X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie badam szyjki,nie robię testów owu i tempki tez już chyba przestanę mierzyć bo mnie to wk****a zresztą jak zrobię przerwę o której mówiłam wpisze w wykres tylko @ i leki jakie biore i wsio :)

bliska77, inessa, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam teraz przed chwilą ciążowy KinderTest 25ul i negatyw :(
    także wizyta to formalność po niej zmieniam ginkę i leczę jelita po jutrzejszej wizycie !!!

bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki
    Pisze z doskoku z osiedlowej biblioteki dla seniorow :)
    Przeczytalam tylko kilka stron, bo jak bede za dlugo siedziec to dziadki mnie zlinczuja ;)
    Megan jest podobna do Demi Moore :) A ja chcialam ladnie wygladac ale niestety osyfilo mi paszcze, wiec efekt sie nie udal ;)
    Bozia, wysle Ci sms.
    Przepraszam, ze pisze tak chaotycznie ale czasu malo. Brakuje mi WAS BARDZO!
    Pozdrawiam Was Wszystkie kochane Dziewuszki i kciuki trzymam za Inesse <3

inessa, megan8, anna maria, Mango, Lucky, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn bez Ciebie świrujemy! ;-)

Bursztyn, inessa, megan8, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn bez Ciebie świrujemy! ;-)
    najgorsze jest to, ze ja bez WAS tez! :)

megan8, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, musze znikac. Podczytalam Was troche, wykres uzupelniony, dzis mam tez wizyte u gina. Trzymajcie sie Dziewczynki, kciuki zaciskam za zielone kropki u WAS :)

megan8, inessa, bliska77, caffe, gosia7122, Mango, Panda lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    najgorsze jest to, ze ja bez WAS tez! :)
    szewc bez butów chodzi...;)

inessa, bliska77, caffe, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku odpoczywaj ile się da :D po izycie zdaj nam mozliwie najszybciej relacje czy wszysko ok :)

bliska77, caffe, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki , podczytałam troszkę , ja wykresów też nie robię , temperatury nie mierzę , bo mi się nie chce , do gina nie idę no bo po co , wszystko posprawdzane mamy jak trzeba , więc teraz to tylko wola nieba .

inessa, caffe, promyk, Mango, Lucky, gosia7122 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    Witam dziewuszki , podczytałam troszkę , ja wykresów też nie robię , temperatury nie mierzę , bo mi się nie chce , do gina nie idę no bo po co , wszystko posprawdzane mamy jak trzeba , więc teraz to tylko wola nieba .
    Betybet - wszyściutkie wyniki macie obydwoje dobrze? Ile cykli sie staracie?

inessa, caffe, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny wiecie co zrobiłam test ciążowy przed chwila i mam cień ale widoczny drugiej kreski co ja mam zrobić teraz???

TERAZ NA BETĘ IĆ TO BĘDZIE NAJBARDZIEJ WIARYGODNE TRZYMAM MOCNO KCIUKI

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Nie mam żadnego plamienia za to zaczęło się mnóstwo sluzu jak śmietana.
    Boje się,że znów nic nie bedzie
    TAKI ŚLUZ TO JA TEŻ MIAŁAM NA POCZĄTKU TERAZ JUŻ MNIEJ OSZCZĘDZAJ SIĘ A TE OGÓRKI ZOSTAW W CHOLERĘ

inessa, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT dzięki ale bete moge zrobić dopiero w środe bo unas tylko do 9 robią a jutro wyjeżdżam na te komisje rano. Jak Ty się czujesz?

Lucky, bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    MoniaT dzięki ale bete moge zrobić dopiero w środe bo unas tylko do 9 robią a jutro wyjeżdżam na te komisje rano. Jak Ty się czujesz?
    STRASZNIE SIEDZIEĆ NIE MOGĘ BO MAM UCISK MDŁOŚCI JAK CHOLERA I JUŻ MOJEJ ULUBIONEJ KAWY PIĆ NIE MOGĘ A MUSZĘ CHOĆ JEDNĄ WYPIĆ BO MAM STRASZNIE NISKIE CIŚNIENIE A W PRACY SIEDZĘ 8 GODZIN NA DUPIE I TO STRASZNIE NIE WYGODNE ALE JAKOŚ SIĘ TRZYMAM TO CAŁKIEM INNE OBIAWY MAM JAK PRZY CÓRACH WIĘC MOŻE SYNUŚ (DAJ BOŻE) gIN MNIE PRZYGOTOWYWUJE DO BADAŃ PRENATALNYCH CZYLI ZLECIŁ WSZYSTKIE BADANIA I CZEKAM CIERPLIWIE 29 IDĘ NA KONTROLĘ DZIDZI I JUŻ CHYBA NA ZWOLNIENIE BO TE SIEDZENIE TO MI NIE SŁUŻY ALE POZA TYM OKEJ INESSKO TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE JUTRO NA SPOKOJNIE DO ZUSU NIE DENERWUJ SIĘ NIE DŹWIGAJ I NIE RÓB GWAŁTOWNYCH RUCHÓW

inessa, megan8, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGAN wszystkiego najlepszego bo sama zapomniałam o swoich urodzinach

caffe, inessa, megan8, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Inessa. Wspieram mocno żeby się udało tym razem wszystko :)

Mnie tak jakby gardło zaczynało boleć, może ten dyskomfort to od klimy jest, nie wiem, ale dziwne to. I tak nad łopatką mnie pobolewa. Jakby to była zima, to bym pomyślała, ze mnie przeziębienie bierze o.O
    Zjem obiad i sobie strzelę herbatkę z sokiem malinowym.

A tak poza tym to byłam dzisiaj w pracy bo kolejna rzecz była do zrobienia. Wściekłam się mega, ale to nie wina mojego szefostwa, tylko tego szefostwa najwyższego szczebla. Przedłużyłam więc sobie urlop o kolejny tydzień za to co pracuję w urlopie. Mam więc jeszcze 3 tygodnie :P ciekawe ile z tego przyjdzie mi jeszcze odliczyć, tfu tfu :P

inessa, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje idź na zwolnienie a badań nie bój się kochana bedzie dobrze <3
    A mdłości ja np mam już od wczoraj i zgaga współczuje i mam nadzieję,że szybko miną a i synuś bedzie :D

caffe, megan8, Mango, Lucky, bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dziękuje i wiesz klima tak moze działać a jeszcze zmiana pogody wypij herbatke z malinkami ona jest super i mam nadzieję,ze na czas urlopu nic CIę nie rozłoży. Zdrówka Ci życzę kochana <3

caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dziękuje i wiesz klima tak moze działać a jeszcze zmiana pogody wypij herbatke z malinkami ona jest super i mam nadzieję,ze na czas urlopu nic CIę nie rozłoży. Zdrówka Ci życzę kochana <3
    Tak sobie teraz pomyślałam, że skoro robota mnie dobija podczas urlopu, to i do kompletu przeziębienie też może, a co? o.O

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ