35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty jesteś chora...ona Cię opętała, a Ty się zachowujesz jakbyś była w sekcie...Dziobak wrote:Byla tabata, jak na moim ulubionym Turbo wyzwaniu. Ale tempo Ewa podkreca takie, ze masakra. Po rozgrzewce mialam pot na tylku! Muza glosna, energetyczna, Ewa z gwizdkiem - gwizdze na zmiane cwiczen, no i krzyczy! Komu sie ona wydaje slodka inudna na plycie, powinien ja zobaczyc w studio. Tak dopinguje, ze czolgasz sie, ale zasuwasz dalej. Nakrecila mnie na maxa na kolejny rok.

Do księdza A. musisz się udać na ambonę - bo coraz gorzej z Tobą....:)Może CIę trzeba porządnie wychędożyć...to Ci głupie konie z głowy wyjdą...
Bliska 77, kapturnica, macduska, Bursztyn, anna maria, caffe, efcia, Magdala, kkisia, Elfik, Sabina, paszczakin, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja jesli juz to wlasnie miedzy 17 - 25 sierpnia
Byloby super
Bozia3 wrote:Simba - uderzaj do Kraka - ale po 14 sierpnia - wcześniej będę nad Bałtykiem.
Po 14 sierpnia jestem w domu - mam urlop, jest też Burszta, może jeszcze jaka czarownica dołączy? Może wreszcie i w Kraku się uda większe spotkanie....
Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyszłam. Dziadostwo wyjęte. Leki na stymulację dostałam. Jeszcze powalczę. Niech siędzieje co chce!
anna maria, Bursztyn, kapturnica, Natka_79, Bliska 77, caffe, efcia, Magdala, Bozia3, kkisia, gretka, Elfik, Sabina, paszczakin, paszczakin, moremi, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
hahaha! to by sie zgadzalo, kon w symbolice psychodynam. oznacza popedy, namietnosci, zadze, instynkty, tak ze....moze trzeba wsiasc na koparkeBozia3 wrote:Ty jesteś chora...ona Cię opętała, a Ty się zachowujesz jakbyś była w sekcie...
Do księdza A. musisz się udać na ambonę - bo coraz gorzej z Tobą....:)Może CIę trzeba porządnie wychędożyć...to Ci głupie konie z głowy wyjdą...
macduska, Bliska 77, efcia, Reni, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja chyba będę, jaaaaaBozia3 wrote:Simba - uderzaj do Kraka - ale po 14 sierpnia - wcześniej będę nad Bałtykiem.
Po 14 sierpnia jestem w domu - mam urlop, jest też Burszta, może jeszcze jaka czarownica dołączy? Może wreszcie i w Kraku się uda większe spotkanie....
Bursztyn, Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, Ty wiesz

Macduska, juz nie ma to tamto, jestes w grupie staraczek
Bisca, Ty wiesz tez
Zdjec nie widzialam, trudno. Poza tym ktos przyszedl, zaszedl, poszedl? Bo tyle postow mialam do przeczytania, ze pozapominalam co, kto, gdzie i z kim...
Bliska 77, efcia, BISCA, Reni, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowa przychodnia już w Europie. Wypasiony gabinet, w srodku kibelek, przebieralnia za drzwiami, spódniczka i ciapki. Szał ciał i uprzęży!

Ceny o dziwo te same. I leki jakieś niedrogie mam.
stara.krycha, efcia, Bozia3, kkisia, Elfik, Sabina, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH