35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacduśka syn przystojniak, mój też podobnego wzrostu. Mnie już przerósł,czekamy kiedy męża przeskoczy

Ostatnia klasa gimnazjum, też zaczyna dorabiać i cieszę się bo bardzo jest oszczędny. Bo ja z córką zupełnie na odwrót
ciężko mi grosza uchować
Bliska 77, macduska, kkisia, Sabina, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
ja nim tylko podkarmiamam odmienne stany swiadomosci, wino do medyatcji, tez ze wzgledu na cene, na endometrium nie dziala- chyba zeby pic wiadrami- ale to grozi bankructwemdorbie wrote:moje ulubione!
endometrium nim podkarmiałam przed ostatnią ovulką
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja Wam wszystkim dobrze życzę, ale najbardziej kcem Bursztyna. Muszę mieć go na oku.

jesli jednak nie udaloby sie, to sama ustapie miejsca jakiejss godnej nastepczyni, zebys Reniek sam nie musial przez to przechodzic
malgos741, macduska, Bliska 77, ania.g, Bozia3, moremi, Mega, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja nim tylko podkarmiamam odmienne stany swiadomosci, wino do medyatcji, tez ze wzgledu na cene, na endometrium nie dziala- chyba zeby pic wiadrami- ale to grozi bankructwem
a wcześniej alkoholizmem...
Bursztyn, dorbie, moremi, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęskniłas???Sabina wrote:A ja mieszam galaretki, biszkopt się piecze. Bizeta znowu goście. Tym razem poza bratem i jego rodziną wpadną teściowie. Dawno ich u nas nie było, oj dawno

sory musiałam...
moremi, efcia, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sama proponowalam E by nazwac naszego syna Jesus a na drugie Maria(to przeciez tak po polsku) lecz on sie upieral przy Belzebubania.g wrote:Już kiedyś pisałam że moja koleżanka nazwała syna Joshua Jehuda czyli Jezus Judasz. I to jest dla mnie szczyt

no coz nie bedzie ani Jesusa ani Belzebuba
Mi ostatnio wpadlo w ucho Wit,tylko ze witt oznacza bialy po holendersku
moremi, Mega, Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz nie widziałam, ale za to juz dawno go sobie zaklepałam. Bedzie mi trawę kosił i takie tampaszczakin wrote:Dusia, maleństwo?

Schowaj zdjęcie, zanim Reni zobaczy..

Nie dam rady teraz czytać, a najważniejsze przeczytałam. Nasza Pani od jutra w ciąży, a Bursztyn od sierpnia.
Ja się, kurwa, dzisiaj spaliłam. Nie wiem jak pogodę sprawdzaliśmy, ale miało być w okolicach 20 stopni, a smaliło od rana. I podczas zwiedzania tak mi ręce opaliło, że chyba będę je całą noc w górze trzymała.
Dobranoc
Mega, efcia, macduska, paszczakin, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wit Stwosz ,nie no Magda prosze Cie wymysl jakies inne ,corce tak ladnie dalas na imie a synka chcesz skrzywdzic
Magda* wrote:ja sama proponowalam E by nazwac naszego syna Jesus a na drugie Maria(to przeciez tak po polsku) lecz on sie upieral przy Belzebub
no coz nie bedzie ani Jesusa ani Belzebuba
Mi ostatnio wpadlo w ucho Wit,tylko ze witt oznacza bialy po holendersku
moremi, efcia, macduska, kapturnica, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna jak wchodzisz na siebie w gornym pasku to widzisz swoją oś czasu- czyli wszystko co wrzucasz i udostępniasz- to twoja strona
jak wejdziesz na "strona głowna" to widzisz wszystko co udostepniaja twoi znajomi
wszystko co wrzucisz i napiszesz na Wiedźmy widzimy tylko my członkinie, nikt inny tego nie widzi, no wiesz jesteśmy tajne
anna maria, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH