35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim
Ja po dyżurze. Wieczór praca, ale w nocy tylko jeden tel.
Także ok. Ostatniomam tak obrazowe sny i tak mocno śpię, że jak się budzę, to nie wiem gdzie jestem
Sabina, Aasiula, efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Kometa, dziewczyny maja racje ale dla swietego spokoju mozesz powtorzyc badanie ogolne moczu, na pewno jest ok
Sabina ale musisz byc wykonczona, jak minela reszta nocy?kaszel byl? Miejmy nadzieje ze na kaszlu u bratanicy sie skonczy
Milego dnia dziewuszki
Sabina, Aasiula, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ja w pracy, dzieci śpią, nebulizacje dla bratanicy zszykwana. Boże, spać... śniadania nie zdążyłam, dobrze, że mama wczoraj jagodzianki upiekla, to porwalam jedną fo pracy.
Spokojnego dnia!
Bliska 77, Aasiula, efcia, kapturnica, kkisia, malgos741, dorbie, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie juz piateczek

Kometa koniecznie powtorz badania, jedna z pierwszych przyczyn cial ketonowych w moczu jest brak weglowodanow, pamietaj ze po kazdym treningu trzeba je uzupelnic i nie musza to byc te "zle" wegle
mozesz jeszcze zakupic sobie w aptece paski keto-diastix do samodzielnego sprawdzania moczu
Aasiula, kapturnica, kkisia, Bliska 77, ComeToMeBaby, ola_35 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Witam sie juz piateczek

Kometa koniecznie powtorz badania, jedna z pierwszych przyczyn cial ketonowych w moczu jest brak weglowodanow, pamietaj ze po kazdym treningu trzeba je uzupelnic i nie musza to byc te "zle" wegle
mozesz jeszcze zakupic sobie w aptece paski keto-diastix do samodzielnego sprawdzania moczu
Dokladnie.Ja takie paski uzywam co jakis czas przy cukrzycy .
Po takim wysilku i zjedzeniu zbyt malo wegli moze organizm tzw głodowac w nocy.Stad sa ciała ketonowe.Jak juz sie katujesz Komeciora to potem zjedz cos wartosciowego.
efcia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
A wogole dzien bry bardzo wszystkim.Chlodzik jest to 2ga noc z rzedu moglam sie wreszcie wyspac
Potem jedzieM po farby i chlopaki biora sie za malowanie 
Spokojnego dnia wszystkim!
Bliska 77, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry, prawie kawa dopita i śniadanko w trakcie

Jak mi się nic nie chce, mam problem ze wstawaniem rano a do tego zimno, wiatr wieje że mało głowy nie urwie... jeszcze jutro do roboty i weekend...
Aasiula, Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Kometa przy suchej cerze trzeba dużo pić wody a jeśli robisz treningi to jeszcze więcej, jeśli chodzi o włosy to pamiętaj że 100 włosów dziennie, które wypadnie to norma a przy zmianie pory roku nawet więcej...
masz tu artykuł:
http://hasla.kobieta.gazeta.pl/szukaj/poradnik/wypadanie+w%C5%82os%C3%B3w+ile+dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 09:42
Aasiula, Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziękuję jaszcze śpięmacduska wrote:Artukuł...

Sabina, macduska, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny koncze dzis rodzicielski, buuuuu, w poniedzialek nabadania i we wtorek do roboty....na szczescie badania sa w godzinach popoludniowych zatem udalo mi sie na poniedzialek troche czasu zaoszczedzic dla dzieciakow
macduska, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, Simba, kkisia, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH