35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja już nie badam szyjki,nie robię testów owu i tempki tez już chyba przestanę mierzyć bo mnie to wk****a zresztą jak zrobię przerwę o której mówiłam wpisze w wykres tylko @ i leki jakie biore i wsio
bliska77, inessa, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki
Pisze z doskoku z osiedlowej biblioteki dla seniorow
Przeczytalam tylko kilka stron, bo jak bede za dlugo siedziec to dziadki mnie zlinczuja
Megan jest podobna do Demi MooreA ja chcialam ladnie wygladac ale niestety osyfilo mi paszcze, wiec efekt sie nie udal
Bozia, wysle Ci sms.
Przepraszam, ze pisze tak chaotycznie ale czasu malo. Brakuje mi WAS BARDZO!
Pozdrawiam Was Wszystkie kochane Dziewuszki i kciuki trzymam za Inesseinessa, megan8, anna maria, Mango, Lucky, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewuszki , podczytałam troszkę , ja wykresów też nie robię , temperatury nie mierzę , bo mi się nie chce , do gina nie idę no bo po co , wszystko posprawdzane mamy jak trzeba , więc teraz to tylko wola nieba .
inessa, caffe, promyk, Mango, Lucky, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:Witam dziewuszki , podczytałam troszkę , ja wykresów też nie robię , temperatury nie mierzę , bo mi się nie chce , do gina nie idę no bo po co , wszystko posprawdzane mamy jak trzeba , więc teraz to tylko wola nieba .
inessa, caffe, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Nie mam żadnego plamienia za to zaczęło się mnóstwo sluzu jak śmietana.
Boje się,że znów nic nie bedzieinessa, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:MoniaT dzięki ale bete moge zrobić dopiero w środe bo unas tylko do 9 robią a jutro wyjeżdżam na te komisje rano. Jak Ty się czujesz?
inessa, megan8, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Inessa. Wspieram mocno żeby się udało tym razem wszystko
Mnie tak jakby gardło zaczynało boleć, może ten dyskomfort to od klimy jest, nie wiem, ale dziwne to. I tak nad łopatką mnie pobolewa. Jakby to była zima, to bym pomyślała, ze mnie przeziębienie bierze
Zjem obiad i sobie strzelę herbatkę z sokiem malinowym.
A tak poza tym to byłam dzisiaj w pracy bo kolejna rzecz była do zrobienia. Wściekłam się mega, ale to nie wina mojego szefostwa, tylko tego szefostwa najwyższego szczebla. Przedłużyłam więc sobie urlop o kolejny tydzień za to co pracuję w urlopie. Mam więc jeszcze 3 tygodnieciekawe ile z tego przyjdzie mi jeszcze odliczyć, tfu tfu
inessa, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe dziękuje i wiesz klima tak moze działać a jeszcze zmiana pogody wypij herbatke z malinkami ona jest super i mam nadzieję,ze na czas urlopu nic CIę nie rozłoży. Zdrówka Ci życzę kochana
inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość