Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska jedź do Zusu - przecież podróż taka nic Ci nie zrobi....Ty masz inne problemy, niż jakaś niedomoga ciałka czy niski progesteron...Jeśli Twój organizm sobie poradzi i nie będzie niczego zwalczał - to wydaje mi się, że podróż CI nie zaszkodzi...:) Zrelaksuj się po prostu i postaraj się być spokojna....

nick nieaktualny, Reni, megan8, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnego plamienia za to zaczęło się mnóstwo sluzu jak śmietana.
    Boje się,że znów nic nie bedzie

megan8, MoniaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane nie wiem co mnie podkusiło do zrobienia testu???
    Ja jade pociągiem lub autobusem.
    Módlcie się dalej o cud błagam ale wiecie co wydaje mi się,że to dzięki św. DOminikowi oraz Acardowi :P

nick nieaktualny, Mango, promyk, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny wiecie co zrobiłam test ciążowy przed chwila i mam cień ale widoczny drugiej kreski co ja mam zrobić teraz???
    Inwssa, lekarz natychmiast i jeśli jest szansa na ciążę to progesteron!!!!!!!

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Módlcie się dalej o cud błagam ale wiecie co wydaje mi się,że to dzięki św. DOminikowi oraz Acardowi :P
    Dzięki serduszkom przede wszystkim..;0 Tak myślę....
    Inesska trzymam mocno kciuki...:)

Reni, nick nieaktualny, Andzia33, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    @ powinnam mieć planowo 4.08
    a co ja mam powiedzieć dziś 39dc a od 36dc (23:00) lekkie plamienia bardziej różowe,dziś już nic tylko na papierze po siku !? i co to jest bo @ na pewno nie ,w środę mam ginke bo zapisałam się wcześniej,ciekawe co na to powie ,luteinę odstawiam w czwartek ...

a jutro mam gastrologa (nawet to ten który mi własnie kolonoskopie robił i chodziłam już kiedyś do niego na NFZ i troszkę prywatnie) ,trzymajcie kciuki żeby zapisał dobre,skuteczne i bez skutków ubocznych leczenie moich jelit i żołądka tez bo przy tym refluksie znów mi dokucza

poza tym stawy mnie strasznie pieką i bolą tak dziwnie aż mi słabo od tego
    zaczynam wierzyć ze to skutek własnie chorych jelit...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 11:25

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko nie ważne dzięki komu czy czemu
    ważne, że nadal masz szansę :-) a to już dużo
    inessa wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym baaardzo chciała, żeby złą passę przerwała właśnie Inessa.. przeleciałyśmy już tyle stron i nadal nic :-(

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Inessko nie ważne dzięki komu czy czemu
    ważne, że nadal masz szansę :-) a to już dużo
    dokładnie, także Ineesa, NIE STRESUJ się

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka wykorzystaj tych lekarzy i to bardzo musza CI pomóc :)
    Dziewczyny dzięki za wszystkie słowa dobre wiem też,że o mnie pamietacie a to już bardzo dużo :D
    Do lekarza mam się dopiero zgłosic jakw 6 tygodniu o ile beta bedzie rosnąć bo na test nie mam patrzeć tylko na przyrost odpoiweni bety

nick nieaktualny, megan8, Mango, Iwone, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja bym baaardzo chciała, żeby złą passę przerwała właśnie Inessa.. przeleciałyśmy już tyle stron i nadal nic :-(
    oj tak, taki marazm tu nastał a jak Inesce się uda, to zobaczycie, jedna po drugiej będzie "zielona" ;-)

nick nieaktualny, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka wykorzystaj tych lekarzy i to bardzo musza CI pomóc :)
    Dziewczyny dzięki za wszystkie słowa dobre wiem też,że o mnie pamietacie a to już bardzo dużo :D
    Do lekarza mam się dopiero zgłosic jakw 6 tygodniu o ile beta bedzie rosnąć bo na test nie mam patrzeć tylko na przyrost odpoiweni bety
    to badaj betę co drugi dzień i pamiętaj, progesteron to podstawa

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, trzymamy kciuki za wizytę u lekarza a właściwie to lekarzy :-)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka a robiłaś sobie badania kiedyś w kierunku boleriozy? Często Cię bolą stawy - a to podstawowy objaw..Moj syn był ugryziony przez kleszcza i złapał to cholerstwo...i też ciągle go bolały stawy, z tym, że on jest juz przeleczony....a kiedyś w latach naszej młodości nie było takiej wiedzy co do kleszczy i ludzie latami chodzą z tą chorobą, nie wiedząc, że ją mają...
    Niestety badania w kierunku boleriozy to co najmniej 150 zl.....

A to plamienie, które masz ...i te cykle - to ja już pisałam - na moje oko powinnaś zmonitorować dokładnie przynajmniej jeden cykl...bo coś nie halo z hormonami - lekarz powinien przyglądnąć się dokładnie od początku do końca cyklu z pakietem badań - bo może to coś mało ważnego jest...a blokuje Cię już tyle cykli....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samirka a robiłaś sobie badania kiedyś w kierunku boleriozy? Często Cię bolą stawy - a to podstawowy objaw..Moj syn był ugryziony przez kleszcza i złapał to cholerstwo...i też ciągle go bolały stawy, z tym, że on jest juz przeleczony....a kiedyś w latach naszej młodości nie było takiej wiedzy co do kleszczy i ludzie latami chodzą z tą chorobą, nie wiedząc, że ją mają...
    Niestety badania w kierunku boleriozy to co najmniej 150 zl.....

A to plamienie, które masz ...i te cykle - to ja już pisałam - na moje oko powinnaś zmonitorować dokładnie przynajmniej jeden cykl...bo coś nie halo z hormonami - lekarz powinien przyglądnąć się dokładnie od początku do końca cyklu z pakietem badań - bo może to coś mało ważnego jest...a blokuje Cię już tyle cykli....
    dokładnie, badania to podstawa

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia nie robiłam w kierunku boreliozy ale chciałam i już miała mi dać na nie skierowanie neurolog jak kiedyś byłam ale w końcu nie dała ,ale pójdę znów jak nie da to zrobię sama tylko nie wiem który test bo są rożne od jakiegoś się podobno zaczyna a jak jest wątpliwy to robi się jakiś inny...czytałam dużo na temat boreliozy i ja nie jest tak łatwo wykryć...a leczenie tez długie ,antybiotyki skojarzone nawet przez rok się niekiedy bierze ....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to znalazłam teraz takie podstawowe objawy a i rumien wystepuje tylko u 30% a borelioza może być i tak

Najbardziej charakterystyczne objawy dla boreliozy

skoki ciśnienia, kołatanie serca
    szumy w uszach połączone z utratą słuchu i halucynacjami słuchowymi
    psychozy
    gorączka, poty, dreszcze, wrażenia skórne gorąca i zimna bez powodu
    jednostronny paraliż twarzy
    problemy z czytaniem, z koncentracją , trudności w znalezieniu słowa
    podwójne widzenie
    nagłe ostre bóle, opuchlizna i silne bóle stawów, często kolanowych czy biodrowych
    drętwienie kończyn lub palców

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bozia nie robiłam w kierunku boreliozy ale chciałam i już miała mi dać na nie skierowanie neurolog jak kiedyś byłam ale w końcu nie dała ,ale pójdę znów jak nie da to zrobię sama tylko nie wiem który test bo są rożne od jakiegoś się podobno zaczyna a jak jest wątpliwy to robi się jakiś inny...czytałam dużo na temat boreliozy i ja nie jest tak łatwo wykryć...a leczenie tez długie ,antybiotyki skojarzone nawet przez rok się niekiedy bierze ....
    tak wiem Samirka - ja u młodego zauważyłam rumien dwa tygodnie po ukąszeniu, więc działanie było natychmiastowe...ale to były czasy, kiedy juz o boleriozie sie trąbiło...Lekarka mi powiedziała właśnie wtedy, że wiele osób dojrzałych łazi z tym cholerstwem i nawet nie wie, bo nie kojarzy ugryzienia sprzed lat z tymi bólami. Ja mojemu młodemu powtarzam komplet tych badań co 2-3 lata, bo pomimo przeleczenia antybiotykiem (nie pamiętam - chyba miesiąc lub dwa zażywał) mogło już to dziadostwo zostawić ślady... i tak właśnie wychodzą badania - bo od razu biorę pakiet...pierwsze zwykle wątpliwe, czyli ślady są i od razu potwierdzające drugie - na razie wycvhodzi w porządku...a stawy go czasami bolą - lekarka uspokaja, że to dlatego, że on rośnie...mam nadzieję, że ma rację..:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bawiłyście się w badanie szyjki? Dla mnie to czarna magia...:) jaka powinna być przed @?

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie ona jest w dotyku jak język kota hahaha
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny bawiłyście się w badanie szyjki? Dla mnie to czarna magia...:) jaka powinna być przed @?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1033 1034 1035 1036 1037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ