X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso dbaj o siebie! Trzymam mocno za zielone

Lucky, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich
    zbieram się w popłochu, ale doczytałam co tam się wczoraj w szuwarach działo ;) niezłe macie pomysły

Inesso, Zus się sam zgłosi a Ty teraz leż i pachnij. Bardzo czekam na wynik dzisiejszej Twojej bety. Trzymam kciuki

bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    cholender ile tu się dzieje,
    Inessa, nadal trzymamy kciuki bardzo mocno i nieustannie za FASOLKĘ i za pozytywną dla Ciebie decyzję ZUSu,
    Samirka, dobrze będzie, najważniejsze, ze leczenie podjęłaś i nie koliduje ze staraniami,
    Bozia, przyznam, że u Ciebie jest bardzo ciekawie ;-)
    Szczęśliwa, oby jak najmniej mdłości :-)
    Wy tu o szuwarkach i innych wodnikach takie opowieści snujecie że hoho! :-)
    Miłego dnia

Iwone, caffe, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 01:45

bliska77, caffe, MoniaT, Dorka71, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Witajcie!
    Wykres uzupełniłam i znikam na cały dzień.
    Mamy dziś rocznicę ślubu i jedziemy do Ustronia.
    Dziewczyny miłego dnia :)
    Wszystkiego najlepszego i udanego ucztowania ;-)

caffe, samira, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia - chyba mało ciekawy efekt będzie - tempka leci na łeb na szyję - natomiast dużo się uczę o organizmie (hehe - szukam plusów tej sytuacji beznadziejnej.....;) )

bliska77, caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Agusia - chyba mało ciekawy efekt będzie - tempka leci na łeb na szyję - natomiast dużo się uczę o organizmie (hehe - szukam plusów tej sytuacji beznadziejnej.....;) )
    Kurcze Bozia, póki co nic nie wiadomo, zatem trzymam kciuki nadal, ostatecznie jak nie w tym cyklu to w kolejnym.....

caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello

widziałyście poradę dnia?
    zielona herbata zmniejsza wchłanianie kwasu foliowego
    no proszę ile człowiek się uczy

caffe, bliska77, samira, Mango, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Iwone, wszystkiego naj naj

Inessa, dbaj o siebie :)

Szczęśliwa, do roboty bo będzie szlaban :)

Miłego dnia :)

bliska77, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello

widziałyście poradę dnia?
    zielona herbata zmniejsza wchłanianie kwasu foliowego
    no proszę ile człowiek się uczy
    tak tak, przy staraniach odradzają picie zielonki w dużych ilościach

caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    tak tak, przy staraniach odradzają picie zielonki w dużych ilościach
    Odradzają też picie innych herbat liściastych, ale teraz nie pamietam jakich.

bliska77, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie można ich też palić ;-)
    caffe wrote:
    Odradzają też picie innych herbat liściastych, ale teraz nie pamietam jakich.

bliska77, Mango, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ależ cholerne mdłości mnie dziś od rana trzymają już sama nie wiem co mam robić niedługo to zacznę na klientów wymiotować jak jakiś śmierdziuch przyjdzie.
    Caffe dobry pomysł z tymi szuwarami wczoraj wieczorem jak czytałam aż się uśmiałam. Najlepsze to ta wizyta u gina po szuwarach te pozostałości bazie itp w d.....
    A wracając do tego co nam wolno a czego nie wolno to jak by się głębiej zastanowił to pewnie czysta woda by nam została a i co by się później okazało to że i ona szkodzi

bliska77, Mango, caffe, samira, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znów bym zapomniała Iwone wszystkiego najlepszego dobrze że chociaż ktoś jeszcze obchodzi takie rocznice bo jak bym się zapytała swojego ile to już lat to by się za głowę złapał i zawołał że tyle lat z jedną babą wytrzymał a kiedy to on nie wie

bliska77, Mango, caffe, inessa, szczęśliwa 2, anek42, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek drogie panie , długo sie nie meldowałam ale mamy duż spraw do załatwiania z moim czekoladą . Ale moje malenstwo rozwija się superek ale jedna sprawa jest ryzykowna , bo łozysko jest trochę za nisko i muszę uważać co robie . Ale jak do tąd nie było problemow nadal pracuje z siostrą w restauracji i wszyscy krzyczą na mnie że mam nie dzwigac nie biegac po schodach i takie tam . A co najlepsze lekarka sie śmieje że malenstwo jest bardzo wstydliwe i caly czas sie odwraca prz USG i nie możemy sie dowiedzieć co tam rosnie czy mała księżniczka czy mały książe .Powoli zaczynam mieć opsesję na punkcie zakupów dla malenstwa i nawet już dwie rzeczy kupiłam a czekolada się śmieje że już chyba trzeba sie rozglądac za mebelkami dla dziecka bo niedlugo nie bedzie gdzie chowac tego co kupie hihihihih A jak był ze mna na USG to po ujrzeniu malenstwa całe popoludnie śpiewal potancowywał sobie , bardzo sie cieszy z tego dzieciatka . mam nadzieję że za niedlugi czas u naszych wszystkich dziewczyn będzie taka sama atmosfera . Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam

bliska77, Mango, Dorka71, Reni, samira, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Bozia3, gosia7122, promyk, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Mango, wierzę że wakacyjny relaks cudnie wpłynie na starania, wychodzi na to że jedziecie w dobrym momencie. Kciuczę intensywnie
    Też mam taką nadzieję, a ten termin to nie jest przypadek ;) Mam nadzieję, że szum fal i podmuch morskiej bryzy pomoże ;)

bliska77, samira, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień doberek drogie panie , długo sie nie meldowałam ale mamy duż spraw do załatwiania z moim czekoladą . Ale moje malenstwo rozwija się superek ale jedna sprawa jest ryzykowna , bo łozysko jest trochę za nisko i muszę uważać co robie . Ale jak do tąd nie było problemow nadal pracuje z siostrą w restauracji i wszyscy krzyczą na mnie że mam nie dzwigac nie biegac po schodach i takie tam . A co najlepsze lekarka sie śmieje że malenstwo jest bardzo wstydliwe i caly czas sie odwraca prz USG i nie możemy sie dowiedzieć co tam rosnie czy mała księżniczka czy mały książe .Powoli zaczynam mieć opsesję na punkcie zakupów dla malenstwa i nawet już dwie rzeczy kupiłam a czekolada się śmieje że już chyba trzeba sie rozglądac za mebelkami dla dziecka bo niedlugo nie bedzie gdzie chowac tego co kupie hihihihih A jak był ze mna na USG to po ujrzeniu malenstwa całe popoludnie śpiewal potancowywał sobie , bardzo sie cieszy z tego dzieciatka . mam nadzieję że za niedlugi czas u naszych wszystkich dziewczyn będzie taka sama atmosfera . Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam
    Iwka, fajnie, że u Ciebie wszystko ok, tylko faktycznie, ze względu na to łożysko uważaj na siebie, bo to nie żarty, wszystkiego dobrego i dbaj o WAS :-)

iwka76, iwka76, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Super Iwka, że się odezwałaś! Bardzo cieszę się, że u Ciebie tak cudnie :) Życzę Wam wielu radosnych chwil w oczekiwaniu na maleńką czekoladkę :)

bliska77, iwka76, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka nareszcie!!!!!!!!!
    przytulanko.gif
    iwka76 wrote:
    Dzień doberek drogie panie ,
    Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 10:57

bliska77, caffe, inessa, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie można ich też palić ;-)
    Oj tam ;)

inessa, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 1041 1042 1043 1044 1045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ