35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wiatm szanowne Wiedzmy,
Melduje sie.
Reniek, jutro bede o Tobie myslec
i trzymac kciuki.
Ktos jeszcze zachodzi ?
Chetne na wrzesien ?
Ja ja na wrzesien
Bede twoja para
Bry wiedzmy
Magdala, Sabina, ania.g, efcia, efcia, macduska, Reni, kapturnica, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Hmmm hmmm hmmmSolarPolar wrote:Cos na temat estradiolu i nie koniecznie w okresie menopauzy:
Drugie oblicze estrogenów
Działania estrogenów nie można zawęzić tylko do sfery seksualności. Ten aspekt działania hormonów ma związek z ich interakcją z receptorami estrogenowymi typu alfa. Z kolei oddziaływanie estradiolu na receptory typu beta korzystnie wpływa na utrzymanie gęstości włosów oraz poziomu nawilżenia i elastyczności skóry. -
Zośka do boju!Zofia8 wrote:Reni super wiesci. Zuch lub Zuchwala dzieli sie pieknie i jutro zawita u Ciebie.
Zrobilam badania. Jesli wyniki beda ok (a beda) to w poniedzialek o 14.30 klade sie na fotel, po wczesniejszym udaniu sie w zaswiaty
PS. W ciagu dwoch dni-19 fiolek krwi. Rozpoczynam konkurs. Czy ktoras mnie przebije
P.s.pamiętaj o misiu...
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ani jedno ani drugie.
Mamy się starać po bożemu. Gin twierdzi, ze u mnie nie ma problemu z zapłodnieniem tylko z zagniezdżeniem i albo się uda naturalnie albo wcale.
Stymulacja to clo i zel z estrogenami.
Ok, w takim razie nie ma to, tamto. Prosze udostepnic wykres i zachodzic bo nam frekwencja ciaz spadnie. A w kolejce sie juz wystalas
Do dziela !
macduska, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, kapturnica, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ja ja na wrzesien

Bede twoja para
Bry wiedzmy
Swietnie. À le tak sobie mysle, moze trzeba byc bardziej ambitnym. przyjmijmy, ze we wrzesniu bedzie tu 5 nowych ciezarowek. Co Wy na to ?
Moze jakies zaklady ? Nie ma tu jakiegos bukmahera ?
efcia, Sabina, Bozia3, kapturnica, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo kurcze. Faktycznie mogę już mierzyć tempkę. tylko czy to ma sens jak wyjeżdżam? i tak będzie zaburzona. Poza tym będę miała monitoring to i tak będę wiedzieć czy zniosłam jajo czy nie.BISCA wrote:Ok, w takim razie nie ma to, tamto. Prosze udostepnic wykres i zachodzic bo nam frekwencja ciaz spadnie. A w kolejce sie juz wystalas

Do dziela !
efcia, dorbie, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:o kurcze. Faktycznie mogę już mierzyć tempkę. tylko czy to ma sens jak wyjeżdżam? i tak będzie zaburzona. Poza tym będę miała monitoring to i tak będę wiedzieć czy zniosłam jajo czy nie.
Przestan farmazolic
Odpusc tempke. Poka wykres. Kciuki
macduska, dorbie, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla mnie szczyt to Klet i KocieborNatka_79 wrote:Jak urodził mi sie J i położyli mi go jeszcze wilgotnego na cycu to mi tak pachniał jak świeżo upieczony biszkopt
do dzis jak piekę ciasto to od razu mam to skojarzenie z porodówka
dlatego o drugim tak mowię
ale to do czasu bo pora nadać mu normalne imię
choc chłop se robi jaja bo pierwszy syn miał byc Gniewomirem to trrsx na drugiego wola mi Mścisław 
BISCA, ania.g, macduska, efcia, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Sluchajcie, transfer nie odbywa sie pod narkoza?
Nie, transfert, to tak jak zwykle badanie ginekologiczne
Troche nieprzyjemne bo z pelnym pecherzem, ale wspominam z nostalgia, mimo wszystko. Bardzo symboliczny i naladowany w emocje moment ...
ComeToMeBaby, efcia, Reni, kkisia, Zofia8, Sabina, malgos741, Bursztyn, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Już kiedyś pisałam że moja koleżanka nazwała syna Joshua Jehuda czyli Jezus Judasz. I to jest dla mnie szczytdorbie wrote:Dla mnie szczyt to Klet i Kociebor
dorbie, efcia, Zofia8, moremi, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Jak ty to ładnie napisałaś.... kcemBISCA wrote:Nie, transfert, to tak jak zwykle badanie ginekologiczne

Troche nieprzyjemne bo z pelnym pecherzem, ale wspominam z nostalgia, mimo wszystko. Bardzo symboliczny i naladowany w emocje moment ...
dorbie, efcia, Bozia3, kkisia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni kciukamReni wrote:Dzwonili ze szpitala

aż mi się ciepło w dupie zrobiło, bo myślę sobie ..hój pewnie wszyskie odeszły na drugą stronę lustra
a tu taaaaadaaam
z 4 były 2 dojrzałe, jedna na stówkę się zapłodniła i prawidłowo się dzieli
i jutro o 13 mój zuch będzie już ze mną!!!!!!!!!
twixy nie są mi pisane
Reni, peppapig lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH