35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobiety.
Bursztyn dobrze że jesteś.
Kapta super wieści ja miałam termin na koniec sierpnia ,nic nie zapowiadało wcześniejszego porodu,szyjka była miękka ale zamknięta i urodziłam wcześnie to może Tobie się uda.
Ja roztapiam się w pracy bez klimy u nas tylko tylko na korytarzu dla pacjentów przyjemny chłodek,nawet wentylatorów brak .
Bliska córeczka śliczna.
Reni kciukam.
macduska, kapturnica, ania.g, Bliska 77, Sabina, kkisia, Mega, anna maria, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci,ze jak robic remonty to tylko w ciazy..Nie trza nic robic samemu , tylko dyrygowacmacduska wrote:Fajne proroctwo w sumie!

Jak remont? Masz w domu armagedon?
Na razie pokoj zostal uprzatniety do goła a jutro chłopaki biora sie za zdzieranie farby
Mam nadzieje ,ze dalej sie beda obaj tak starac i nie paskudzic.Wszystko za soba sprzataja .To jest zycie
macduska, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJadę jutro z Młodym na komisję ds orzekania o niepełnosprawnosci. Proszę o kciuki.
Ot przewrotność ludzka. W sumie to lepiej żeby nie był niepełnosprawny ale skoro już ma to co ma to niech mu przyznają orzeczenie.
kapturnica, malgos741, gretka, Bliska 77, paszczakin, ania.g, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega, peppapig, anna maria, ComeToMeBaby, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Powiem Ci,ze jak robic remonty to tylko w ciazy..Nie trza nic robic samemu , tylko dyrygowac

Na razie pokoj zostal uprzatniety do goła a jutro chłopaki biora sie za zdzieranie farby
Mam nadzieje ,ze dalej sie beda obaj tak starac i nie paskudzic.Wszystko za soba sprzataja .To jest zycie
Mówisz? Hmmmm... Miałam zmieniać podłogę w sypialni. To może poczekam?
malgos741, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Pewnie ,ze czekaj.Zajdziesz w ciaze i paluchem bedziesz pokazywac co i gdzie maja zrobic.macduska wrote:Mówisz? Hmmmm... Miałam zmieniać podłogę w sypialni. To może poczekam?
A najsmieszniejsze ,ze zawsze musialam to ja dymac na szmajorce a teraz sami zasuwaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 20:21
macduska, malgos741, Bliska 77, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pewnie ,ze czekaj.Zajdziesz w ciaze i palucem bedziesz pokazywac co i gdzie maja zrobic.
A najsmieszniejsze ,ze zawsze musialam to ja dymac na szmajorce a teraz sami zasuwaja 
Nie, jednak nie będę czekać! Wnerwia ta stara wykładzina i jak tu w ciążę zachodzić w stresie?
kapturnica, Sabina, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny slyszalyscie ,ze od lipca weszlaustawa o znieczuleniu dla kazdej rodzacej ??Bo nfz doplaci ponad 400zl d kazdego porodu silami natury ??Pierwsze slysze ale w srode ide na zajecia w szkole rodzenia to sie dowiem

http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Porod-ze-znieczuleniem.-Zaplaci-NFZ-00007914Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 20:34
dorbie, Mega, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dziekuje, wspolczuje temp.w pracygosia7122 wrote:Hej kobiety.
Bursztyn dobrze że jesteś.
Kapta super wieści ja miałam termin na koniec sierpnia ,nic nie zapowiadało wcześniejszego porodu,szyjka była miękka ale zamknięta i urodziłam wcześnie to może Tobie się uda.
Ja roztapiam się w pracy bez klimy u nas tylko tylko na korytarzu dla pacjentów przyjemny chłodek,nawet wentylatorów brak .
Bliska córeczka śliczna.
Reni kciukam.
gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny slyszalyscie ,ze od lipca weszlaustawa o znieczuleniu dla kazdej rodzacej ??Bo nfz doplaci ponad 400zl d kazdego porodu silami natury ??Pierwsze slysze ale w srode ide nazajecia w szkole rodzenia to sie dowiem

Coś gdzieś mi przemknęło przed oczami. Zdaje się, że któraś linka wstawiła na ten temat. Gretka może?
Bliska 77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
W takim razie kciuki zacisnietemacduska wrote:Jadę jutro z Młodym na komisję ds orzekania o niepełnosprawnosci. Proszę o kciuki.
Ot przewrotność ludzka. W sumie to lepiej żeby nie był niepełnosprawny ale skoro już ma to co ma to niech mu przyznają orzeczenie.
macduska, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nie ja ale prosze:macduska wrote:Coś gdzieś mi przemknęło przed oczami. Zdaje się, że któraś linka wstawiła na ten temat. Gretka może?
http://fakty.interia.pl/polska/news-porod-ze-znieczuleniem-zaplaci-za-to-nfz,nId,1847730
macduska lubi tę wiadomość
gretka -
Słyszałam. Ciekawe jak to się będzie miało do stanu rzeczywistego.kapturnica wrote:Dziewczyny slyszalyscie ,ze od lipca weszlaustawa o znieczuleniu dla kazdej rodzacej ??Bo nfz doplaci ponad 400zl d kazdego porodu silami natury ??Pierwsze slysze ale w srode ide na zajecia w szkole rodzenia to sie dowiem

http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Porod-ze-znieczuleniem.-Zaplaci-NFZ-00007914
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Mam nadzieje ,ze to ze nfz nie limituje i szpitale za porod naturalny z dodatkiem znieczulenia dostanie wiecej niz za cc spowoduje ,ze bedzie dostepne..Bo ja juz sie na to napaliłam jak szczerbaty na sucharkiania.g wrote:Słyszałam. Ciekawe jak to się będzie miało do stanu rzeczywistego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:05
Bliska 77, Mega, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
Nie wiem, czy to dobrze, ale arbuza wlasnie zjadlam, ktory zamiast normalnych pestek, mial malowidzoczne czarne kropki. Mutant jakis, czy co?
Ale sie urobilam dzis. Przy pakowaniu poscieli I spiworow.
dorbie, Sabina, kkisia, stara.krycha, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A to nie jest tak, że w teorii zawsze można było mieć znieczulenie na życzenie?kapturnica wrote:Dziewczyny slyszalyscie ,ze od lipca weszlaustawa o znieczuleniu dla kazdej rodzacej ??Bo nfz doplaci ponad 400zl d kazdego porodu silami natury ??Pierwsze slysze ale w srode ide na zajecia w szkole rodzenia to sie dowiem

http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Porod-ze-znieczuleniem.-Zaplaci-NFZ-00007914
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH