35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaffe wiesz jak tak słucham Ciebie to widzę mojego meża on też jest wzywany z urlopu do pracy albo co chwile dzwonią do niego z zapytaniami. Wiesz naprawde musisz odpocząć bo moze to gardło być też z przemeczenia. Jakiś miodzik, malinki, poleż sobie odpocznij w końcu
caffe, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe wiesz jak tak słucham Ciebie to widzę mojego meża on też jest wzywany z urlopu do pracy albo co chwile dzwonią do niego z zapytaniami. Wiesz naprawde musisz odpocząć bo moze to gardło być też z przemeczenia. Jakiś miodzik, malinki, poleż sobie odpocznij w końcu
inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Betybet - wszyściutkie wyniki macie obydwoje dobrze? Ile cykli sie staracie?
A wyniki są bardzo dobre , więc albo blokada w głowie jak mówił lekarz , albo tarczyca , choć z nadczynnością zaszłam z córką oraz z tym drugim bąbelkieminessa, Lucky, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
hej Kobietki
mało mnie i denerwuje mnie to, bo brak wieści z forum stresuje a tu widzę dzieje się!
Inesso tak bardzo sie cieszę i chcę żebyś mogła i Ty spokojnie się cieszyć. Ale cud! i patrz każdy lekarz kręcacy nosem a Ty właśnie możesz i to miesiąc w miesiąc!!!!!!! superowo, czyli dla każdego jest nadzieja. Uważaj na siebie, teraz na pewno będzie dobrze!bliska77, Mango, Reni, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
zaganiana jestem, warczymy trochę na siebie z M a teraz najwyższy czas działać
testy owu wychodzą negatywne, trochę mnie to martwi, bo w ubiegłym miesiącu już były tu pozytywne, poza tym miałam bóle owulacyjne w 6dc ale nie sprawdzałam testem, bo mi się wydawało to nieprawdopodobne, no i teraz się martwię, że może organizm zaszalał? a może nadal się czai?
jedyny plus zapracowania, to taki że za dużo czasu na to myślenie i kombinowanie nie ma
ściskam Was wszystkie życzę zielonych kropek, Inesso teraz po Tobie to my już absolutnie musimy się zbiorowo przenieść na forum ciążowebliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry dziewczynki!!!
piękna pogoda, cudne lato tego roku
Inessa czekam niecierpliwie na kolejny test tylko Ty bądź cierpliwa i nie szalej...
Mango mam nadzieje, ze już Ci lepiej...ja też przeżywałam "radość" urodzin :;
Betybet Ty to jesteś wytrwała, aż wstyd się przyznać, że od kilu cykli marudzę, wściekam się i tak w kółko a u mnie to dopiero18 cs
bliska77, Mango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:Mango mam nadzieje, ze już Ci lepiej...ja też przeżywałam "radość" urodzin :;
Nie mam wyjścia jak co roku
Teraz zbieram się do wyjazdu nad morze, więc myśli zajęłam czymś innym
Oj będzie się działo
, no chyba, że ovu mi się przyspieszy, bo dziś taka niska tempka
bliska77, Dorka71, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:Zbieram się jakoś
Nie mam wyjścia jak co roku
Teraz zbieram się do wyjazdu nad morze, więc myśli zajęłam czymś innym
Oj będzie się działo
, no chyba, że ovu mi się przyspieszy, bo dziś taka niska tempka
Dorka71, Mango, caffe, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
Wijacie Dziewczyny u mnie zimno i pada Inessa trzymam kciuki za ZUS i za Zielone i żebym mogła Cię powitać w I trymestrze mocno ściskam i pamiętaj nie dźwigaj i nie przemęczaj się a jeśli chodzi o objawy to dopiero piękny początek
Mango, bliska77, samira, Lucky, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Inessa, uważaj na siebie
Pozostałe też niech uważają
ja już po badaniach dzisiejszych, a w sobotę usg. Niczego dobrego się nie spodziewam, ale iść trzeba. Jak na mój gust to pęcherzyk nie pękł, bo owu mi nie wyznaczył nic, także pewnie cykl bezowulacyjny, albo jeszcze inne cuda. No nic, trzeba iść do przodubliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam
dziś wizyta u gastrologa ,trzymajcie kciuki żeby dał dobre i skuteczne leczenie bez skutków ubocznych ...bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczęta
Dzisiaj strasznie zmokłam jadąc skuterkiem do pracy.ale miałam na szczęście ciuchy na zmianę ha!
jedynie majtek nie wzięłam ale mam mikrofalówkęw pokoju więc tam podsuszyłam a potem powiesiłam na wiatraku hahaha
oczywiście przestało padać i wyszło słońce jak już weszłam do budynku
uważajcie na siebie wszystkie
Caffe przechodz przez ulicę na zielonym świetleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 10:07
caffe, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość