35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane!!!
WY to jesteście niemożliwe za każdym razem jak tu wchodzę to na mojej twarzy pojawia sie baaaaardzdzdzdzdzdooooo szeroki uśmiech a nawet śmiech jesteście niemożliwe
Iwone wszystkiego co najpiękniejsze oraz spełnienia marzeń
Iwka no w końcu się odezwałaś super,że wszystko jest ok
Bozia a ja mam nadzieję,ze u Ciebie tempka pójdzie w góre
Starajace sie miłego serduszkowania i oczywiscie owocnego
Mamuśki wspaniałego czasu ciąży oraz tym najmłodszym mało mdłości
Ja dziś zrobiłam rano test o czułości 10 z allegro i wyszedł słaby troche sie zdenerwowałam poszłam na bete - bedzie dziś około 15- i kupiłam w aptece o czułości 25 i ten przed 11 wyszedł o wiele ładniejszy niż ten z rana, dziwne, ale sie ciesze.
Tylko mam takie stany emocjonalne,że szok raz płacze jak głupia,że sie nie uda,że poronie, że beta bedzie za niska a za chwile się śmieje jak jakaś wariatka
Do tego jak coś zjem to jest mi niedobrze ale teraz sie uśmiejecie na co ja mam apetyt nigdy w życiu na to nie miałam apetytu - na wódke hihihihii.
Nie plamie to najważniejsze dla mnie.Reni, Mango, MoniaT, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33, anek42, bliska77, Bozia3, promyk, Iwone, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa bądzmy dobrej myśli
jeden cykl po zabiegu miałaś za sobą teraz już miejmy nadzieję, ze będzie ok
dopilnuj lekarza, żeby dał Ci coś na te wrogie sprawy i te wszystkie Twoje orzypadłości co zagrają ciążycaffe, szczęśliwa 2, inessa, bliska77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie kochane!!!
WY to jesteście niemożliwe za każdym razem jak tu wchodzę to na mojej twarzy pojawia sie baaaaardzdzdzdzdzdooooo szeroki uśmiech a nawet śmiech jesteście niemożliwe
Iwone wszystkiego co najpiękniejsze oraz spełnienia marzeń
Iwka no w końcu się odezwałaś super,że wszystko jest ok
Bozia a ja mam nadzieję,ze u Ciebie tempka pójdzie w góre
Starajace sie miłego serduszkowania i oczywiscie owocnego
Mamuśki wspaniałego czasu ciąży oraz tym najmłodszym mało mdłości
Ja dziś zrobiłam rano test o czułości 10 z allegro i wyszedł słaby troche sie zdenerwowałam poszłam na bete - bedzie dziś około 15- i kupiłam w aptece o czułości 25 i ten przed 11 wyszedł o wiele ładniejszy niż ten z rana, dziwne, ale sie ciesze.
Tylko mam takie stany emocjonalne,że szok raz płacze jak głupia,że sie nie uda,że poronie, że beta bedzie za niska a za chwile się śmieje jak jakaś wariatka
Do tego jak coś zjem to jest mi niedobrze ale teraz sie uśmiejecie na co ja mam apetyt nigdy w życiu na to nie miałam apetytu - na wódke hihihihii.
Nie plamie to najważniejsze dla mnie.wszędzie mi pachniało drinkami, nawet w pracy
jak powiedziałam szefowi, to mi odpowiedział: czego się nie robi dla dzieci
Mango, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
Czesc laseczki,
Inessa czekamy na tescik i mysl pozytywnie jak nie ma tych plamien to super i oby wszsytko bylo dobrze
Bozia jakies pomieszanie z poplataniem jejku no ale czekamy bo moze tam cos jednak sie kluje, troche wspolczuje niepewnosci i powiem zglupialam jak czytalam Twojego posta, matka natura jest niedodgadniona albo lekarze jacys niedouczeni juz sama nie wiem
Iwka ciesze sie ze dzidzia rosnie zdrowo po prostu super
Ja wczoraj dokonalam gwaltu skutecznegojestem usatysfakcjonowana hahaha...moj wykres nadal swieci na zielono ale testu juz nie robie nie chce mi sie...
Milego dnia wam zycze kobietki!!!
Mango, inessa, Reni, caffe, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki kochane jesteście buziaki
Mango boisz się wody? bo wiesz jak płytko jest też można sobie usiąć i się wspomóc
Wiecie ja nigdy nie lubiłam wódki wiec jak mój maż wczoraj to usłyszał to myślałam,ze peknie ze śmiechu hihihi ja raz ja próbowałam a teraz jakaś masakra
Szczęśliwa super,ze badania wyszły ok bardzo się ciesze i już 13 tydzień szok
Reni ja biore lek biore Acard on właśnie ma pomóc i chyba jak narazie pomaga teraz najważniejsza beta i jej przyrost ale bardzo Ci dziękuje, wiem,ze wtedy to nie był czas wiem jedno,ze zabieg wiele mi pomógł zobaczyli też podczas zabiegu czy jajowody są drożne było wartoMango, Andzia33, szczęśliwa 2, Reni, caffe, bliska77, Bozia3, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny