35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam wszystkich
zbieram się w popłochu, ale doczytałam co tam się wczoraj w szuwarach działoniezłe macie pomysły
Inesso, Zus się sam zgłosi a Ty teraz leż i pachnij. Bardzo czekam na wynik dzisiejszej Twojej bety. Trzymam kciukibliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
cholender ile tu się dzieje,
Inessa, nadal trzymamy kciuki bardzo mocno i nieustannie za FASOLKĘ i za pozytywną dla Ciebie decyzję ZUSu,
Samirka, dobrze będzie, najważniejsze, ze leczenie podjęłaś i nie koliduje ze staraniami,
Bozia, przyznam, że u Ciebie jest bardzo ciekawie
Szczęśliwa, oby jak najmniej mdłości
Wy tu o szuwarkach i innych wodnikach takie opowieści snujecie że hoho!
Miłego dniaIwone, caffe, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Witajcie!
Wykres uzupełniłam i znikam na cały dzień.
Mamy dziś rocznicę ślubu i jedziemy do Ustronia.
Dziewczyny miłego dniacaffe, samira, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Agusia - chyba mało ciekawy efekt będzie - tempka leci na łeb na szyję - natomiast dużo się uczę o organizmie (hehe - szukam plusów tej sytuacji beznadziejnej.....
)
caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Hello
widziałyście poradę dnia?
zielona herbata zmniejsza wchłanianie kwasu foliowego
no proszę ile człowiek się uczycaffe, bliska77, samira, Mango, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hello
widziałyście poradę dnia?
zielona herbata zmniejsza wchłanianie kwasu foliowego
no proszę ile człowiek się uczycaffe, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nie można ich też palićcaffe wrote:Odradzają też picie innych herbat liściastych, ale teraz nie pamietam jakich.
bliska77, Mango, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny ależ cholerne mdłości mnie dziś od rana trzymają już sama nie wiem co mam robić niedługo to zacznę na klientów wymiotować jak jakiś śmierdziuch przyjdzie.
Caffe dobry pomysł z tymi szuwarami wczoraj wieczorem jak czytałam aż się uśmiałam. Najlepsze to ta wizyta u gina po szuwarach te pozostałości bazie itp w d.....
A wracając do tego co nam wolno a czego nie wolno to jak by się głębiej zastanowił to pewnie czysta woda by nam została a i co by się później okazało to że i ona szkodzibliska77, Mango, caffe, samira, inessa, szczęśliwa 2, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
A znów bym zapomniała Iwone wszystkiego najlepszego dobrze że chociaż ktoś jeszcze obchodzi takie rocznice bo jak bym się zapytała swojego ile to już lat to by się za głowę złapał i zawołał że tyle lat z jedną babą wytrzymał a kiedy to on nie wie
bliska77, Mango, caffe, inessa, szczęśliwa 2, anek42, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek drogie panie , długo sie nie meldowałam ale mamy duż spraw do załatwiania z moim czekoladą . Ale moje malenstwo rozwija się superek ale jedna sprawa jest ryzykowna , bo łozysko jest trochę za nisko i muszę uważać co robie . Ale jak do tąd nie było problemow nadal pracuje z siostrą w restauracji i wszyscy krzyczą na mnie że mam nie dzwigac nie biegac po schodach i takie tam . A co najlepsze lekarka sie śmieje że malenstwo jest bardzo wstydliwe i caly czas sie odwraca prz USG i nie możemy sie dowiedzieć co tam rosnie czy mała księżniczka czy mały książe .Powoli zaczynam mieć opsesję na punkcie zakupów dla malenstwa i nawet już dwie rzeczy kupiłam a czekolada się śmieje że już chyba trzeba sie rozglądac za mebelkami dla dziecka bo niedlugo nie bedzie gdzie chowac tego co kupie hihihihih A jak był ze mna na USG to po ujrzeniu malenstwa całe popoludnie śpiewal potancowywał sobie , bardzo sie cieszy z tego dzieciatka . mam nadzieję że za niedlugi czas u naszych wszystkich dziewczyn będzie taka sama atmosfera . Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam
bliska77, Mango, Dorka71, Reni, samira, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Bozia3, gosia7122, promyk, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Mango, wierzę że wakacyjny relaks cudnie wpłynie na starania, wychodzi na to że jedziecie w dobrym momencie. Kciuczę intensywnie
Mam nadzieję, że szum fal i podmuch morskiej bryzy pomoże
bliska77, samira, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Dzień doberek drogie panie , długo sie nie meldowałam ale mamy duż spraw do załatwiania z moim czekoladą . Ale moje malenstwo rozwija się superek ale jedna sprawa jest ryzykowna , bo łozysko jest trochę za nisko i muszę uważać co robie . Ale jak do tąd nie było problemow nadal pracuje z siostrą w restauracji i wszyscy krzyczą na mnie że mam nie dzwigac nie biegac po schodach i takie tam . A co najlepsze lekarka sie śmieje że malenstwo jest bardzo wstydliwe i caly czas sie odwraca prz USG i nie możemy sie dowiedzieć co tam rosnie czy mała księżniczka czy mały książe .Powoli zaczynam mieć opsesję na punkcie zakupów dla malenstwa i nawet już dwie rzeczy kupiłam a czekolada się śmieje że już chyba trzeba sie rozglądac za mebelkami dla dziecka bo niedlugo nie bedzie gdzie chowac tego co kupie hihihihih A jak był ze mna na USG to po ujrzeniu malenstwa całe popoludnie śpiewal potancowywał sobie , bardzo sie cieszy z tego dzieciatka . mam nadzieję że za niedlugi czas u naszych wszystkich dziewczyn będzie taka sama atmosfera . Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam
iwka76, iwka76, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Dzień doberek drogie panie , długo sie nie meldowałam ale mamy duż spraw do załatwiania z moim czekoladą . Ale moje malenstwo rozwija się superek ale jedna sprawa jest ryzykowna , bo łozysko jest trochę za nisko i muszę uważać co robie . Ale jak do tąd nie było problemow nadal pracuje z siostrą w restauracji i wszyscy krzyczą na mnie że mam nie dzwigac nie biegac po schodach i takie tam . A co najlepsze lekarka sie śmieje że malenstwo jest bardzo wstydliwe i caly czas sie odwraca prz USG i nie możemy sie dowiedzieć co tam rosnie czy mała księżniczka czy mały książe .Powoli zaczynam mieć opsesję na punkcie zakupów dla malenstwa i nawet już dwie rzeczy kupiłam a czekolada się śmieje że już chyba trzeba sie rozglądac za mebelkami dla dziecka bo niedlugo nie bedzie gdzie chowac tego co kupie hihihihih A jak był ze mna na USG to po ujrzeniu malenstwa całe popoludnie śpiewal potancowywał sobie , bardzo sie cieszy z tego dzieciatka . mam nadzieję że za niedlugi czas u naszych wszystkich dziewczyn będzie taka sama atmosfera . Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam
Życzę Wam wielu radosnych chwil w oczekiwaniu na maleńką czekoladkę
bliska77, iwka76, caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Iwka nareszcie!!!!!!!!!
iwka76 wrote:Dzień doberek drogie panie ,
Zycze wszystkim miłego dzionka i serdecznie pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 10:57
bliska77, caffe, inessa, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość