35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ani ja. Tam, w ciazy, w ciazy. Co to, innych tematow nie ma? Co ktora w taki upal gotuje?

U mnie były placki z cukinii i mizeria.
Dla Młodego kisiel z racji kłopotów żołądkowych.
stara.krycha, efcia, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
czemu kazesz mi ciONze przenosic niedobra ??? Ja mam termin na 17tego ale chcialabym urodzic zaraz na poczatku wrzesniaSabina wrote:I super
oby tak do września
19-tego 
Nie pogardze koncowka sierpnia rowniez bo ciONza donoszona bede miala 26sierpnia wiec po tym terminie niech wyłazi
stara.krycha, Sabina, efcia, moremi, ania.g, BISCA, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

-
wiesz ja te pomiary ordynatorka biere rpzez palce bo on wiele robi na odpierdol heh.A ten na nfz jest zawsze we wszystkim szczegolowy.Wiec co do pomiarow ordynatorka to sa dla mnie jedynie orientacyjnemacduska wrote:Kapta ale Ci fajnie!
To młody przezkilka dni urósł ponad 100 gramów? Niedawno byłaś u ordynatorka!
stara.krycha, macduska, Sabina, efcia, ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-
a niespodziewanie poszlam do pracy- nie bylam przygotowana- wyrwali mnie z wyra- a ja bez auta ( padalo!!!!i nie pojechal rowerkiem)- za chlopem zeby auto odstawil-i w pedzie zalozylam dzinsy- bo "tylko" 20stopni-macduska wrote:Wydarzyło się coś szczególnego?
wyobrazcie sobie wciaganie tych dzinow p poludniu na spocone nogi przy temp. +35....
stara.krycha, moremi, efcia, Bliska 77, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Nieee.Małz z mlodym walczy ze starymi meblami i wywalaniem wszystkiego z pokoju.A zobaczy malego 25tego lipca na usg 4D Bo pewnie na tym zwykłym guzik by zobaczylSabina wrote:Kapta mąż widział Maximusa?

Jak mu dzisiejsza fotke pokazalam to stwierdzil ze Maks ma wielka łepetore
stara.krycha, efcia, Bliska 77, ania.g, Aasiula, Mega, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Drzwi sie dzis nie zamykaja na forum.

Ja tez chce sie przywitac i zapoznac z zaginionym i odnalezionym Bursztynem.
Czesc Bursztyn. Milo Cie poznac. Duzo o Tobie czytalam.
I witam sie z reszta szacownego grona.
Bardzo pracowity dzien u mnie dzis. Dzieciaki na oboz wyprawiam. Uf jak goraco. Wpadne pozniej.
stara.krycha, macduska, Bursztyn, gretka, efcia, Sabina, moremi, Bliska 77, anna maria, kapturnica, ania.g, Aasiula, Mega, gosia7122, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
No nie spodziwalam sie _Bursztynie witaj:-)
w sumie fajnie sie tydz. zaczal...
zdazylam zalatwic jeszcze wynajmujacego na nasze mce- takze 1 czynsz jestem do przodu
z dobrych-jeszcze ktos zaja przydzielony mi parking- i ominelo mnie parkowanie rownolegle kobyly...
u mnie burza od polnocy- grzmialo i blyskalo konkretnie- padalo do 7- a wcale tego nie widac- temperatura dalej zabojcza....
Kometa nie przesadzaj z tym odchudzaniem- bo jeszce bedziesz musiala zmnejszac suknie na xxxs!!
stara.krycha, Bursztyn, efcia, moremi, Bliska 77, Mega, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMasz cykl Boziowy, ona też ciut przenosilakapturnica wrote:czemu kazesz mi ciONze przenosic niedobra ??? Ja mam termin na 17tego ale chcialabym urodzic zaraz na poczatku wrzesnia
Nie pogardze koncowka sierpnia rowniez bo ciONza donoszona bede miala 26sierpnia wiec po tym terminie niech wyłazi 
moremi, kapturnica, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ojej, pisali o mnie w mediach ?Magdala wrote:Drzwi sie dzis nie zamykaja na forum.

Ja tez chce sie przywitac i zapoznac z zaginionym i odnalezionym Bursztynem.
Czesc Bursztyn. Milo Cie poznac. Duzo o Tobie czytalam.
efcia, moremi, kapturnica, Reni, Aasiula, Mega, kkisia, Simba, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
To prawda, ja mialam psiak 17 lat, od mojego 10go roku zycia, gdy po17 latach musielismy sie pozegnac,przezylam to strasznie i nie chcialam juz wiecej psa ale wytrzymalam 2mce, nasz bokser ma obecnie 10 latefcia wrote:Bursztynku wspólczuje straty Leona

ja pól roku temu też straciłam swoja 14 letnia sunie
na pękniete serce najlepszy jest nowy pupil, po 2 tygodniach juz mialam w domu nową psine
jak widać na zalączonym obrazku
Bursztyn, efcia, moremi, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie chcialam, obecnego bardzo kocham ale to prawda, ze tamten byl JEDYNYBursztyn wrote:przykro mi
nie chce innego psa, moj byl jedyny w swoim rodzaju
minely 2 miesiace, dokladnie dzisiaj, nie wyobrazam sobie innego na jego miejscu
moze kiedys, w dalekiej przeszlosci
jak na razie, czasem jeszcze mi lza poplynie
Bursztyn, moremi, efcia, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja caly czas widze mojego Leona....u mnie chyba musi uplynac jeszcze duuuzo czasuBliska 77 wrote:To prawda, ja mialam psiak 17 lat, od mojego 10go roku zycia, gdy po17 latach musielismy sie pozegnac,przezylam to strasznie i nie chcialam juz wiecej psa ale wytrzymalam 2mce, nasz bokser ma obecnie 10 lat
Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
Mialam dokladnie to samo, widzialam i slyszalam jego pazurki....adzis po 10latach, podczas ogladania jego zdjec lezka mi sie kreciBursztyn wrote:ja caly czas widze mojego Leona....u mnie chyba musi uplynac jeszcze duuuzo czasu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 17:41
Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH