35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Zosia, dzielna z Ciebie baba..
Tyle fiolek to oni chyba Cie sklonują
Mam nadzieję, że coś wyjdzie co się da wyleczyć ekspresowo!
mnie min. Łukaszuk (znany z forum) klarował, że Hashimoto nie przeszkadza w zachodzeniu w ciążę - tak tylko mówię, żebyś się nie zdziwiła opiniami lekarzy.
tyle, że ja miałam normę przekroczoną o parę tysiecy, hehhe i jakoś trudno mi było uwierzyć, że jak u mnie w organizmie trwa armagedon i wszystkie tkanki walczą ze sobą nawzajem, to nie ma wpływu
Kazda z nas jest dzielna
A wracajac do badan, na wyniki niektorych z nich sobie dluugo poczekam.
Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Wlasnie doszłam do wniosku, że chyba przesadzam ze sprzątaniem, bo moje młodsze,niespełna roczne dziecko siedzi na podłodze i wilgotną chusteczka wycera meble oraz podłoge, co chwila spogladajac na mnie, szuka aprobaty.... Biedna
Simba, caffe, Dziobak, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Elfik, efcia, dorbie, Sabina, kkisia, paszczakin, Magdala, Bozia3, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
To tera ja zdam relację

Przyjechałam na spotkanie ostatnia, bo kurna najpierw odwolali mi taxi, bo nie mieli, potem usiałam zamówić kolejne i sporo czekać, a na koniec przedrzeć się przez korki... Także na pierogi się nie załapałam, więc nie mogę potwierdzić, ani zaprzeczyć, że je jadły. Stół był uprzątnięty. W sumie tłuszcz im z brody nie ściekał, ruszać - ruszały się sprawnie, więc nie jestem pewna czy coś jadły. Piły soki i colę...
Reniek - z wyglądu ładna blondyneczka i nic nie wskazuje na to, że taka pyskata
Dziobak - ładna blondyneczka i duża gada
Adaś - świetny kompan do pierogów i soczku
Mój Szymon dojechał 5 min po wyjściu Dziobaka
Ale mój chętny do siedzenia przy stole nie był, bo miał inne ważne sprawy do załatwienia na zewnątrz budynku
Stwierdził, że on jest zarobiony i już musi wyjść (na piechotę).
Spotkanie było krótkie, ale mam nadzieję, że następne to już będzie dłuższe i takie bardziej zaplanowane
kapturnica, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Bliska 77, BISCA, Elfik, Zofia8, efcia, Sabina, Magdala, Bozia3, anna maria, stara.krycha, Reni, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reniek, bardzo się cieszę, że przeżyłaś dzisiejszy zabieg

Jajca będą spoko, w końcu wczoraj pomogłyśmy Ci je wysiadywać
Bądź dobrej myśli i czekaj na niedzielę na te dwa wymarzone
moremi, Bliska 77, Zofia8, efcia, Sabina, kkisia, dorbie, anna maria, Reni, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Wracajac do spotkan. Mysle ze w przyszlym roku trzeba naprawde zorganizowac zlot. Moze rowno za rok? W czwarte urodziny? Koniec tej pracy w podgrupach!
Dziobak, caffe, Bursztyn, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Bliska 77, SolarPolar, efcia, dorbie, Sabina, kkisia, Magdala, Bozia3, stara.krycha, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Caffe, za rok chlopaki beda juz ogarniete, to siadziemy gdzies, gdzie beda mogli naparzac sie lopatkami, podczas gdy my bedziemy upajac sie alkoholem.
caffe, moremi, Simba, Bliska 77, BISCA, Elfik, efcia, Sabina, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
hahahaha!Bliska 77 wrote:Wlasnie doszłam do wniosku, że chyba przesadzam ze sprzątaniem, bo moje młodsze,niespełna roczne dziecko siedzi na podłodze i wilgotną chusteczka wycera meble oraz podłoge, co chwila spogladajac na mnie, szuka aprobaty.... Biedna
boskie
ona juz teraz jest bardziej wykwalifikowana niz ja
Simba, moremi, Bliska 77, Elfik, efcia, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bisca wszystkiego najlepszego

Reni super
ps Witam
BISCA, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
i bardzo slusznie, do zalecen nalezy sie stosowacSimba wrote:Bursztyn, bo my sie tak do Twoich przypuszczen dostosowujemy z wynikami badan i dlatego wszystko gra

dzieki, narazie jest ok, w tym miesiacu ma miec kolejne kontrole, wlasnie minal rok od operacjiSimba wrote:A powiedz jak mama Twoja? Pokonala to badziewie?
Simba, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Bliska 77, Elfik, efcia, kkisia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pada. Idę szukać konia.
A potem do miasta szukać butów.
A potem do lekarza zastępczego skonsultować wyniki.
Potem do domu czekać na mamę, wizyta dzisiaj.
Nooo, nie wiem jak się wyrobię
miłego dnia dziewczyny.
moremi, Simba, Bliska 77, efcia, kkisia, Magdala, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH