35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Bliska, to przynajmniej dajesz dziecku dobry przykład, musze chusteczek poszukać..

bo co córa ode mnie podłapie?..
wczoraj wizyta pani psycholog u mojej córy
Po testach pani stwierdza, że rzeczywiście dużo mówi, a jaką ma wiedzę i tu mówi - pokazałam jej na obrazku pincetę, a ona mówi, że nie wie jak się to nazywa, ale mama tym włosy wyrywa...
))))
lekko straciłam oddech, obawiając się, że dzieć również w przypływie chwalenia się widzą zeznał skąd...
ale nie
musiałam kiedyś drzwi do łazienki nie zamknąć, czy coś, teraz będę to robić w nocy, po uprzednim zakluczeniu się..
i przypomniało mi się jak rok temu w Rossmanie pani kasjerka wiek 50+ zachwycona tym, ze "niemowlak" konwersuje dopytywała się, a maszynki do golenia dla tatusia kupiłaś?
Dzieć twardo, że dla mamusi..
Pani znowu, że chyba dla tatusia, a ta dzieć twardo na cały sklep się upiera, że mamusia tego uzywa...
teraz tylko wygada się w przedszkolu, że włosy farbuje i upadnie mit mej naturalnej urody
))))))))))))))))))
Jednak dzieciaki sa niemozliwe i bedbłędne
Elfik lubi tę wiadomość
-
Juz nie czaruj, ja tez sie starzeje a oprocz tego, wpuszczaja mnie tylko na plaze dla morświnow i ew. fokcaffe wrote:dobra, dobra, ja się starzeję przecież ;)więc nie ma co popadać w kompleksy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:17
Elfik lubi tę wiadomość
-
Spoko, to na pewno dobry czlowiek byl i tej wersji sie trzymajmyElfik wrote:przyszła paczka, chyba od Dorbi, bo nieopisana, jeszcze nie otworzyłam ale przesyłam buziaki Diobakowi i ww. Dorbi... ale fajnie!
i sa jeszcze ludzie na świecie - kurier spojrzał na mój brzuch i mówi, ja to pani do środka wniosę, bo to ciężkie jest..
może być tez i dlatego, że majtek pod tuniką nie miałam, ale tunika przed kolano, to chyba nie widział...
wierzę, że to dobry człowiek był
caffe, Elfik lubią tę wiadomość
-
No niestety taka rzeczywistiosc ale pocieszam sie ze dzis odnotowalam kolejny kg w dol, czyli w sumie 4, za jakies 6-7kgmoge sie ew. z Wami spotkac ibedzie gitcaffe wrote:wcale w to nie wierzę

efcia, caffe, Simba, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Juz nie czaruj, ja tez sie starzeje a oprocz tego, wpuszczaja mnie tylko na plaze dla morświnow i ew. fok
ja też w to nie wierzę, bo ja tę plażą okupuję i pani tam nie widziałam...
ale schodzę powoli ze sterydów, to może chociaż dostanę miejscówkę blizej wody...
caffe, macduska, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello!
Reni, te 4 jajka to beda 4 perfekcyjne jajka. Seks pod narkoza byl?
Co do spotkania. Pani nasza nie jest taka surowa, jak sie wydawalo. Jest mila, usmiechnieta i nie krzyczy. Powinna wlepic caffe uwage za spoznienie, a nie zrobila tego.
Caffe nie wyglada jakby kiedykolwiek byla w ciazy, wiec zakladam, ze to nie ona, tym bardziej, ze Szymka nie widzialam, bo jechalam sie zmasakrowac z guru.
Podsumowujac - laski fajne, za rok spotykamy sie znowu i wtedy Reni bedzie karmila przy stole!
A guru skatowala mnie strasznie. W polowie treningu myslalam, ze pawia puszcze ( pierogowego) Ale super bylo!
Dziobak a jak wyglada trening z Ewka, coś jak jej programy na płytach ?
widzialam zdjecie po treningu- no zmasakrowała cie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:48
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmn, a mój mąz to pocztą wysłał, to na naklejce powinno być moje nazwisko i imięElfik wrote:przyszła paczka, chyba od Dorbi, bo nieopisana, jeszcze nie otworzyłam ale przesyłam buziaki Diobakowi i ww. Dorbi... ale fajnie!
i sa jeszcze ludzie na świecie - kurier spojrzał na mój brzuch i mówi, ja to pani do środka wniosę, bo to ciężkie jest..
może być tez i dlatego, że majtek pod tuniką nie miałam, ale tunika przed kolano, to chyba nie widział...
wierzę, że to dobry człowiek był
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaprawde?Elfik wrote:Bisca gratulacje!!!
za całokształt
może Tobie się dziołcha trafi, bo tu same chłopy idą...
Aha, Dorbie, Mieszko i Adam to moje typy paskudo
nie wpychać sie przed starszyznę!
To będziemy mieć tu na Forum 4 Adasiów
Dziobak, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hohoho, moze w innej miejscowosci, w koncu plaz mamy pod dostatkiemElfik wrote:ja też w to nie wierzę, bo ja tę plażą okupuję i pani tam nie widziałam...

ale schodzę powoli ze sterydów, to może chociaż dostanę miejscówkę blizej wody...
a jak schodzisz ze sterydow to na pewno mnie nie zobaczysz bo ja gdzies przy wydmach wyleguje swoje cielsko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:17
-
nick nieaktualny
-
Byla tabata, jak na moim ulubionym Turbo wyzwaniu. Ale tempo Ewa podkreca takie, ze masakra. Po rozgrzewce mialam pot na tylku! Muza glosna, energetyczna, Ewa z gwizdkiem - gwizdze na zmiane cwiczen, no i krzyczy! Komu sie ona wydaje slodka inudna na plycie, powinien ja zobaczyc w studio. Tak dopinguje, ze czolgasz sie, ale zasuwasz dalej. Nakrecila mnie na maxa na kolejny rok.efcia wrote:Dziobak a jak wyglada trening z Ewka, coś jak jej programy na płytach ?
widzialam zdjecie po treningu- no zmasakrowała cie
caffe, efcia, Aasiula, Bliska 77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Porada dnia
Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie.
Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu.
Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par
po 6 cyklach 80%
po 12 cyklach 85%
a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata.
mam nadzieje ze zalapie sie do tych 95%
Elfik, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Byla tabata, jak na moim ulubionym Turbo wyzwaniu. Ale tempo Ewa podkreca takie, ze masakra. Po rozgrzewce mialam pot na tylku! Muza glosna, energetyczna, Ewa z gwizdkiem - gwizdze na zmiane cwiczen, no i krzyczy! Komu sie ona wydaje slodka inudna na plycie, powinien ja zobaczyc w studio. Tak dopinguje, ze czolgasz sie, ale zasuwasz dalej. Nakrecila mnie na maxa na kolejny rok.

super
obiecuje sobie ze kiedyś do niej pojade na trening, chce to przezyć osobiście 
a na zdjeciu i Tomaszek sie załapał
Dziobak, macduska lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

musi być dobrze