35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane w słonecznym ale nie upalnym dniu
DObrego tego dnia i tygodnia życzę
Ja zaraz ide zaprawiać ogórki dziś w zalewie musztardowej
Jutro mam komisje w ZUSie i już mam stresa brbrbbrbr pamietajcie prosze o mnie
PAmietam o każdej czytam nasze forum ale jest tyle tu wpisów,że nie jestem się teraz wstanie odnieść do każdego, powiem tylko,ze jest super bez tego mierzenia o stałej godzinie, wiadomo,że niektórych objawów nie jesteś sie wstanie nie zauważyćale to jest już inaczej tak na luzie.
Choć ja teraz jetsem troche zdenerwowana bo powinnam mieć już @ a jej nie ma jak dostane jutro na droge i na komisje to nie bedzie zbyt przyjemnie!!!
ODezwe się jak zaprawie ogóreczkibuziaki
bliska77, samira, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
no własnie tak znikają
a szkoda.. człowiek tęskni
iza, iwka, Conducive też nie zaglądała dawno, 40...
Bozia3 wrote:na nowe mieszkanko - może pojawi się nowy lokator..
Iza zniknęła jakoś zupełnie - chyba sobie odpuściłą ovu - może wroci za jakiś czas z brzuszkiem....bo odpuściła...
No Iwka sie nie odzywa - ta od czekolady...jestem ciekawa co u niej...
bliska77, inessa, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tu ograniczają mnie też finanse
jesteśmy w trakcie zakupu mieszkania więc każdy grosz się teraz przyda więc to mnie powstrzyma przed monitoringiem a jakby nie było 300 to tak na dzień dobry
ja też jestem spokojniejsza jak gin mi powie czy jest pęcherzyk czy go nie ma ale myślę, że jeden miesiąc wytrzymaminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kurcze - może akurat do grudnia się uda...Aga nie myślałaś o in vitro? Może jakiś kredyt i zaryzykowac?
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
hahaha ja też za chwile właduję się na trzydziechę więc zostanie mi tylko kupić sobie chomika
taka sytuacja!
agafbh wrote:Bozia, my mamy już kredyt na 30 lat i nikt wiecej nam nie da, no moze 1000zł a to akurat na badania niezbędne przy in vitrobliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahaha ja też za chwile właduję się na trzydziechę więc zostanie mi tylko kupić sobie chomika
taka sytuacja!inessa, samira, Bursztyn, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa wiesz, że Cię wspieramy i jesteśmy myślami przy Tobie. Bądź dzielna
a może @ nie dostaniesz
inessa wrote:Jutro mam komisje w ZUSie i już mam stresa brbrbbrbr pamietajcie prosze o mnie
Choć ja teraz jetsem troche zdenerwowana bo powinnam mieć już @ a jej nie ma jak dostane jutro na droge i na komisje to nie bedzie zbyt przyjemnie!!!bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak tak nie ma co się denerwować prolaktyna te sprawy
a tak na marginesie to ja jestem ciekawa co się będzie dalej działo.. bo trąbią na lewo i prawo, że polacy się starzeją mało młodych i co dalej..
baaardzo jestem ciekawa co wymyślą
agafbh wrote:wiemy zatem o co chodzi i jak jest, zyjemy niestety w chorym kraju w którym państwo finansuje leczenie np alkoholików ale ani grosza nie dokłada do leczenia niepłodności, co z tego że dofinansują in vitro a ile jest rodzin których nawet na "resztę" nie stać, nie mówiac o tym, że podstawowe badania i leki przy najprostszym leczeniu niepłodności to równowartość kilkuset złotych miesięcznie........a nie będę sie denerwować, to tak odnośnie polityki prorodzinnej i trąbienia, ze jest nas coraz mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 10:49
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
kasa to cholerstwo....a w Pl to już porażka...taka Niemka czy Francuska to in vitro czy badania ma na pierdnięcie....stac ją na wszystko, jeśli tylko chce...a tutaj kiszka..jutro idę na monitoring (no chyba, że przylezie franca)- czy była owulka...raczej była - ale lekarka chce mieć pewność czy mi te hodowane jajca pękają - bo jak nie, to w następnym cyklu pregnyl...
Nie miałam pojęcia, że owulke można sprawdzić do końca cyklu, nawet dzień przed @ - chyba poznają to po ciałku żółtym?bliska77, inessa, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
wiecie, że już i u nas zaczynają wprowadzać, że z nfz nie dostaje się nic na podtrzymanie ciąży w pierwszym trymestrze!
chcieliśmy być w Europie to mamy
Bozia3 wrote:kasa to cholerstwo....a w Pl to już porażka...taka Niemka czy Francuska to in vitro czy badania ma na pierdnięcie....stac ją na wszystko, jeśli tylko chce...a tutaj kiszka..jutro idę na monitoring (no chyba, że przylezie franca)- czy była owulka...raczej była - ale lekarka chce mieć pewność czy mi te hodowane jajca pękają - bo jak nie, to w następnym cyklu pregnyl...
Nie miałam pojęcia, że owulke można sprawdzić do końca cyklu, nawet dzień przed @ - chyba poznają to po ciałku żółtym?bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
dobra jeszcze raz przeróbmy temat, bo już nie pamiętam
test owu mam cień ale nie cienia trochę mocniejszy
czy możliwe że będzie jeszcze owlacja? dzisiaj już 18dc a cykle mam raczej regularne..
pęcherzyk był mały więc może jednak się jeszcze wykluje?inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dobra jeszcze raz przeróbmy temat, bo już nie pamiętam
test owu mam cień ale nie cienia trochę mocniejszy
czy możliwe że będzie jeszcze owlacja? dzisiaj już 18dc a cykle mam raczej regularne..
pęcherzyk był mały więc może jednak się jeszcze wykluje?
Jutro powinien być teścior w takim razie wyraźniejszy...i do działania..
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
jak to co powtórzyć jutro rano
nie przemęczać się ..ogórki niech Ci mąż zakręca
i jak pozytyw to do gina marsz!inessa wrote:Dziewczyny wiecie co zrobiłam test ciążowy przed chwila i mam
cień ale widoczny drugiej kreski co ja mam zrobić teraz???inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny wiecie co zrobiłam test ciążowy przed chwila i mam cień ale widoczny drugiej kreski co ja mam zrobić teraz???
Umawiaj się do lekarza swojego...tego stałego i uważaj na siebie i najważniejsze się nie nakręcaj....
Nic na razie nie rób tylko się oszczędzaj...
Reni, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny