35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie Simbamacduska wrote:Dobranoc! Tylko relację z usg zdaj niezwłocznie!

Ależ jutro dzień... ile emocji nas czeka, znowu nie będę mogła pracować
Pani da mi usprawiedliwienie dla szefowej, prawda?
macduska, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Simba, efcia, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dokładnie Simba

Ależ jutro dzień... ile emocji nas czeka, znowu nie będę mogła pracować
Pani da mi usprawiedliwienie dla szefowej, prawda?
Jak nie da, to wiedz, że świetnie potrafię podrabiać różne charaktery pisma... Chętnie pomogę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 23:24
Sabina, Krakonka, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, kapturnica, Simba, efcia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć

Miło się zrobiło, nie? Chłodno...Przynajmniej w Grodzie Kraka
Poszłam z Suczysławą na spacerek, dzisiaj wcześniej, więc byłyśmy ponad godzinę. W sumie więcej chodzenia, mniej biegania za patykiem (okropnie obśliniony jest), a zwierzę, jak padło po powrocie, to dalej leży i dyszy. Chyba rzeczywiście nie ma kondycji. No i ona by się bardziej na Alaskę nadawała niż na tę naszą Polfrykę.
Jak poszłam dzisiaj po Małgoś do żłobka, wzięłam taki ogromny parasol i kazałam jej trzymać w wózku (ja trzymałam od góry). Cień był ok, ale dotarłam resztką przegrzewającego się mózgu do bloku rodziców i zgodziłam się, żeby m-wróg przyjechał po nas, bo akurat z roboty wracał. W sumie gdyby nie Małgosia, to bym dzielnie wracała autobusem
Ale dziecka to mi było szkoda.
Znalazłam odpowiedni kaloryfer - odpowiedni wymiarem i ceną
Teraz tylko konsultacja z instalatorem i pierwszy zakup z głowy. Wybrałam też piecyk gazowy i mam kilka sensownych zestawów prysznicowych zapisanych.
Opracowałam tez metodę wzmocnienia drzwi do piwnicy
No i popracowałam. I pracuję.
Jest git
Uwielbiam remonty
Sabina, Mega, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, Bliska 77, BISCA, ania.g, efcia, Elfik, Bozia3, moremi, gosia7122, gretka, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Cześć

Miło się zrobiło, nie? ………....... Cień był ok, ale dotarłam resztką przegrzewającego się mózgu do bloku rodziców i zgodziłam się, żeby m-wróg przyjechał po nas, bo akurat z roboty wracał. W sumie gdyby nie Małgosia, to bym dzielnie wracała autobusem
Ale dziecka to mi było szkoda.
Znalazłam odpowiedni kaloryfer - odpowiedni wymiarem i ceną
Teraz tylko konsultacja z instalatorem i pierwszy zakup z głowy. Wybrałam też piecyk gazowy i mam kilka sensownych zestawów prysznicowych zapisanych.
Opracowałam tez metodę wzmocnienia drzwi do piwnicy
No i popracowałam. I pracuję.
Jest git
Uwielbiam remonty
Wróg to wróg ale swój! Na własnej krwi wyhodowany!
Powodzenia w remontowych potyczkach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 08:19
ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, Mega, kapturnica, Elfik, moremi, gretka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
A ja sobie dziś rozwaliłam okno, wyszło z zawiasu i teraz boję się żeby nie wypadło. Mam nadzieję, że w nocy nie będzie wiało

Muszę zobaczyć rano, czy wskoczył samo czy będę musiała wzywać fachowców. Kurdę, że też takie rzeczy mi się przytrafiają zawsze kiedy nie ma żadnego sensownego faceta do pomocy.
Krakonka, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, ty jesteś jak chodzący robocop
ile nowych doświadczeń z psiakiem 
Powodzenia w remontach. To bardzo kreatywne zajęcie. I pracochłonne.
I czasochłonne, jak się ma chudy budżet, bo się naszukać trzeba, a różnice w sklepach czasem o 50% są.
Ale i wiedzodawcze
Ile się człowiek dowie o technologiach to jego.
Ja również praktykuję, więc liczę że zamiast ćwiczeń sobie pomaluję czy coś
Dzięki Borowi za Internet i maila. Można masę rzeczy załatwić nie wychodząc z domu.
PS. Jeszcze nie mam wizji WC... Myślałam o takich małych płyteczkach oktagonalnych, ale moja praktyczna strona skrzeczy o tą biel i miliony fug.
ComeToMeBaby, kkisia, Mega, macduska, Aasiula, efcia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH