35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stymuluje sie- Brunello di Montalcino, wytrawneBozia3 wrote:Bursztyn - czy Ty się stymulujesz? Bo do tej evie normalnie stymulują chyba - tylko to można załatwić jakby "u siebie" a do nich tylko na sam zabieg przyjechać...czy coś pokręciłam?

Bede akurat cale poltora cyklu w sierpniu, wiec wszystko mi pwoiedza, jesli nastapi ta wiekopomna chwila to i tak pod koniec sierpnia
dorbie, peppapig, malgos741, macduska, Bliska 77, efcia, kkisia, Sabina, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ciekawe, która ? jest coś tam o wieku?Natka_79 wrote:Mam pierogi ruskie
ktoś ma ochotę??
O ustawa o in vitro przeszła w senacie01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Reni
super wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 19:57
Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnymoje ulubione!Bursztyn wrote:stymuluje sie- Brunello di Montalcino, wytrawne

Bede akurat cale poltora cyklu w sierpniu, wiec wszystko mi pwoiedza, jesli nastapi ta wiekopomna chwila to i tak pod koniec sierpnia
endometrium nim podkarmiałam przed ostatnią ovulką
Bliska 77, efcia, BISCA, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje maleństwo z nowym nabytkiem.

................Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 21:42
malgos741, Niuta, Bliska 77, dorbie, Sabina, kkisia, Zofia8, caffe, BISCA, ania.g, beates, Bozia3, Reni, peppapig, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój Pierworodny przez kilka miesięcy pracował dorywczo- typu koszenie trawy, prace polowe i takie tam. Oprócz tego wyzbierał cały złom z naszego "obejścia", posegregował, sprzedał i właśnie kupił sobie wypasiony rower!
Jest przeszczęśliwy a ja razem z nim.
No i super. Za swoje to największa satysfakcja.. Dokup mu jakiegoś fajnego gadżeta rowerowego w nagrode
malgos741, Bliska 77, macduska, kkisia, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Madcu taki mały to on nie jest
przystojniak
macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jutro będą pierogi z jagodamikapturnica wrote:Zachodzic laski zachodzic .We wrzesniu sie az 3miejscowki zwalniaja takze siwy dym!

Jessu zrobienie 2 tacek pierogow z borowkami okupiłam bólem kregoslupa..Heh
uwielbiam
mama mi zrobi
macduska, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Wam wszystkim dobrze życzę, ale najbardziej kcem Bursztyna. Muszę mieć go na oku.Bursztyn wrote:zaraz zaraz, chwileczke! Jaka para?
Reniek, powiedz jej....
Bliska 77, kapturnica, Bursztyn, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Duska, super chłopak!
Mój syn co prawda nie jest taki dzielny, ale tez byłam z niego dumna jak zarobił pierwsze swoje pieniazki sędziując na zawodach judo
Dorbie " pieniążki"? Bój się Morki !!!!
peppapig, kapturnica, Bursztyn, Zofia8, kkisia, paszczakin, dorbie, moremi, Mega, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to tak przeżywam bo nie tak dawno myślałam, że popełniłam jakieś błędy wychowawcze i mi się dzieciak wypaczy.

A tu proszę - prostuje się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 20:58
peppapig, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH