35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i pierwszy efekt trollowania.. ale bede miala piekne zdjecia, wasow roznych jest z 8
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:54
anna maria, efcia, macduska, moremi, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Te wasy to sa takie do przyczepienia na kieliszki na imprezie, zeby wiedziec, ktory do kogo nalezy. Nie maja kleju pod spodem

Ja mowilam, ze moje dziecie musi miec poczucie humoru, zeby z nami wytrwac
Zalozylismy mu maila i piszemy do niego, wysylamy mu zdjecia.. Kiedys na urodziny dostanie login i haslo
Aasiula, moremi, kkisia, anna maria, Elfik, ComeToMeBaby, gretka, macduska, Reni, kapturnica, Sabina, BISCA, Mega, Arwena, efcia, Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taka fajowa Helkaanna maria wrote:Taka Helka

Na wąsy się nie załapałam, ale chyba wiem o jakie chodzi. Z tym pomysłem maila- miszczostwo.
P.S. Słucham tych obrad nadal. Senator Kogut mnie rozwalił hehehe oczywiście Pisior. Raz, że zasuwa swoją gwarą a dwa opowiedział anegdotkę jak to u niego gdzieś tam w małej miejscowości w kościele chrzest był. I się pyta swojego proboszcza a co to za chrzest. I się dowiedział, że to tacy jedni zaadoptowali dwójkę dzieci, w tym jedno niepełnosprawne. Poszedł do tych ludzi i się pyta: dlaczego. A oni mu na to, że in vitro to jest przecież barbarzyństwo. No i pan senator wyraził swoją dumę i uznanie, jakiż to on był z nich dumny. Hahahaha takie rzeczy
anna maria, Sabina, Mega, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Kogut to chVj znam matoła z moich okolic eehh.Niestety,,,ComeToMeBaby wrote:Taka fajowa Helka

Na wąsy się nie załapałam, ale chyba wiem o jakie chodzi. Z tym pomysłem maila- miszczostwo.
P.S. Słucham tych obrad nadal. Senator Kogut mnie rozwalił hehehe oczywiście Pisior. Raz, że zasuwa swoją gwarą a dwa opowiedział anegdotkę jak to u niego gdzieś tam w małej miejscowości w kościele chrzest był. I się pyta swojego proboszcza a co to za chrzest. I się dowiedział, że to tacy jedni zaadoptowali dwójkę dzieci, w tym jedno niepełnosprawne. Poszedł do tych ludzi i się pyta: dlaczego. A oni mu na to, że in vitro to jest przecież barbarzyństwo. No i pan senator wyraził swoją dumę i uznanie, jakiż to on był z nich dumny. Hahahaha takie rzeczy
ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

-
Wracam ze spotkania.
Wiedziałam, że nie powinnam się spotykać.
Ludzie tak po ciąży nie wyglądają.
kapturnica, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, BISCA, malgos741, SolarPolar, macduska, Mega, gosia7122, kkisia, paszczakin, Arwena, Zofia8, efcia, Bozia3, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
dobra, w sierpniu mam zaplanowane spotkanie z endo na nfz, na które czekam już pół roku. chcę się przygotować i zrobić wcześniej badania sama, bo jak mi wypisze i powie z wynikami do mnie to poczekam następne pół roku...
powinnam zrobić TSH, ft 3, ft4 i anty- coś tam?
i to niezależnie od dnia cyklu, tak? bo tego nie pamiętam
ktoś mi przypomni?
moremi lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

takie kciuki napewno zadzialaja