35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni super wiesci. Zuch lub Zuchwala dzieli sie pieknie i jutro zawita u Ciebie.
Zrobilam badania. Jesli wyniki beda ok (a beda) to w poniedzialek o 14.30 klade sie na fotel, po wczesniejszym udaniu sie w zaswiaty
PS. W ciagu dwoch dni-19 fiolek krwi. Rozpoczynam konkurs. Czy ktoras mnie przebije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:21
Sabina, BISCA, Reni, efcia, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, beates lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Cos na temat estradiolu i nie koniecznie w okresie menopauzy:
Drugie oblicze estrogenów
Działania estrogenów nie można zawęzić tylko do sfery seksualności. Ten aspekt działania hormonów ma związek z ich interakcją z receptorami estrogenowymi typu alfa. Z kolei oddziaływanie estradiolu na receptory typu beta korzystnie wpływa na utrzymanie gęstości włosów oraz poziomu nawilżenia i elastyczności skóry.
Haaaa!!! To rozwiązała się zagadka mojego odmłodzenia! Ja przez 5 miesięcy wpierdzielam estrogeny! Dziękuję Doktorku!
Sabina, efcia, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dzwonili ze szpitala

aż mi się ciepło w dupie zrobiło, bo myślę sobie ..hój pewnie wszyskie odeszły na drugą stronę lustra
a tu taaaaadaaam
z 4 były 2 dojrzałe, jedna na stówkę się zapłodniła i prawidłowo się dzieli
i jutro o 13 mój zuch będzie już ze mną!!!!!!!!!
twixy nie są mi pisane
To kiedy testujemy ?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzypomniałam sobie niedawno, że nie wykupiłam leków do stymulacji a jutro muszę już wziać. Wczoraj odstraszyła mnie kolejka w aptece, dzisiaj u siebie nie chciałam kupować bo po co ma babka wiedzieć, ze się staram. Pojechałam do miasteczka. Jutro po drugą część bo trzeba zamówić.
BISCA, efcia, kkisia, Sabina, peppapig, kapturnica, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kapta.. Mówiłam!
U nas już na szczęście ok. Pogoda ideał, 25-27 stopni i zero chmur..
A ja się na wyjazd szykuję w poniedziałek...
A tu taka zimnica....
Jak ubogi w taniec to orkiestra srać! Eeeech!
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A nie w sierpniu ? Ta stymulacja to inseminacja czy IVF ?
Ani jedno ani drugie.
Mamy się starać po bożemu. Gin twierdzi, ze u mnie nie ma problemu z zapłodnieniem tylko z zagniezdżeniem i albo się uda naturalnie albo wcale.
Stymulacja to clo i zel z estrogenami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:43
Sabina, BISCA, peppapig, kapturnica, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Uff. Walczyli widzę ostro.Reni wrote:Ustawa o leczeniu niepłodności
Wniosek o przyjęcie ustawy bez poprawek
głosowało: 93, za: 46, przeciw: 43, wstrzymało się: 4
Ustawa o leczeniu niepłodności
Wniosek o odrzucenie ustawy
głosowało: 93, za: 39, przeciw: 54, wstrzymało się: 0
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH