35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cudo i te dziąsła hahahaha
paszczakin wrote:To wam pokaze, jak Adas za Was wszytkie trzyma. Zdjecie wyszlo mi kurde niewyrazne, bo łapałam za komórę w pospiechu jak przypozowal, ale troche widac..
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:
Krakonka,ja Cie z remontem rozumiem.. tez uwielbiam! i tez musze wynalezc dokladnie te wymarzone elementy- na podlodze w kuchni mam plytki terracotta, ich wszedzie pelno, ale ja musialam zobaczyc ze 20 rodzajow, żeby miec TE. Luby nie widzial roznicy i juz powoli rece zalamywal. Co do kuwety, to moze jednak nie wlazience, jak taka mala jest? Ja mam kuwete w szafce ikeowej, wcietej z boku, zeby kota wejsc mogla. W srodku stoi zamknieta kuweta- rozwiazanie wypaczylam na ikeahackers i uwazam za genialne.
Mam cały katalog z ikeahackami wybranymi
Szkoda, że nie zrealizuję, bo jednak nie będę miała w mieszkaniu miejsca ani na postawienie, ani tym bardziej na majsterkowanie.
Kuweta jedna będzie w WC, a druga na balkonie. Balkon ma być kocio-ziołowy. Moje koty wychodzące, więc pewnie przeżyją ciężko zmianę, a balkon będzie ich jedynym oknem na świat. W przyszłym tygodniu zakładam siatkę - to moja pierwsza inwestycja
Ale rozważę może zimową kuwetę w szafce w przedpokoju - to jest mieszkanie z lat 80tych i ma cały przedpokój w boazeryjnych szafach i pawlaczach
Jest tyle schowków, że jeden mogę oddać kotom w razie czego. I tak na razie muszę polubić tę boazerię, bo są ważniejsze wydatki
Zresztą już mam na nią pomysł i w zasadzie zaakceptowałam tę PRLowską perłę dizajningu
ComeToMeBaby, paszczakin, Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak tak
knajpa spoko
do wieczora jest tam kulturka, jak bedzie źle to się przeniesiemy
ale na wstępie umówmy się tam, to i Caffe Nas szybciej znajdzie
a może i ANia.G dojedzie
Dziobak wrote:Znaczy Ges o 16.45? To jezdem. Ale to nie jest mordownia, tylko kuturarny lokal i moge tam byc z dzieckiem?
Reni, jakby co to sie zdzwaniamy, bo za chwilunie przestaje miec net.
peppapig, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
http://www.senat.gov.pl/transmisje/biezace-transmisje/
dla zainteresowanych - w senacie pierdolą o invitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:12
-
nick nieaktualny
-
Ahaaaaa, tam poniżej napisała, rzeczywiscie. Kurdę, dwa czy trzy enter i już się zlało ze stopką, nie zwróciłam uwagi.paszczakin wrote:no jak nie odpowiedziala, jak odpowiedziala?
ze na palec liczy..
No to jakby tu skomentować... Powodzenia!
Bliska 77, paszczakin, Krakonka, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Na privie zaproponowałam coś alternatywnego.Reni wrote:tak tak
knajpa spoko
do wieczora jest tam kulturka, jak bedzie źle to się przeniesiemy
ale na wstępie umówmy się tam, to i Caffe Nas szybciej znajdzie
a może i ANia.G dojedzie
Reni lubi tę wiadomość
-
Dkladnie, najlepszy komentarz to jego brak!ComeToMeBaby wrote:Ahaaaaa, tam poniżej napisała, rzeczywiscie. Kurdę, dwa czy trzy enter i już się zlało ze stopką, nie zwróciłam uwagi.
No to jakby tu skomentować... Powodzenia!
kapturnica, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:noo nie mogę się doczekać ale boję się, że się nie uda
no i nie wiem co robić
1,2 zarodki jeśli będą
a co z tymi nadprogramowymi? Przecież nie zdążę ich pobrać w 2016 i co potem? Program jest tylko do czerwca 2016
Spokojnie. Lecimy etapami. Njapierw punkcja i pierwszy transfert, oby udany. O reszte bedziesz miala czas sie martwic. Nie dodawaj sobie zbednego stresu. Jezeli chodzi o ilosc zarodkow, no coz, z dwoma wiecej szans. Jak sie nie "boicie" blizniakow, to bierzcie 2. A jak myslicie, ze Was to przerasta, to bierz jeden. U nas nie bylo tematu bo oboje zdecydowanie nie chcielismy dwojki, mimo, ze z perspektywy, "przyjal" by sie tylko jeden, albo wcale. No ale tego nie mozna wiedziec z gory.
Bliska 77, dorbie, Sabina, Reni, paszczakin, Krakonka, efcia, Elfik, Magdala, kkisia, gosia7122, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
W imieniu calego forum, skladam prosbe o fotorteportaz ze spotkanie Warszawianek
Bliska 77, ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, paszczakin, macduska, Krakonka, efcia, Elfik, Bozia3, kkisia, gosia7122, moremi, gretka, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH