35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak...i zabawa w oryginalność i nonszalancję kosztem własnego dziecka - dla mnie to wariatka - koniec kropka.ania.g wrote:Już kiedyś pisałam że moja koleżanka nazwała syna Joshua Jehuda czyli Jezus Judasz. I to jest dla mnie szczyt

moremi, Sabina, Bursztyn, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Zachodzic laski zachodzic .We wrzesniu sie az 3miejscowki zwalniaja takze siwy dym!

Jessu zrobienie 2 tacek pierogow z borowkami okupiłam bólem kregoslupa..Heh
dorbie, peppapig, efcia, macduska, kkisia, ania.g, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapcia też Ci niewygodnie? Hmm ja nie śmiem narzekać,ale dzieć tak się pcha,że szok. Nie w dół ale w przód brzucha, szalony ciasno mu

Aaa byłam u fryzjera se farbę bez amoniaku czasnełam,ledwo wysiedziałam choć to szybka koloryzacja może 40 minut. Dobrze,że już na zwolnieniu jestem bo ledwo po domu się wleke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 19:00
efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Pierworodny przez kilka miesięcy pracował dorywczo- typu koszenie trawy, prace polowe i takie tam. Oprócz tego wyzbierał cały złom z naszego "obejścia", posegregował, sprzedał i właśnie kupił sobie wypasiony rower!
Jest przeszczęśliwy a ja razem z nim.
peppapig, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, dorbie, malgos741, Bursztyn, efcia, paszczakin, BISCA, gretka, Sabina, Reni, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zachodzic laski zachodzic .We wrzesniu sie az 3miejscowki zwalniaja takze siwy dym!

Jessu zrobienie 2 tacek pierogow z borowkami okupiłam bólem kregoslupa..Heh
Współczuję bólu kregosłupa i zazdraszczam pierogów.
peppapig, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuch chłopak
macduska wrote:Mój Pierworodny przez kilka miesięcy pracował dorywczo- typu koszenie trawy, prace polowe i takie tam. Oprócz tego wyzbierał cały złom z naszego "obejścia", posegregował, sprzedał i właśnie kupił sobie wypasiony rower!
kkisia, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenek o ktorej jutro transfer
bo nie wiem jak mam moj dzien poukladac
Jade do tesciow wiec jakis przystanek bede musiala zrobic
niestety to ja jutro jestem kierowca
Teraz za jutro
wasze zdrowie
macduska, ania.g, malgos741, efcia, BISCA, gretka, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Kurde Wacia mozesz byc dumna z niego.Wlasnorecznie zarobione pieniadze sa najwartosciowsze .macduska wrote:Mój Pierworodny przez kilka miesięcy pracował dorywczo- typu koszenie trawy, prace polowe i takie tam. Oprócz tego wyzbierał cały złom z naszego "obejścia", posegregował, sprzedał i właśnie kupił sobie wypasiony rower!
macduska, dorbie, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
BISCA wrote:Nie, transfert, to tak jak zwykle badanie ginekologiczne

Troche nieprzyjemne bo z pelnym pecherzem, ale wspominam z nostalgia, mimo wszystko. Bardzo symboliczny i naladowany w emocje moment ...
Reni to jutro juz sama przyjemnosc
BISCA, Reni lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde Wacia mozesz byc dumna z niego.Wlasnorecznie zarobione pieniadze sa najwartosciowsze .
Jestem tak dumna, że mi się chce płakać!
To jest dla niego najlepsza szkoła zycia. Od kiedy zarabia to trzy razy się zastanawia czy kupić pizzę, pepsi itp.
kapturnica, moremi, dorbie, kkisia, Bursztyn, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój Pierworodny przez kilka miesięcy pracował dorywczo- typu koszenie trawy, prace polowe i takie tam. Oprócz tego wyzbierał cały złom z naszego "obejścia", posegregował, sprzedał i właśnie kupił sobie wypasiony rower!
Tylko chwalic
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reniek, to Ty juz w ciazy! Ale emocje!Reni wrote:Dzwonili ze szpitala

aż mi się ciepło w dupie zrobiło, bo myślę sobie ..hój pewnie wszyskie odeszły na drugą stronę lustra
a tu taaaaadaaam
z 4 były 2 dojrzałe, jedna na stówkę się zapłodniła i prawidłowo się dzieli
i jutro o 13 mój zuch będzie już ze mną!!!!!!!!!
twixy nie są mi pisane
ania.g, kkisia, malgos741, Bliska 77, efcia, Sabina, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH