X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie dziewczęta

Dzisiaj strasznie zmokłam jadąc skuterkiem do pracy. :-( ale miałam na szczęście ciuchy na zmianę ha!
    jedynie majtek nie wzięłam ale mam mikrofalówkę 47b20s0.gif w pokoju więc tam podsuszyłam a potem powiesiłam na wiatraku hahaha

oczywiście przestało padać i wyszło słońce jak już weszłam do budynku tantrumsmiley.gif

uważajcie na siebie wszystkie ;-)

Caffe przechodz przez ulicę na zielonym świetle
    No i teraz koleżanki będą podgrzewać po Tobie śniadanie....dobrze, że chociaż te majtki po deszczu...;) "Cycki se usmaż...."jak to mówili w seksmisji..;)

caffe, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, siedzę na dupie w domu :P

Reni, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - powodzenia u lekarzy - powinno być dobrze..ja jestem osobnikiem lekarzolubnym - bardzo lubię do nich chodzić, jakoś daje mi to poczucie bezpieczeństwa - natomiast mam koleżanki, które jak się mają przebadać to są chore....przez kilka dni z podniesionym ciśnieniem - szczęśliwie nie mam takiej przypadłości...

Inesska - dziś może będzie dla Ciebie szczęśliwy dzień w dwójnasób....oby los się odwrócił...

Caffe - mam wrażenie, że właśnie jesteś podczas owulki i dopiero tempka podskoczy....więc nie marudź...tylko lataj za kogutem i niech założy okulary koniecznie..co by dobrze trafił...;)

Mój cykl się raczej kończy...dziś mam ginkę - stwierdzi czy była owulka i za dwa dni zaczynam pewnie od nowa...:)

Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?

caffe, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah kuchenka jest tylko moja ;-)
    hahaha
    Bozia3 wrote:
    No i teraz koleżanki będą podgrzewać po Tobie śniadanie....dobrze, że chociaż te majtki po deszczu...;) "Cycki se usmaż...."jak to mówili w seksmisji..;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam dziś urlop - i mam gości na kolacji - będę robić pizze - ciasto spoko - bo thermomix, ale macie może jakieś dobre pomysły na farsz?

faaarsz.. może majtki ;-)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Caffe - mam wrażenie, że właśnie jesteś podczas owulki i dopiero tempka podskoczy....więc nie marudź...tylko lataj za kogutem i niech założy okulary koniecznie..co by dobrze trafił...;)

Może dzisiaj za nim polatam, bo wczoraj byłam niezywa. Wątpię jednak w moją ovu, tak jak pisałam, moim zdaniem pęcherzyki nie pękają, stąd te długie cykle, ale jeszcze tego nie potwierdziłam medycznie, więc może coś w sobotę się dowiem.

Co do pizzy, to prawda jest taka, że mozesz wrzucić co chcesz :) w zalezności od tego jaka ma być smakowo. ja lubię np. z oscypkiem i żurawiną.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    faaarsz.. może majtki ;-)
    tia, płonące :P

Lucky lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki,już jestem,ale jak widzę nikt nie tęsknił.Przykro mi.

caffe, Reni, Dorka71, bliska77, Mango, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Andzia, jak po badaniu? <3

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia jest tu nas tyle, że trudną rzeczą jest o każdej wspominać...grunt, że jesteś i walczysz dalej...;)

Caffe - o widzisz mam oscypka z Zakopca i żurawinę- dobry pomysł - jednak co wiele głów to nie jedna...;)

Reni - no jak Twoja osobista..ta kuchenka... to spoko...:)

caffe, Reni, bliska77, samira, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia taka mega tęsknota jest wtedy jak długo się ktoś nie odzywa i znika bez słowa ;-)
    Andzia33 wrote:

caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki,

Inessa bardzo strasznie bardzo sie ciesze ze jest i trzymam kciuki zeby bylo, rozpieszczaj sie i czekaj cierpliwie :)

U mnie odliczanie do konca pracy, moj pierwszy miesiac z testami ovu no i wczoraj i dzisiaj jest gruba krecha testowa kurde to dziala, wczoraj moj chlopczyk zasnal i nic z serduszkowania nie wyszlo, probowalam ale ja piernicze co zrobic spal jak zabity i tyle ahhh zla bylam, dzisiaj mu nie podaruje hahaha kurde trzymajcie kciuki zeby mi znowu nie zasnal hihihih...

Bozia oscypki z zurawina to rarytas ja uwielbiam i pochlanialam na przystawke i na deser ;)

Pozdrawiam Was wszsytkie staraczki i czekam na wiecej dobrych zielonych wiadomosci!!!

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni Ty jesteś niemożliwa :-)

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u nas tez deszczowo , ale lato ma jeszcze wrocic .Innesa zycze Ci kochana zeby Ci sie udalo z dzidziulkiem i Z Zusem.Pozdrawiam i milego dnia

bliska77, Lucky, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo to jest strona 1111 czary mary boom ;)
    Bozia a popijasz te ziolka czy juz przestalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 13:02

Andzia33, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu tak tęskniłyśmy, że aż nie mogłłyśmy pisać :-)

Andzia33, bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok,tym razem Wam wybaczę!
    zabieg ogólnie ok,nic nie pamiętam ,po troszkę bolało wszystko i plamienie,ale najbardziej wkurw...e jest to ,że nie miałam polipa.Jestem o jeden krok do przodu,a zarazem nic więcej nie wiem,co jest przyczyną braku dzidziulka.Idę 20,08 do gin i zobaczymy co powie,może wyśle mnie znów na hsg.

Ineska trzymam kciuki,oby tym razem fasolka była silna i za 9 miesięcy będziesz tuliła ją w ramionach!!!

Witam nowe koleżanki

Lucky, Iwone, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanghead.gif
    agafbh wrote:
    Reni Ty jesteś niemożliwa :-)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda dawaj go na śpiocha..
    Panda wrote:
    Czesc Dziewczynki,

Inessa bardzo strasznie bardzo sie ciesze ze jest i trzymam kciuki zeby bylo, rozpieszczaj sie i czekaj cierpliwie :)

U mnie odliczanie do konca pracy, moj pierwszy miesiac z testami ovu no i wczoraj i dzisiaj jest gruba krecha testowa kurde to dziala, wczoraj moj chlopczyk zasnal i nic z serduszkowania nie wyszlo, probowalam ale ja piernicze co zrobic spal jak zabity i tyle ahhh zla bylam, dzisiaj mu nie podaruje hahaha kurde trzymajcie kciuki zeby mi znowu nie zasnal hihihih...

Bozia oscypki z zurawina to rarytas ja uwielbiam i pochlanialam na przystawke i na deser ;)

Pozdrawiam Was wszsytkie staraczki i czekam na wiecej dobrych zielonych wiadomosci!!!

bliska77, Panda, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee no chwilunia.. to na co miałas zabieg jak polipa nie było?
    Andzia33 wrote:
    ok,tym razem Wam wybaczę!
    zabieg ogólnie ok,nic nie pamiętam ,po troszkę bolało wszystko i plamienie,ale najbardziej wkurw...e jest to ,że nie miałam polipa.Jestem o jeden krok do przodu,a zarazem nic więcej nie wiem,co jest przyczyną braku dzidziulka.Idę 20,08 do gin i zobaczymy co powie,może wyśle mnie znów na hsg.

Ineska trzymam kciuki,oby tym razem fasolka była silna i za 9 miesięcy będziesz tuliła ją w ramionach!!!

Witam nowe koleżanki

Andzia33 lubi tę wiadomość

‹‹ 1036 1037 1038 1039 1040 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ