35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pójdę do gina, a on podczas badania:
bazie, listki, kijanki? czy stosowała się pani własciwie do moich zaleceń zażywania leków?
czy pani jakies zioła bierze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 20:32
szczęśliwa 2, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
powiesz ze masz blisko te szuwary i to nie Twoja winacaffe wrote:Pójdę do gina, a on podczas badania:
bazie, listki, kijanki? czy stosowała się pani własciwie do moich zaleceń zażywania leków?
czy pani jakies zioła bierze?
caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Najgorzej jak się taki badyl w d..ę wbijeszczęśliwa 2 wrote:a swoja droga takie puszczanie w szuwarach może byc ciekawym doświadczeniem

Wczoraj oglądał program, w którym facet wylądował na izbie przyjęć, bo miał w tyłku szczotkę do kibla. Tłumaczył się, że spadł z sedesu
Nie mogli wyciągnąć, bo uchwyt szczotki miał na końcu haczyk
szczęśliwa 2, Iwone, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
to uwazaj na te badyle bo po programie juz wiesz jak to jestcaffe wrote:Najgorzej jak się taki badyl w d..ę wbije

Wczoraj oglądał program, w którym facet wylądował na izbie przyjęć, bo miał w tyłku szczotkę do kibla. Tłumaczył się, że spadł z sedesu
Nie mogli wyciągnąć, bo uchwyt szczotki miał na końcu haczyk

a na serio to ciekawe czy on cos kombinował czy spadł na prawdę
caffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Tak samo mam, nie chce mi sięszczęśliwa 2 wrote:pewnie masz racje

a jak Twój urlop ja tez na urlopie miałam sprzatac ale mi się nic nie chce
ale jutro muszę się ruszyć bo już za dużo tego leżenia. Ograniczam się do podstawowych czynności i na tym koniec. Ale jutro podłogi będę pastowała i może łazienkę liznę
szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
To może zacznij od liźnięcia, to reszta pójdzie szybciejszczęśliwa 2 wrote:jak liźniesz to może cos innego

łazienke później
i bez podtekstu pisze możesz liznąć loda

ja musze dwie chaty sprzatnąc swoja i syna ale ciągle przekładam ten moment lizniecia

Ja Cię jutro zmotywuję, a Ty mnie
a jak nie, to szlaban na komputer i forum
szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie dziewczyny

Ale się uśmiałam jak czytałam dzisiejsze wpisy

Ja wróciłam do domu około 18 tragicznie zmeczona zjadłam i położyąłm się i jak nigdy zasnełam na godzinke. Mam mdłości cały czas z małymi przerwami, ból piersi i skurcze po bokach brzucha i w pachwinach.
Dziś testu nie robiłąm jutro rano ide na bete zobaczymy czy jest dzidzia w piątek znów beta takie zalecenie od gina jak bedzie przyrost i wszystko w miare ok to mam sie zgłosić w 8 tyg.
Komisja Zus przebadała bardzo dokładnie ale odpowiedź bedzie za ok. 2 tygodnie.
Dla każdej z Was spokojnej nocy i mocno o Was pamietam
samira, MoniaT, Iwone, Mango, Lucky, bliska77, caffe, Dorka71, Andzia33, gosia7122, grosza, megan8, Betybet lubią tę wiadomość