35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie opieraj sie kuszeniuSimba wrote:Bardzo mnie kusi wyjazd do Kraka
A teraz tym bardziej 

a zobaczysz- nie bedziesz zalowac,i sama Bozia poblogoslawi
Bedzie Swieta Trojca z Krakowa
BISCA, Simba, moremi, efcia, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wracajac do spotkan. Mysle ze w przyszlym roku trzeba naprawde zorganizowac zlot. Moze rowno za rok? W czwarte urodziny? Koniec tej pracy w podgrupach!
Ja sie na to pisze, ale raczej pod koniec lipca. W ostatni tydzien lipca najlepiej
Simba, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Caffe to kolejna zajebista laska na tym forum, dochodze do wniosku ze jednak dobrze, ze nie mam mozliwosci spotkac sie z Wami w realu, bo po takim spotkaniu, moje kompleksy urosly by do potegi entej.....
caffe, Elfik, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe to kolejna zajebista laska na tym forum, dochodze do wniosku ze jednak dobrze, ze nie mam mozliwosci spotkac sie z Wami w realu, bo po takim spotkaniu, moje kompleksy urosły by do potegi entej.....
siostro moja, rodzona, choć przytulę cię do mej obsypanej potówkami piersi, a jak się brzydzisz, to możesz złożyć głowę na moich grubych udach..
ja tez unikam spotkań, nick - Elf, a tu Uruk-hai po drugiej stronie sieci
swoją droga po obejrzeniu zdjęcia Cafe do głowy przyszło mi "niezła dupa" a ja tak się nie wyrażam, hmmm
załapałam się na zdjęcie! trzeba to uczcić kawałkiem czekolady z orzechami, no nie?
caffe, moremi, kapturnica, Bliska 77, macduska, efcia, dorbie, kkisia, Simba, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bliska, to przynajmniej dajesz dziecku dobry przykład, musze chusteczek poszukać..

bo co córa ode mnie podłapie?..
wczoraj wizyta pani psycholog u mojej córy
Po testach pani stwierdza, że rzeczywiście dużo mówi, a jaką ma wiedzę i tu mówi - pokazałam jej na obrazku pincetę, a ona mówi, że nie wie jak się to nazywa, ale mama tym włosy wyrywa...
))))
lekko straciłam oddech, obawiając się, że dzieć również w przypływie chwalenia się widzą zeznał skąd...
ale nie
musiałam kiedyś drzwi do łazienki nie zamknąć, czy coś, teraz będę to robić w nocy, po uprzednim zakluczeniu się..
i przypomniało mi się jak rok temu w Rossmanie pani kasjerka wiek 50+ zachwycona tym, ze "niemowlak" konwersuje dopytywała się, a maszynki do golenia dla tatusia kupiłaś?
Dzieć twardo, że dla mamusi..
Pani znowu, że chyba dla tatusia, a ta dzieć twardo na cały sklep się upiera, że mamusia tego uzywa...
teraz tylko wygada się w przedszkolu, że włosy farbuje i upadnie mit mej naturalnej urody
))))))))))))))))))
caffe, moremi, Bliska 77, efcia, dorbie, kkisia, Dziobak, Simba, gretka, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
przyszła paczka, chyba od Dorbi, bo nieopisana, jeszcze nie otworzyłam ale przesyłam buziaki Diobakowi i ww. Dorbi... ale fajnie!
i sa jeszcze ludzie na świecie - kurier spojrzał na mój brzuch i mówi, ja to pani do środka wniosę, bo to ciężkie jest..
może być tez i dlatego, że majtek pod tuniką nie miałam, ale tunika przed kolano, to chyba nie widział...
wierzę, że to dobry człowiek był
caffe, moremi, Bliska 77, BISCA, macduska, efcia, kkisia, Dziobak, Simba, Magdala, Bozia3, paszczakin, gretka, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzieki za dodanie otuchy bratnia duszo w bratnim cieleElfik wrote:siostro moja, rodzona, choć przytulę cię do mej obsypanej potówkami piersi, a jak się brzydzisz, to możesz złożyć głowę na moich grubych udach..

ja tez unikam spotkań, nick - Elf, a tu Uruk-hai po drugiej stronie sieci
swoją droga po obejrzeniu zdjęcia Cafe do głowy przyszło mi "niezła dupa" a ja tak się nie wyrażam, hmmm
załapałam się na zdjęcie! trzeba to uczcić kawałkiem czekolady z orzechami, no nie?

O ile nie sciemniasz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:20
Elfik lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH