35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie kochane dziewuszki - myślałam że sąsiad przemeblowanie robi a tu burza .
Co do pizzy u mnie na chacie kochają kapuścianą - farsz jak na łazanki plus wszystkie śmieci z lodówkiczyli parówki wędliny papryczki itp oczywiście na wierzch ser żółty i WIADRO sosu czosnkowego
warunek wszyscy muszą go jeść .
Ineska trzymam kciuki zresztą za nas wszystkie za siebie też.
Swędzi mnie całe ciało normalnie jakąś wściekłą swędzieliznę mam , jakby wszystkie ukąszenia komarów się odezwały.
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki,już jestem,ale jak widzę nikt nie tęsknił.Przykro mi.bliska77, bliska77, Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Betybet Ty to jesteś wytrwała, aż wstyd się przyznać, że od kilu cykli marudzę, wściekam się i tak w kółko a u mnie to dopiero
18 cs
haha ) jadę tam takimi przekleństwami , że diabeł przy mnie to ministrant. I co? Za jakiś czas mi przechodzi i znów ruszam do boju , ale nie ukrywam że bardzo mnie boli ta taka co miesięczna nadzieja , która prawie regularnie co miesiąc umiera ...
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:Ja też marudzę , wkurzam się ,wyklinam, wyzywam całe grono medyczne , że się gów..o znają, robię wpisy w pamiętnik (taki swój na kartki papierowe
haha ) jadę tam takimi przekleństwami , że diabeł przy mnie to ministrant. I co? Za jakiś czas mi przechodzi i znów ruszam do boju , ale nie ukrywam że bardzo mnie boli ta taka co miesięczna nadzieja , która prawie regularnie co miesiąc umiera ...
Lucky lubi tę wiadomość
-
a ja Ci gwarantuję, że jak zaczniesz na śpiocha to się ona w końcu dołączy
no chyba, że total zdechł pies.. to wtedy nic się nie da zrobić
Panda wrote:hahahahha no mnie na spicha to on tak ale ja jego na spicha chyba technicznie sie nie da...hmmm no chyba ze jeszcze czegos nie wiem Reni hmmmmm
ni]Panda dawaj go na śpiocha..
caffe, Panda, Lucky, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andziu serio Ci smutno? trudno o każdej pamiętać w każdym wpisie, ale myślę że się pamięta o wszystkich pojedynczo i zbiorowo, bo wszystkie mamy wspólny cel i podobne problemy.
Mnie wystarcza że mogę poczytać co u was, nie czuję się wtedy samotna ze swoimi rozterkami, smutkami i obawami.
No i każdy sukces daje nadziejęReni, Panda, caffe, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nie no zdechl wczoraj ale dzisiaj auuuuuuuuuuu.....twardym trzeba byc nie mietkim
wlasnie zbieram sie pod przysznic bo u mnie juz nocka
Reni wrote:a ja Ci gwarantuję, że jak zaczniesz na śpiocha to się ona w końcu dołączy
no chyba, że total zdechł pies.. to wtedy nic się nie da zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 15:36
Reni, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Boziu może nie wszystko stracone???
Pando, mojego też się nie da ruszyć jak śpi, wtedy często płaczę z bezsilności, wiem że to głupie, ale ja czekam cały miesiąc a ten baran śpi w godzinie zero!
Mango, wierzę że wakacyjny relaks cudnie wpłynie na starania, wychodzi na to że jedziecie w dobrym momencie. Kciuczę intensywniecaffe, Panda, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Boziu może nie wszystko stracone???
Pando, mojego też się nie da ruszyć jak śpi, wtedy często płaczę z bezsilności, wiem że to głupie, ale ja czekam cały miesiąc a ten baran śpi w godzinie zero!
Mango, wierzę że wakacyjny relaks cudnie wpłynie na starania, wychodzi na to że jedziecie w dobrym momencie. Kciuczę intensywnieIwone, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pytanie:
Czy w cyklu bezowulacyjnym będzie występował śluz R?
Czy testy owu mogą być pozytywne?Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mój w zeszłym cyklu też mnie tak "załatwił" albo zasypiał, albo był tak zmęczony, że mu się nie chciało, a później zdziwienie że jeszcze nie jestem w ciąży
Mango, Lucky, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
No dokladnie godzina zero wybija o tutaj bunt no i mozna sie pochalastac
ja tam plakac nie placze tylko mnie nerwy biora hihihi eh z tymi facetami
Lucky wrote:Boziu może nie wszystko stracone???
Mango, wierzę że wakacyjny relaks cudnie wpłynie na starania, wychodzi na to że jedziecie w dobrym momencie. Kciuczę intensywniecaffe, Mango, Lucky, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni przed chwila czytalam to o testach:
Czy testy owulacyjne są wiarygodnym źródłem potwierdzenia wystąpienia owulacji?
Nie. Powszechnie dostępne testy owulacyjne (testy LH, elektroniczne monitory, mikroskopy śliny) mogą być bardzo skuteczne w wykrywaniu dni płodnych, ale nie są w stanie stwierdzić czy do owulacji faktycznie doszło. Nie potwierdzają one bowiem wystąpienia owulacji, lecz informują tylko, że ciało przygotowuje się do niej. Testy te wykrywają w ciele kobiety wzrost poziomu hormonu LH, czyli rozpoznają nadchodzącą owulację, a nie jej występowanie. Niekoniecznie jednak wysoki poziom hormonu LH oznacza, że do owulacji dojdzie. W wyjątkowych sytuacjach zdarza się bowiem, że organizm przygotowuje się do owulacji (produkuje hormony, które powodują pojawienie się oznak płodności tj. płodnego śluzu, płodnej pozycji szyjki macicy, bądź pozytywnego wyniku testu owulacyjnego) lecz w ostateczności do owulacji nie dochodzi (np. z powodu stresu czy choroby). W takiej sytuacji tylko pomiar temperatury wykaże, że do owulacji nie doszło (jajeczko nie zostanie uwolnione, progesteron nie zacznie działać i temperatura ciała nie wzrośnie). Dlatego też, jeśli chcesz mieć pewność, że owulacja faktycznie wystąpiła, nawet jeśli robisz testy owulacyjne postaraj się również mierzyć temperaturę (Czy temperatura jest wiarygodnym źródłem potwierdzenia wystąpienia owulacji?).
Reni wrote:Pytanie:
Czy w cyklu bezowulacyjnym będzie występował śluz R?
Czy testy owu mogą być pozytywne?caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no wlasnei bo oni mezczyzni nie mysla za bardzo i tyle....
Iwone wrote:Mój w zeszłym cyklu też mnie tak "załatwił" albo zasypiał, albo był tak zmęczony, że mu się nie chciało, a później zdziwienie że jeszcze nie jestem w ciążycaffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no nie właśnie z tego co napisały dziewczyny wynika, że nie ma bzykania i zdziwienie, że ciąży nie ma.. hahah
caffe wrote:Bo oni, może nie wszyscy ale w większości, uważają, że wystarczy się bzyknąć i ciąża gotowa...bliska77 lubi tę wiadomość