35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Pytanie:
Czy w cyklu bezowulacyjnym będzie występował śluz R?
Czy testy owu mogą być pozytywne?
Reni testy owu mogą być pozytywne, bo wskazują podejście organizmu do owu, czyli wyrzut LH, co nie znaczy że tego Lh będzie dość by pękł pęcherzyk
co do śluzu to dla mnie czarna magia bo ja śluzu nie mamcaffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Boziu ale wieści
właśnie miałam Ci napisać to co już sama znalazłaś o tym ciałku żółtym, ono nie wędruje tylko zostaje i produkuje progesteron.
trzymam kciuki, bo bardzo możliwe że się udało
chyba nie umiałabym dzisiaj zasnąć gdyby mi tak gin narobiła nadziei
no i poleciałabym do innego dla pewności, jak pisze Cafecaffe, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja odpuszczę
nie mam już kasy i mam dziś gości na pizze..
testy ciążowe wyszły negatywne, więc się nie napalam ...no i....ćwiczę chraakter..
możliwe, że to po prostu kolejne jajo, które się wchłonie przy ciotce..
pozdrawiam i do jutra dziewczynki bo za chwilkę mam gości..anna maria, caffe, samira, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Chu...o się dzisiaj czuję
Wczoraj łamało mnie tak jak na grypę, a dzisiaj brzuch jakoś dziwnie daje o sobie znać i cycki. Ale pisałyście, ze po dupku tak jest z cyckami. Poprzednim razem brałam go niecałe 4 dni, to nic nie czułam, a teraz suty są wrażliwe
Mam nadzieję, że on przyspieszy mi @ i nie będzie maratonu i wreszcie zacznę normalne leczenie, a nie tylko obserwacje i obserwacje, bez działania bo brak jeszcze wyników badań.
Mango, szczęśliwa 2, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny...chyba, że to jest tak, że jeżeli ewentualnie jest ciąża - to jajko zagnieźdźa się w macicy..a ciałko żółte zostaje w jajniku, w tym , z którego było zapłodnione jajo? To tylko byłoby wytłumaczenie na teorię tej lekarki....cytat z neta:
"W miejscu, z którego została uwolniona w danym cyklu miesięcznym komórka jajowa, dochodzi po zapłodnieniu do wytworzenia ciałka żółtego. Od ciałka żółtego zależy utrzymanie ciąży do około 8-9 tygodnia jej trwania. Ciałko żółte w tym okresie powiększa się, dlatego jeden z jajników (odpowiedzialny za jajeczkowanie w cyklu, w którym doszło do zapłodnienia) może być większy od drugiego, który także jest powiększony. "Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:14
caffe, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Chu...o się dzisiaj czuję
Wczoraj łamało mnie tak jak na grypę, a dzisiaj brzuch jakoś dziwnie daje o sobie znać i cycki. Ale pisałyście, ze po dupku tak jest z cyckami. Poprzednim razem brałam go niecałe 4 dni, to nic nie czułam, a teraz suty są wrażliwe
Mam nadzieję, że on przyspieszy mi @ i nie będzie maratonu i wreszcie zacznę normalne leczenie, a nie tylko obserwacje i obserwacje, bez działania bo brak jeszcze wyników badań.
Caffe jak juz Cie przeswietlą ,przebadaja to jak sie z M puściszto ...
Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mam czopki i tabletki asamax 2*2 szt dziennie (chyba taka nazwa) czopki nie pamiętam ale wiem że mam je na ryczałt bo tak op. tych czop. 100zł a na ryczałt ok. 7zł no i na refluks tabletki i teraz wykupić i leczyć ,proszę trzymać kciuki żebym je dobrze tolerowała i żeby pomogły !!!
a i powiedział że ta choroba nie ma wpływu na zachodzenie w ciążę i rodzą się zdrowe i ładne dzieci
stawy mnie bolą ,pieką i sztywnieją szczególnie szyja ,barki ,kolana aż mi słabo a gastro powiedział ze stawy mogą bolec przy tej chorobie jelit i mam nadzieje ze tak jest i nie jest to nic osobnego (osobna choroba)ehhh...
dla przypomnienia
@ nie miałam za to lekkie plamienia od piątku w nocy do niedzieli ,jeszcze w poniedziałek były ale tylko pyci na papierze toalet (dosłownie mgła)... :shock: jutro idę do ginki ,ciekawam co na to powie (dziś 40dc a @ miała być planowo 4-5.08)będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:14
Mango, caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hehehe, puszczę się w szuwarach jak wodnik szuwarek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 10:39
szczęśliwa 2, caffe, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało; ) Rozpuścisz włosy cz coś innego; )?
oplotę się szuwarami i będę bąbelki w wodzie puszczać przez słomkę
szczęśliwa 2, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ścięłam włosy cholera, ale coś tam jeszcze zostało
oplotę się szuwarami i będę bąbelki w wodzie puszczać przez słomkę
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Byłam na wyspie nudnosci
cholera szuwary tez tam były ale M mi sie nie chciało smyrać i juz się z nim nie puszczamszczęśliwa 2, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:A to sobie szuwary wepnij we włosy i udawaj że sa długie a puszczanie bąbelków to może byc nowa forma pieszczot
szczęśliwa 2, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a było wykorzystać sytuację to byś mi teraz jakiś wskazówek udzieliła, a tak to będę pionierką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 10:39
szczęśliwa 2, caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie