35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja.. za Reni zaciskalam od rana i za Dusie..
Bisce i forum wszytkiego najlepszego.. Ide doczytac, co sie dziaaaaalo i ile szopiątek sie szykuje...
efcia, Bliska 77, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bisca happy birthday!
Kapta, pamietam jak przyszlam na forum bylas pelna obaw..to poczatek byl. Czy Ty jestes najbardziej zaawansowana nasza ciezarowka?
Jak porody sie zaczna po wakacjach to bedzie jazda.
Odnosnie wygladu. Przeciez mlode baby to i ladnie wygladaja no co wy. Tak ma byc. Nie ma czym sie podniecac.
Ja zazdroszcze cietego jezyka i poczucia humoru. Smiac sie lubie.
efcia, Bliska 77, macduska, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie.
Siedzę w poczekalni.
Maż mnie wysadził i sobie z dzieciurami pojechał a ja polazłam do Rossmana po parasolkę bo się na deszcz zanosiło. W międzyczasie poczułam, ze coś mi jeden but dziwnie szura... Okazało się, ze podeszwa w sandałku się odkleja...
Sikać chciało mi się coraz bardziej więc czym prędzej ruszyłam do przychodni. Tam zastałam drzwi zamknięte na głucho i kłódkę jak bycza torba oraz małą karteczkę z informacją, ze miło im mnie zawiadomić bo właśnie zmienili lokalizację...
NA DRUGI KONIEC MIASTA!!!
Szlag mnie trafił.
Czekałam na męża ze 20 minut zanim się z korków wyplątał i zawrócił, potem kolejne pół godziny szulalismy zjazdu w tę cholerną ulicę z kompletnie rozkopanej obwodnicy...
I siedzę nadal w poczekalni...
Cały plan dnia poszrdł w pi..., zarezerwowane bilety do kina przepadną, nie wiem jak się z tego zadupia wydostanę bo chłop z dzieciurami odjechał - co niby tu mieli robić???
A i zaczął mi dziwnie szurać drugi but.
To tyle. Do usłyszenia.
Edit. Właśnie zauważyłam, ze uciapałam czymś białe spodnie... Co jeszcze? Co jeszcze???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 15:21
Simba, Bliska 77, Heretyczka, efcia, kkisia, gretka, Elfik, paszczakin, Mega, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
To nadal scenariusz do Twojego zwariowanego serialu, czy kolejny odcinek? Wiem, ze Ci nie do smiechu, ale ja to wszystko widze oczami wyobrazni. Obwodnica lubelska?
Ale trzeba powiedziec, ze ta przychodnia jednak to jakies zaglebie luzakow...macduska wrote:Witam ponownie.
Siedzę w poczekalni.
Maż mnie wysadził i sobie z dzieciurami pojechał a ja polazłam do Rossmana po parasolkę bo się na deszcz zanosiło. W międzyczasie poczułam, ze coś mi jeden but dziwnie szura... Okazało się, ze podeszwa w sandałku się odkleja...
Sikać chciało mi się coraz bardziej więc czym prędzej ruszyłam do przychodni. Tam zastałam drzwi zamknięte na głucho i kłódkę jak bycza torba oraz małą karteczkę z informacją, ze miło im mnie zawiadomić bo właśnie zmienili lokalizację...
NA DRUGI KONIEC MIASTA!!!
Szlag mnie trafił.
Czekałam na męża ze 20 minut zanim się z korków wyplątał i zawrócił, potem kolejne pół godziny szulalismy zjazdu w tę cholerną ulicę z kompletnie rozkopanej obwodnicy...
I siedzę nadal w poczekalni...
Cały plan dnia poszrdł w pi..., zarezerwowane bilety do kina przepadną, nie wiem jak się z tego zadia wydostanę bo chłop z dzieciurami odjechał - co niby tu mieli robić???
A i zaczął mi dziwnie szurać drugi but.
To tyle. Do usłyszenia.
Edit. Właśnie zauważyłam, ze uciapałam czymś białe spodnie... Co jeszcze? Co jeszcze???
Bliska 77, macduska, stara.krycha, efcia, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie...4dni dluzej w ciazy jest Elfik.Ja jej deptam po pietachMagdala wrote:Bisca happy birthday!
Kapta, pamietam jak przyszlam na forum bylas pelna obaw..to poczatek byl. Czy Ty jestes najbardziej zaawansowana nasza ciezarowka?
Jak porody sie zaczna po wakacjach to bedzie jazda.
efcia, Magdala, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry
Ciśnienie daje mi czadu, mam albo bardzo wysokie albo bardzo niskie. Dopegyt zwiększony do 4 dawek na dobę. Ogólnie to jestem mało przytomna i przyjechała do mnie mama na pomoc.
Nie wiem co na forum, na razie zajrzałam tylko na fb.
efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Dbaj o siebie i dzieciatkoania.g wrote:Dzień dobry
Ciśnienie daje mi czadu, mam albo bardzo wysokie albo bardzo niskie. Dopegyt zwiększony do 4 dawek na dobę. Ogólnie to jestem mało przytomna i przyjechała do mnie mama na pomoc.
Nie wiem co na forum, na razie zajrzałam tylko na fb.
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurwa, moze to jakis zboczeniec albo ma ukryta kamere i obserwuje Twoja reakcje....macduska wrote:Na monitorze ma otwarta galerię szyjek macicy w róznym stadium...

macduska, kapturnica, ania.g, kkisia, Elfik, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba - uderzaj do Kraka - ale po 14 sierpnia - wcześniej będę nad Bałtykiem.
Po 14 sierpnia jestem w domu - mam urlop, jest też Burszta, może jeszcze jaka czarownica dołączy? Może wreszcie i w Kraku się uda większe spotkanie....
Simba, macduska, Bursztyn, caffe, efcia, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH