35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pójdę do gina, a on podczas badania:
bazie, listki, kijanki? czy stosowała się pani własciwie do moich zaleceń zażywania leków?czy pani jakies zioła bierze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 20:32
szczęśliwa 2, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pójdę do gina, a on podczas badania:
bazie, listki, kijanki? czy stosowała się pani własciwie do moich zaleceń zażywania leków?czy pani jakies zioła bierze?
caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a swoja droga takie puszczanie w szuwarach może byc ciekawym doświadczeniem
Wczoraj oglądał program, w którym facet wylądował na izbie przyjęć, bo miał w tyłku szczotkę do kibla. Tłumaczył się, że spadł z sedesuNie mogli wyciągnąć, bo uchwyt szczotki miał na końcu haczyk
szczęśliwa 2, Iwone, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Najgorzej jak się taki badyl w d..ę wbije
Wczoraj oglądał program, w którym facet wylądował na izbie przyjęć, bo miał w tyłku szczotkę do kibla. Tłumaczył się, że spadł z sedesuNie mogli wyciągnąć, bo uchwyt szczotki miał na końcu haczyk
a na serio to ciekawe czy on cos kombinował czy spadł na prawdęcaffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:pewnie masz racje
a jak Twój urlop ja tez na urlopie miałam sprzatac ale mi się nic nie chceale jutro muszę się ruszyć bo już za dużo tego leżenia. Ograniczam się do podstawowych czynności i na tym koniec. Ale jutro podłogi będę pastowała i może łazienkę liznę
szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:jak liźniesz to może cos innego
łazienke później
i bez podtekstu pisze możesz liznąć loda
ja musze dwie chaty sprzatnąc swoja i syna ale ciągle przekładam ten moment lizniecia
Ja Cię jutro zmotywuję, a Ty mniea jak nie, to szlaban na komputer i forum
szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie dziewczyny
Ale się uśmiałam jak czytałam dzisiejsze wpisy
Ja wróciłam do domu około 18 tragicznie zmeczona zjadłam i położyąłm się i jak nigdy zasnełam na godzinke. Mam mdłości cały czas z małymi przerwami, ból piersi i skurcze po bokach brzucha i w pachwinach.
Dziś testu nie robiłąm jutro rano ide na bete zobaczymy czy jest dzidzia w piątek znów beta takie zalecenie od gina jak bedzie przyrost i wszystko w miare ok to mam sie zgłosić w 8 tyg.
Komisja Zus przebadała bardzo dokładnie ale odpowiedź bedzie za ok. 2 tygodnie.
Dla każdej z Was spokojnej nocy i mocno o Was pamietamsamira, MoniaT, Iwone, Mango, Lucky, bliska77, caffe, Dorka71, Andzia33, gosia7122, grosza, megan8, Betybet lubią tę wiadomość