, anna maria, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czekajcie
Moja druga połowa mózgu zalaczyla się
Właśnie wyszła embriolog
Mamy 4
W sobotę zadzwonia czy są królewskie czy zbuki
moremi, macduska, Bozia3, kapturnica, malgos741, Heretyczka, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, Zofia8, Arwena, Bursztyn, Dziobak, efcia, Bliska 77, SolarPolar, Niuta, Sabina, kkisia, dorbie, Magdala, anna maria, stara.krycha, gretka, Mega, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie, że królewskieReni wrote:Czekajcie
Moja druga połowa mózgu zalaczyla się
Właśnie wyszła embriolog
Mamy 4
W sobotę zadzwonia czy są królewskie czy zbuki
innej opcji nie przyjmuję pod uwagę
kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, efcia, Bliska 77, Sabina, kkisia, dorbie, Magdala, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hello!
Zdjęć nie widziałam znowu żadnych, ale to nic, mogę Was sobie wyobrażać jak chce (he he he)...
Duska, to nie "Poradnik domowy", żeby się przetworami przechwalać! Ale jak jedziesz do mnie to konfitury z czereśni weż koniecznie
jak będą wyjmować, to co będą wyjmować to dopytaj czy rzeczywiście jak się wyjmuje po latach to wygląda jak kawał żelaza z Titanica po wydobyciu (taki obraz spirali prezentowała pani od wych seks z liceum mego...swoją drogą pewnie teraz siedzi w PIS)
Reni, jak ja trzymam kciuki!!!!
Wiecej nie piszę, bo ja jestem cykor operacyjny.
Weż misia z kamerą posadz na szafce, będziesz wiedziała, który z lekarzy jest ojcem..
macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia, Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, Reni, Magdala, anna maria, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik a wiesz, że bardzo mozliwe jest, ze przywiozę Ci te konfitury już niedługo?
Będę mieć przynętę na Ciebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:36
kapturnica, Elfik, efcia, Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ta straszna spirala wygląda jak kawałeczek plastiku ze sznureczkiem. Widziałam na własne oczy! Takich metalowych sprężyn to za Króla Ćwieczka używano!
kapturnica, BISCA, efcia, Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH