35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadal boli mnie brzuch
Jak sobie pomyślę, że ktoś mi tam jeszcze ma grzebać to ja dziękuję bardzo
Wychodzę o 12
Idę prać psa, szybciej zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 09:18
beates, moremi, macduska, Bozia3, Dziobak, peppapig, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, gretka, Bursztyn, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mormi podobało Ci się w Brugii ? My byliśmy tam miesiąc temu. Bardzo mi się podobało. Ale strasznie duźo ludzi tam było. Moźe dlatego, źe była to sobota. Nie wiem. Ale przez rynek trudno było sie przecisnąć
paszczakin, moremi, Zofia8, peppapig, efcia, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haj laski.!!
Renek kciukoland nadal scisniety za szopa coby Ci go dzis delikutaśnie podali i zostal z Toba na kilka miesiecy , a potem wyszedł i dał popalic
Wacia u mnie sie robi gorąco chetnie oddam te wysokie stopnie w dobre rece.
Poza tym chujowo sie czuje .Cokolwiek zrobie to sie zajebiscie mecze , schylanie wywołuje pekanie kregoslupa i pot na czole.Tyle rzeczy mam do zrobienia a nie daje rade .Chlopaki zrobia wszystko ale jak to ja oczywiscie bym to lepiej zrobila , (wg moich wyobrazen )no i siwy dym w mozgu !!
Reni, beates, macduska, moremi, peppapig, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:A na innym wątku. ..
"Mam prośbę żebyście się starały nie używać wulgaryzmów, bo one naruszają regulamin. Kropkujcie, domyślimy się o jakie słowo chodzi."
Trzeba poprosić moderatora, żeby usunął... tamten wątek!
kapturnica, BISCA, Reni, macduska, moremi, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nadal boli mnie brzuch
Jak sobie pomyślę, że ktoś mi tam jeszcze ma grzebać to ja dziękuję bardzo
Wychodzę o 12
Idę prać psa, szybciej zleci
Transfer nie boli, nic a nic.. Ciebie pewnie jajniki napieprzają, Zucha idzie w inne miejsce
A jaki leki na "po" masz? Progesteron juz bierzesz?
Reni, moremi, peppapig, Bliska 77, efcia, stara.krycha, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta, wyluzuj.. Przyzwyczajaj się, że po porodzie po prostu niektórych rzeczy nie będziesz miała kiedy zrobić i będziesz musiała z nimi żyć..

Ja Ci to mówię, lepiej pranie własnego mózgu zacząć przed porodem, nie po..
kapturnica, moremi, peppapig, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sie niby to wie bo tak było i przy młodym.Ale mózgownica sie nie chce z tym pogodzić ,.Perfekcyjna pani domu idzie w pizdu ! A mnie drazni normalnie brudna podłoga czy zacieki na lustrach.paszczakin wrote:Kapta, wyluzuj.. Przyzwyczajaj się, że po porodzie po prostu niektórych rzeczy nie będziesz miała kiedy zrobić i będziesz musiała z nimi żyć..

Ja Ci to mówię, lepiej pranie własnego mózgu zacząć przed porodem, nie po..
peppapig, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

-
A ja leżę w łóżku, moje obydwa chuopy śpią obok.. Leżą praktycznie w tej samej pozycji, jeden robi chrrrr, a drugi pffffff..
kapturnica, dorbie, BISCA, moremi, macduska, peppapig, efcia, ComeToMeBaby, beates, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiesz, ja w gruncie rzeczy mam już czas na inne sprawy, bo młody i przysypia sporo w ciągu dnia i zająć się sam potrafi.. Ale.. Jakos mi się nie chcekapturnica wrote:Sie niby to wie bo tak było i przy młodym.Ale mózgownica sie nie chce z tym pogodzić ,.Perfekcyjna pani domu idzie w pizdu ! A mnie drazni normalnie brudna podłoga czy zacieki na lustrach.

Znaczy dom mam względnie posprzatany, ale np okna wołają o pomstę do nieba.. Ja je słyszę czasami.. Ale ignoruje
kapturnica, macduska, moremi, peppapig, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHe, he, Kapta, właśnie moja koleżanka z pracy która zmieniałam na dyżurze powiedziała "Ciążowe zapalenie mózgu" nie wiedząc, że ja jestem w ciąży. ALe ja się z nią zgadzam
to nas budyń
moremi, kapturnica, macduska, Bozia3, peppapig, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie też, a teraz jak miałam zakaz prac domowych ( ciągle nie wiem zresztą na ile mogę sobie już pozwolić, bo od tygodnia tfu, tfu nie mam plamien) to u mnie nikt lustra nie mył, całe oplute od mycia zębów. Bo mój syn, który generalnie myje łazienki nie myje luster, nie myje i konieckapturnica wrote:Sie niby to wie bo tak było i przy młodym.Ale mózgownica sie nie chce z tym pogodzić ,.Perfekcyjna pani domu idzie w pizdu ! A mnie drazni normalnie brudna podłoga czy zacieki na lustrach.

ania.g, moremi, peppapig, Bliska 77, efcia, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ile po owulacji?mysza1975 wrote:Że niby od 21 czerwca to tak długo?
Budyń panie, budyń.
Ja sobie budyń wypraszam. To słońce mnie wypaliło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 09:44
kapturnica, Bozia3, dorbie, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH