35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Witajcie dziewczęta
Dzisiaj strasznie zmokłam jadąc skuterkiem do pracy.ale miałam na szczęście ciuchy na zmianę ha!
jedynie majtek nie wzięłam ale mam mikrofalówkęw pokoju więc tam podsuszyłam a potem powiesiłam na wiatraku hahaha
oczywiście przestało padać i wyszło słońce jak już weszłam do budynku
uważajcie na siebie wszystkie
Caffe przechodz przez ulicę na zielonym świetle"Cycki se usmaż...."jak to mówili w seksmisji..
caffe, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Samira - powodzenia u lekarzy - powinno być dobrze..ja jestem osobnikiem lekarzolubnym - bardzo lubię do nich chodzić, jakoś daje mi to poczucie bezpieczeństwa - natomiast mam koleżanki, które jak się mają przebadać to są chore....przez kilka dni z podniesionym ciśnieniem - szczęśliwie nie mam takiej przypadłości...
Inesska - dziś może będzie dla Ciebie szczęśliwy dzień w dwójnasób....oby los się odwrócił...
Caffe - mam wrażenie, że właśnie jesteś podczas owulki i dopiero tempka podskoczy....więc nie marudź...tylko lataj za kogutem i niech założy okulary koniecznie..co by dobrze trafił...
Mój cykl się raczej kończy...dziś mam ginkę - stwierdzi czy była owulka i za dwa dni zaczynam pewnie od nowa...
Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?
caffe, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
hahah kuchenka jest tylko moja
hahaha
Bozia3 wrote:No i teraz koleżanki będą podgrzewać po Tobie śniadanie....dobrze, że chociaż te majtki po deszczu..."Cycki se usmaż...."jak to mówili w seksmisji..
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?
faaarsz.. może majtki
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Caffe - mam wrażenie, że właśnie jesteś podczas owulki i dopiero tempka podskoczy....więc nie marudź...tylko lataj za kogutem i niech założy okulary koniecznie..co by dobrze trafił...
Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?
Może dzisiaj za nim polatam, bo wczoraj byłam niezywa. Wątpię jednak w moją ovu, tak jak pisałam, moim zdaniem pęcherzyki nie pękają, stąd te długie cykle, ale jeszcze tego nie potwierdziłam medycznie, więc może coś w sobotę się dowiem.
Co do pizzy, to prawda jest taka, że mozesz wrzucić co chceszw zalezności od tego jaka ma być smakowo. ja lubię np. z oscypkiem i żurawiną.
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Andzia jest tu nas tyle, że trudną rzeczą jest o każdej wspominać...grunt, że jesteś i walczysz dalej...
Caffe - o widzisz mam oscypka z Zakopca i żurawinę- dobry pomysł - jednak co wiele głów to nie jedna...
Reni - no jak Twoja osobista..ta kuchenka... to spoko...caffe, Reni, bliska77, samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
Andzia taka mega tęsknota jest wtedy jak długo się ktoś nie odzywa i znika bez słowa
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki,już jestem,ale jak widzę nikt nie tęsknił.Przykro mi.caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki,
Inessa bardzo strasznie bardzo sie ciesze ze jest i trzymam kciuki zeby bylo, rozpieszczaj sie i czekaj cierpliwie
U mnie odliczanie do konca pracy, moj pierwszy miesiac z testami ovu no i wczoraj i dzisiaj jest gruba krecha testowa kurde to dziala, wczoraj moj chlopczyk zasnal i nic z serduszkowania nie wyszlo, probowalam ale ja piernicze co zrobic spal jak zabity i tyle ahhh zla bylam, dzisiaj mu nie podaruje hahaha kurde trzymajcie kciuki zeby mi znowu nie zasnal hihihih...
Bozia oscypki z zurawina to rarytas ja uwielbiam i pochlanialam na przystawke i na deser
Pozdrawiam Was wszsytkie staraczki i czekam na wiecej dobrych zielonych wiadomosci!!!Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ok,tym razem Wam wybaczę!
zabieg ogólnie ok,nic nie pamiętam ,po troszkę bolało wszystko i plamienie,ale najbardziej wkurw...e jest to ,że nie miałam polipa.Jestem o jeden krok do przodu,a zarazem nic więcej nie wiem,co jest przyczyną braku dzidziulka.Idę 20,08 do gin i zobaczymy co powie,może wyśle mnie znów na hsg.
Ineska trzymam kciuki,oby tym razem fasolka była silna i za 9 miesięcy będziesz tuliła ją w ramionach!!!
Witam nowe koleżankiLucky, Iwone, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Panda dawaj go na śpiocha..
Panda wrote:Czesc Dziewczynki,
Inessa bardzo strasznie bardzo sie ciesze ze jest i trzymam kciuki zeby bylo, rozpieszczaj sie i czekaj cierpliwie
U mnie odliczanie do konca pracy, moj pierwszy miesiac z testami ovu no i wczoraj i dzisiaj jest gruba krecha testowa kurde to dziala, wczoraj moj chlopczyk zasnal i nic z serduszkowania nie wyszlo, probowalam ale ja piernicze co zrobic spal jak zabity i tyle ahhh zla bylam, dzisiaj mu nie podaruje hahaha kurde trzymajcie kciuki zeby mi znowu nie zasnal hihihih...
Bozia oscypki z zurawina to rarytas ja uwielbiam i pochlanialam na przystawke i na deser
Pozdrawiam Was wszsytkie staraczki i czekam na wiecej dobrych zielonych wiadomosci!!!bliska77, Panda, Lucky lubią tę wiadomość
-
ee no chwilunia.. to na co miałas zabieg jak polipa nie było?
Andzia33 wrote:ok,tym razem Wam wybaczę!
zabieg ogólnie ok,nic nie pamiętam ,po troszkę bolało wszystko i plamienie,ale najbardziej wkurw...e jest to ,że nie miałam polipa.Jestem o jeden krok do przodu,a zarazem nic więcej nie wiem,co jest przyczyną braku dzidziulka.Idę 20,08 do gin i zobaczymy co powie,może wyśle mnie znów na hsg.
Ineska trzymam kciuki,oby tym razem fasolka była silna i za 9 miesięcy będziesz tuliła ją w ramionach!!!
Witam nowe koleżankiAndzia33 lubi tę wiadomość