35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Inesska jedź do Zusu - przecież podróż taka nic Ci nie zrobi....Ty masz inne problemy, niż jakaś niedomoga ciałka czy niski progesteron...Jeśli Twój organizm sobie poradzi i nie będzie niczego zwalczał - to wydaje mi się, że podróż CI nie zaszkodzi...
Zrelaksuj się po prostu i postaraj się być spokojna....
inessa, Reni, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki kochane nie wiem co mnie podkusiło do zrobienia testu???
Ja jade pociągiem lub autobusem.
Módlcie się dalej o cud błagam ale wiecie co wydaje mi się,że to dzięki św. DOminikowi oraz Acardowibliska77, Mango, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny wiecie co zrobiłam test ciążowy przed chwila i mam cień ale widoczny drugiej kreski co ja mam zrobić teraz???
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzieki kochane nie wiem co mnie podkusiło do zrobienia testu???
Módlcie się dalej o cud błagam ale wiecie co wydaje mi się,że to dzięki św. DOminikowi oraz Acardowi
Inesska trzymam mocno kciuki...Reni, inessa, Andzia33, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
@ powinnam mieć planowo 4.08
a co ja mam powiedzieć dziś 39dc a od 36dc (23:00) lekkie plamienia bardziej różowe,dziś już nic tylko na papierze po siku !? i co to jest bo @ na pewno nie ,w środę mam ginke bo zapisałam się wcześniej,ciekawe co na to powie ,luteinę odstawiam w czwartek ...
a jutro mam gastrologa (nawet to ten który mi własnie kolonoskopie robił i chodziłam już kiedyś do niego na NFZ i troszkę prywatnie) ,trzymajcie kciuki żeby zapisał dobre,skuteczne i bez skutków ubocznych leczenie moich jelit i żołądka tez bo przy tym refluksie znów mi dokucza
poza tym stawy mnie strasznie pieką i bolą tak dziwnie aż mi słabo od tego
zaczynam wierzyć ze to skutek własnie chorych jelit...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 11:25
bliska77, Reni, inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
Inessko nie ważne dzięki komu czy czemu
ważne, że nadal masz szansęa to już dużo
inessa wrote:Dzieki kochane nie wiem co mnie podkusiło do zrobienia testu???
Módlcie się dalej o cud błagam ale wiecie co wydaje mi się,że to dzięki św. DOminikowi oraz Acardowibliska77, inessa, promyk, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirka wykorzystaj tych lekarzy i to bardzo musza CI pomóc
Dziewczyny dzięki za wszystkie słowa dobre wiem też,że o mnie pamietacie a to już bardzo dużo
Do lekarza mam się dopiero zgłosic jakw 6 tygodniu o ile beta bedzie rosnąć bo na test nie mam patrzeć tylko na przyrost odpoiweni betybliska77, megan8, Mango, Iwone, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:A ja bym baaardzo chciała, żeby złą passę przerwała właśnie Inessa.. przeleciałyśmy już tyle stron i nadal nic
inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirka wykorzystaj tych lekarzy i to bardzo musza CI pomóc
Dziewczyny dzięki za wszystkie słowa dobre wiem też,że o mnie pamietacie a to już bardzo dużo
Do lekarza mam się dopiero zgłosic jakw 6 tygodniu o ile beta bedzie rosnąć bo na test nie mam patrzeć tylko na przyrost odpoiweni betyinessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirka a robiłaś sobie badania kiedyś w kierunku boleriozy? Często Cię bolą stawy - a to podstawowy objaw..Moj syn był ugryziony przez kleszcza i złapał to cholerstwo...i też ciągle go bolały stawy, z tym, że on jest juz przeleczony....a kiedyś w latach naszej młodości nie było takiej wiedzy co do kleszczy i ludzie latami chodzą z tą chorobą, nie wiedząc, że ją mają...
Niestety badania w kierunku boleriozy to co najmniej 150 zl.....
A to plamienie, które masz ...i te cykle - to ja już pisałam - na moje oko powinnaś zmonitorować dokładnie przynajmniej jeden cykl...bo coś nie halo z hormonami - lekarz powinien przyglądnąć się dokładnie od początku do końca cyklu z pakietem badań - bo może to coś mało ważnego jest...a blokuje Cię już tyle cykli....bliska77, samira, inessa, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Samirka a robiłaś sobie badania kiedyś w kierunku boleriozy? Często Cię bolą stawy - a to podstawowy objaw..Moj syn był ugryziony przez kleszcza i złapał to cholerstwo...i też ciągle go bolały stawy, z tym, że on jest juz przeleczony....a kiedyś w latach naszej młodości nie było takiej wiedzy co do kleszczy i ludzie latami chodzą z tą chorobą, nie wiedząc, że ją mają...
Niestety badania w kierunku boleriozy to co najmniej 150 zl.....
A to plamienie, które masz ...i te cykle - to ja już pisałam - na moje oko powinnaś zmonitorować dokładnie przynajmniej jeden cykl...bo coś nie halo z hormonami - lekarz powinien przyglądnąć się dokładnie od początku do końca cyklu z pakietem badań - bo może to coś mało ważnego jest...a blokuje Cię już tyle cykli....inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia nie robiłam w kierunku boreliozy ale chciałam i już miała mi dać na nie skierowanie neurolog jak kiedyś byłam ale w końcu nie dała ,ale pójdę znów jak nie da to zrobię sama tylko nie wiem który test bo są rożne od jakiegoś się podobno zaczyna a jak jest wątpliwy to robi się jakiś inny...czytałam dużo na temat boreliozy i ja nie jest tak łatwo wykryć...a leczenie tez długie ,antybiotyki skojarzone nawet przez rok się niekiedy bierze ....
inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto znalazłam teraz takie podstawowe objawy a i rumien wystepuje tylko u 30% a borelioza może być i tak
Najbardziej charakterystyczne objawy dla boreliozy
skoki ciśnienia, kołatanie serca
szumy w uszach połączone z utratą słuchu i halucynacjami słuchowymi
psychozy
gorączka, poty, dreszcze, wrażenia skórne gorąca i zimna bez powodu
jednostronny paraliż twarzy
problemy z czytaniem, z koncentracją , trudności w znalezieniu słowa
podwójne widzenie
nagłe ostre bóle, opuchlizna i silne bóle stawów, często kolanowych czy biodrowych
drętwienie kończyn lub palcówinessa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Bozia nie robiłam w kierunku boreliozy ale chciałam i już miała mi dać na nie skierowanie neurolog jak kiedyś byłam ale w końcu nie dała ,ale pójdę znów jak nie da to zrobię sama tylko nie wiem który test bo są rożne od jakiegoś się podobno zaczyna a jak jest wątpliwy to robi się jakiś inny...czytałam dużo na temat boreliozy i ja nie jest tak łatwo wykryć...a leczenie tez długie ,antybiotyki skojarzone nawet przez rok się niekiedy bierze ....
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
dla mnie ona jest w dotyku jak język kota hahahaBozia3 wrote:Dziewczyny bawiłyście się w badanie szyjki? Dla mnie to czarna magia...
jaka powinna być przed @?
bliska77, inessa, promyk, Mango, Lucky lubią tę wiadomość