X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wiesz jak tak słucham Ciebie to widzę mojego meża on też jest wzywany z urlopu do pracy albo co chwile dzwonią do niego z zapytaniami. Wiesz naprawde musisz odpocząć bo moze to gardło być też z przemeczenia. Jakiś miodzik, malinki, poleż sobie odpocznij w końcu <3

caffe, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe wiesz jak tak słucham Ciebie to widzę mojego meża on też jest wzywany z urlopu do pracy albo co chwile dzwonią do niego z zapytaniami. Wiesz naprawde musisz odpocząć bo moze to gardło być też z przemeczenia. Jakiś miodzik, malinki, poleż sobie odpocznij w końcu <3
    Ja niestety nie mam wyjścia i muszę robić te rzeczy do pracy, ale mam dość. No może te nerwy i klima, a moze mnie przewiało gdzieś, więc czuję że mnie rozkłada. Zmykam pod koc o.O

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    TERAZ NA BETĘ IĆ TO BĘDZIE NAJBARDZIEJ WIARYGODNE TRZYMAM MOCNO KCIUKI
    ja również trzymam za Ciebie Inesska.

inessa, Iwone, caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 01:40

inessa, caffe, Mango, anek42, Lucky, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:47

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:47

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Betybet - wszyściutkie wyniki macie obydwoje dobrze? Ile cykli sie staracie?
    48 cykli gdzieś tak w połowie tego starania była ciąża pozamaciczna.
    A wyniki są bardzo dobre , więc albo blokada w głowie jak mówił lekarz , albo tarczyca , choć z nadczynnością zaszłam z córką oraz z tym drugim bąbelkiem

inessa, Lucky, bliska77, samira lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki
    mało mnie i denerwuje mnie to, bo brak wieści z forum stresuje a tu widzę dzieje się!
    Inesso tak bardzo sie cieszę i chcę żebyś mogła i Ty spokojnie się cieszyć. Ale cud! i patrz każdy lekarz kręcacy nosem a Ty właśnie możesz i to miesiąc w miesiąc!!!!!!! superowo, czyli dla każdego jest nadzieja. Uważaj na siebie, teraz na pewno będzie dobrze!

bliska77, Mango, Reni, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaganiana jestem, warczymy trochę na siebie z M a teraz najwyższy czas działać
    testy owu wychodzą negatywne, trochę mnie to martwi, bo w ubiegłym miesiącu już były tu pozytywne, poza tym miałam bóle owulacyjne w 6dc ale nie sprawdzałam testem, bo mi się wydawało to nieprawdopodobne, no i teraz się martwię, że może organizm zaszalał? a może nadal się czai?

jedyny plus zapracowania, to taki że za dużo czasu na to myślenie i kombinowanie nie ma

ściskam Was wszystkie życzę zielonych kropek, Inesso teraz po Tobie to my już absolutnie musimy się zbiorowo przenieść na forum ciążowe :)

bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i sody miesiącu nie robię, bo mnie trochę Renia zniechęciła, boję się infekcji, na razie mam spokój

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczynki!!!
    piękna pogoda, cudne lato tego roku :)
    Inessa czekam niecierpliwie na kolejny test tylko Ty bądź cierpliwa i nie szalej...
    Mango mam nadzieje, ze już Ci lepiej...ja też przeżywałam "radość" urodzin :;
    Betybet Ty to jesteś wytrwała, aż wstyd się przyznać, że od kilu cykli marudzę, wściekam się i tak w kółko a u mnie to dopiero :) 18 cs

bliska77, Mango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Inessa, dziś podwójnie kciuki za Ciebie trzymamy, za spotkanie z cudowną komisją - będzie dobrze, zobaczysz, no i za zieloną kropeczkę :-)
    miłego dnia dziewczyny

Mango, caffe, Lucky, anek42 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Mango mam nadzieje, ze już Ci lepiej...ja też przeżywałam "radość" urodzin :;
    Zbieram się jakoś ;) Nie mam wyjścia jak co roku ;) Teraz zbieram się do wyjazdu nad morze, więc myśli zajęłam czymś innym :) Oj będzie się działo :) , no chyba, że ovu mi się przyspieszy, bo dziś taka niska tempka :(

bliska77, Dorka71, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Zbieram się jakoś ;) Nie mam wyjścia jak co roku ;) Teraz zbieram się do wyjazdu nad morze, więc myśli zajęłam czymś innym :) Oj będzie się działo :) , no chyba, że ovu mi się przyspieszy, bo dziś taka niska tempka :(
    Mango, odpoczniesz, wyluzujesz i będzie dobrze ;-)

Dorka71, Mango, caffe, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    inessa -tylko nic nie dźwigaj !!!
    popieram

caffe, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wijacie Dziewczyny u mnie zimno i pada Inessa trzymam kciuki za ZUS i za Zielone i żebym mogła Cię powitać w I trymestrze mocno ściskam i pamiętaj nie dźwigaj i nie przemęczaj się a jeśli chodzi o objawy to dopiero piękny początek

Mango, bliska77, samira, Lucky, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

dziś wizyta u gastrologa ,trzymajcie kciuki żeby dał dobre i skuteczne leczenie bez skutków ubocznych ...

caffe, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Inessa, uważaj na siebie :)

Pozostałe też niech uważają :P

ja już po badaniach dzisiejszych, a w sobotę usg. Niczego dobrego się nie spodziewam, ale iść trzeba. Jak na mój gust to pęcherzyk nie pękł, bo owu mi nie wyznaczył nic, także pewnie cykl bezowulacyjny, albo jeszcze inne cuda. No nic, trzeba iść do przodu :)

bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

dziś wizyta u gastrologa ,trzymajcie kciuki żeby dał dobre i skuteczne leczenie bez skutków ubocznych ...
    Trzymam kciuki żeby było dobrze, ale współczuję tych batalii po gabinetach, bo ja sama tego nienawidzę <3

bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta

Dzisiaj strasznie zmokłam jadąc skuterkiem do pracy. :-( ale miałam na szczęście ciuchy na zmianę ha!
    jedynie majtek nie wzięłam ale mam mikrofalówkę 47b20s0.gif w pokoju więc tam podsuszyłam a potem powiesiłam na wiatraku hahaha

oczywiście przestało padać i wyszło słońce jak już weszłam do budynku tantrumsmiley.gif

uważajcie na siebie wszystkie ;-)

Caffe przechodz przez ulicę na zielonym świetle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 10:07

caffe, bliska77, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1035 1036 1037 1038 1039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ