X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie dziewczęta

Dzisiaj strasznie zmokłam jadąc skuterkiem do pracy. :-( ale miałam na szczęście ciuchy na zmianę ha!
    jedynie majtek nie wzięłam ale mam mikrofalówkę 47b20s0.gif w pokoju więc tam podsuszyłam a potem powiesiłam na wiatraku hahaha

oczywiście przestało padać i wyszło słońce jak już weszłam do budynku tantrumsmiley.gif

uważajcie na siebie wszystkie ;-)

Caffe przechodz przez ulicę na zielonym świetle
    No i teraz koleżanki będą podgrzewać po Tobie śniadanie....dobrze, że chociaż te majtki po deszczu...;) "Cycki se usmaż...."jak to mówili w seksmisji..;)

caffe, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, siedzę na dupie w domu :P

Reni, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - powodzenia u lekarzy - powinno być dobrze..ja jestem osobnikiem lekarzolubnym - bardzo lubię do nich chodzić, jakoś daje mi to poczucie bezpieczeństwa - natomiast mam koleżanki, które jak się mają przebadać to są chore....przez kilka dni z podniesionym ciśnieniem - szczęśliwie nie mam takiej przypadłości...

Inesska - dziś może będzie dla Ciebie szczęśliwy dzień w dwójnasób....oby los się odwrócił...

Caffe - mam wrażenie, że właśnie jesteś podczas owulki i dopiero tempka podskoczy....więc nie marudź...tylko lataj za kogutem i niech założy okulary koniecznie..co by dobrze trafił...;)

Mój cykl się raczej kończy...dziś mam ginkę - stwierdzi czy była owulka i za dwa dni zaczynam pewnie od nowa...:)

Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?

caffe, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah kuchenka jest tylko moja ;-)
    hahaha
    Bozia3 wrote:
    No i teraz koleżanki będą podgrzewać po Tobie śniadanie....dobrze, że chociaż te majtki po deszczu...;) "Cycki se usmaż...."jak to mówili w seksmisji..;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?

faaarsz.. może majtki ;-)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Caffe - mam wrażenie, że właśnie jesteś podczas owulki i dopiero tempka podskoczy....więc nie marudź...tylko lataj za kogutem i niech założy okulary koniecznie..co by dobrze trafił...;)

Może dzisiaj za nim polatam, bo wczoraj byłam niezywa. Wątpię jednak w moją ovu, tak jak pisałam, moim zdaniem pęcherzyki nie pękają, stąd te długie cykle, ale jeszcze tego nie potwierdziłam medycznie, więc może coś w sobotę się dowiem.

Co do pizzy, to prawda jest taka, że mozesz wrzucić co chcesz :) w zalezności od tego jaka ma być smakowo. ja lubię np. z oscypkiem i żurawiną.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    faaarsz.. może majtki ;-)
    tia, płonące :P

Lucky lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki,już jestem,ale jak widzę nikt nie tęsknił.Przykro mi.

caffe, Reni, Dorka71, bliska77, Mango, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Andzia, jak po badaniu? <3

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia jest tu nas tyle, że trudną rzeczą jest o każdej wspominać...grunt, że jesteś i walczysz dalej...;)

Caffe - o widzisz mam oscypka z Zakopca i żurawinę- dobry pomysł - jednak co wiele głów to nie jedna...;)

Reni - no jak Twoja osobista..ta kuchenka... to spoko...:)

caffe, Reni, bliska77, samira, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia taka mega tęsknota jest wtedy jak długo się ktoś nie odzywa i znika bez słowa ;-)
    Andzia33 wrote:

caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki,

Inessa bardzo strasznie bardzo sie ciesze ze jest i trzymam kciuki zeby bylo, rozpieszczaj sie i czekaj cierpliwie :)

U mnie odliczanie do konca pracy, moj pierwszy miesiac z testami ovu no i wczoraj i dzisiaj jest gruba krecha testowa kurde to dziala, wczoraj moj chlopczyk zasnal i nic z serduszkowania nie wyszlo, probowalam ale ja piernicze co zrobic spal jak zabity i tyle ahhh zla bylam, dzisiaj mu nie podaruje hahaha kurde trzymajcie kciuki zeby mi znowu nie zasnal hihihih...

Bozia oscypki z zurawina to rarytas ja uwielbiam i pochlanialam na przystawke i na deser ;)

Pozdrawiam Was wszsytkie staraczki i czekam na wiecej dobrych zielonych wiadomosci!!!

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni Ty jesteś niemożliwa :-)

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u nas tez deszczowo , ale lato ma jeszcze wrocic .Innesa zycze Ci kochana zeby Ci sie udalo z dzidziulkiem i Z Zusem.Pozdrawiam i milego dnia

bliska77, Lucky, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo to jest strona 1111 czary mary boom ;)
    Bozia a popijasz te ziolka czy juz przestalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 13:02

Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu tak tęskniłyśmy, że aż nie mogłłyśmy pisać :-)

Andzia33, bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok,tym razem Wam wybaczę!
    zabieg ogólnie ok,nic nie pamiętam ,po troszkę bolało wszystko i plamienie,ale najbardziej wkurw...e jest to ,że nie miałam polipa.Jestem o jeden krok do przodu,a zarazem nic więcej nie wiem,co jest przyczyną braku dzidziulka.Idę 20,08 do gin i zobaczymy co powie,może wyśle mnie znów na hsg.

Ineska trzymam kciuki,oby tym razem fasolka była silna i za 9 miesięcy będziesz tuliła ją w ramionach!!!

Witam nowe koleżanki

Lucky, Iwone, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanghead.gif
    agafbh wrote:
    Reni Ty jesteś niemożliwa :-)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda dawaj go na śpiocha..
    Panda wrote:
    Czesc Dziewczynki,

Inessa bardzo strasznie bardzo sie ciesze ze jest i trzymam kciuki zeby bylo, rozpieszczaj sie i czekaj cierpliwie :)

U mnie odliczanie do konca pracy, moj pierwszy miesiac z testami ovu no i wczoraj i dzisiaj jest gruba krecha testowa kurde to dziala, wczoraj moj chlopczyk zasnal i nic z serduszkowania nie wyszlo, probowalam ale ja piernicze co zrobic spal jak zabity i tyle ahhh zla bylam, dzisiaj mu nie podaruje hahaha kurde trzymajcie kciuki zeby mi znowu nie zasnal hihihih...

Bozia oscypki z zurawina to rarytas ja uwielbiam i pochlanialam na przystawke i na deser ;)

Pozdrawiam Was wszsytkie staraczki i czekam na wiecej dobrych zielonych wiadomosci!!!

bliska77, Panda, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee no chwilunia.. to na co miałas zabieg jak polipa nie było?
    Andzia33 wrote:
    ok,tym razem Wam wybaczę!
    zabieg ogólnie ok,nic nie pamiętam ,po troszkę bolało wszystko i plamienie,ale najbardziej wkurw...e jest to ,że nie miałam polipa.Jestem o jeden krok do przodu,a zarazem nic więcej nie wiem,co jest przyczyną braku dzidziulka.Idę 20,08 do gin i zobaczymy co powie,może wyśle mnie znów na hsg.

Ineska trzymam kciuki,oby tym razem fasolka była silna i za 9 miesięcy będziesz tuliła ją w ramionach!!!

Witam nowe koleżanki

Andzia33 lubi tę wiadomość

‹‹ 1036 1037 1038 1039 1040 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ