35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No ej, kurdę!Magdala wrote:Pierwszy maz?
Nie chce krakac, ale dopiero drugi maz jest ok. Ja tak mam I co druga tu.
A, ze nie rozumie...a od kiedy to facet babe rozumie?
Nie placz. Raz - to nic nie zmieni, dwa - bedziesz brzydka, trzy - nakrecisz sie bardziej.
Bedzie dobrze.
Fak, małżeństwo - robisz to źle? Hehehe o nie. Mój świat legł w gruzach teraz.
stara.krycha, Mega, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Eh miód na moje uszy
Dobrze wychowana klasa. Taka samodzielna.Magdala wrote:Pani sie nie denerwuje. My tu wszystko pod kontrola mamy. Moze Pani spokojnie wysiadywac.
stara.krycha, Sabina, macduska, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, gretka, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak za młodych czasów

"Ranek dziewczyną, wieczór babą zobaczył..."
Starzeję się. Jutro rano będę kląć, że nie poszłam spać
Jutro powtorka! Wakacje przecie. Nawet porzadnie nie celebrowaly konca roku. Laurki I kwiatki dla grona byly, a klasa to pies? Musowo imprezowac trza.
Sabina, Mega, stara.krycha, macduska, gretka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBo to nie tak. Nie wolno na dzien dobry jojczec i sie biczowac. Ten klimat trzeba poczuc, wgryzc sie. Mowie to ja, stara krycha, co za trzecim podejsciem wejscie smoka miala
Magdala, Sabina, macduska, Reni, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, BISCA, moremi, SolarPolar, ania.g, kkisia, Bliska 77, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Yes, załapałam się na fotki. Super! Hahaha a to pierwsze zdjęcie z tą miną wścieklizny poszczepiennej rewelacja!mysza1975 wrote:Nie chce mi się zmieniać avatara i stopki, więc wrzucę na chwilę kilka aktualnych zdjęć młodego
macduska, Magdala, kapturnica, Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Bo to nie tak. Nie wolno na dzien dobry jojczec i sie biczowac. Ten klimat trzeba poczuc, wgryzc sie. Mowie to ja, stara krycha, co za trzecim podejsciem wejscie smoka miala

I co? Można się uczyć na błędach? Można!
Brawa dla koleżanki!
kapturnica, stara.krycha, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, BISCA, moremi, kkisia, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jeżu , jeżu wziełłam se chlodny prysznic , leze pod wiatrakiem (dosłownie ) i co ?? i dalej mi gorrąco!!!
Przystopuj troche te ekscesy. Chcesz sie zaziebic?
Az u mnie chlodem powialo. Brr.
Sabina, macduska lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH