SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, ciekawe jakie jest u Was postępowanie, bo WY chyba poza Polska mieszkacie :-)

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    no mam nadzieje ze sie na tym skonczy
    Synowi przepisali antybiotyk na 2 tygodnie potem wszystko zeszło a miał rozdrapane bo nie widział że to kleszcz..to było ze 2 lata temu. Teraz już po antybiotyku posyłają na badania, na obecność bireliozy.

anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna, w klinice sie tym kleszczem zajma...
    Kapta, znam to ze "ja najlepiej wszystko zrobie" ale trzeba se nauczyc pewnych rzeczy nie widziec, bo inaczej bedzie wszystko na Twojej glowie....

kapturnica, anna maria, peppapig, efcia, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo wiedziałam nasza Dorbie czuwa :-)
    Super że kupiłaś łózeczko. Wszystko będzie dobrze :-)
    Ja jeszcze się nie zdecydowałam na łózeczko, bo wymieniamy meble w pokoju i nie mogę się zdecydować co kupić ;)

anna maria, dorbie, Bliska 77, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DE
    dorbie wrote:
    Anna Maria, ciekawe jakie jest u Was postępowanie, bo WY chyba poza Polska mieszkacie :-)

dorbie lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, Twojemu synowi dali antybiotyk, bo było rozdrapane, to już wskazanie

peppapig lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, pewnie, ze fajnie ze skorzystalas z okazji i kupilas lozeczko, wszystko bedzie przeciez ok, lozeczko poczeka i potem bedziesz miala z glowy :-)

peppapig, anna maria, dorbie, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Anna, w klinice sie tym kleszczem zajma...
    Kapta, znam to ze "ja najlepiej wszystko zrobie" ale trzeba se nauczyc pewnych rzeczy nie widziec, bo inaczej bedzie wszystko na Twojej glowie....
    Kurcze ja też na to choruje,sama wszystko... jednak kiedy się nie da to zaczynam się przyzwyczajać :-) całkiem fajna sprawa, wieszają za mnie pranie, odbierają ziemniaki, myją podłogę i odkurzają,co raz lepiej im idzie. A co do luster,no cóż... do mycia wc kupiłam jednorazowe chusteczki do splukiwania. Pytam? Kibel wytarli? Ręce umyli? Hehe

Bliska 77, anna maria, dorbie, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppcia, jak już tu jesteś, to powiedz kiedy poczułaś ruchy?

Ja teraz taka zawieszona jestem, wiem, ze wczesnie, ale wiem, ze bym była spokojna czując ruchy. 2 razy mi się wydawało, że poczułam w tym samy miejscu takie 3 pukniecia. Widziałam 2 tyg temu na usg jak ten maluch dupkę podrzuca do góry, tak podskakuje, to mogę sobie wyobrazić co on tam robi w moim brzuchu :-)

peppapig, Bliska 77, anna maria, macduska, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kurcze ja też na to choruje,sama wszystko... jednak kiedy się nie da to zaczynam się przyzwyczajać :-) całkiem fajna sprawa, wieszają za mnie pranie, odbierają ziemniaki, myją podłogę i odkurzają,co raz lepiej im idzie. A co do luster,no cóż... do mycia wc kupiłam jednorazowe chusteczki do splukiwania. Pytam? Kibel wytarli? Ręce umyli? Hehe
    I bardzo dobrze zrobilas z tym chusteczkami, masz spokoj jakotaki a co do przyzwyczajenia, coz czlowiek jest b.elastyczna istota, do wielu spraw moze sie przyzwyczaic ;)

anna maria, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

A ja sie wlasnie nie moge przyzwyczaic.I łapie sie na tym ,że ide i ich sprawdzam ;) No i co ??I oczywiscie wyszukuje mankamenty heh

Bliska 77, dorbie, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pediatra na wszelki wypadek zawsze sprawdza te rumienie - i przelecza zwykle antybiotykiem. Sama ma syna pokleszczowego z boleriozą. Mój starszy też złapał boleriozę - ale rumien pojawił się dopiero po 3 tygodniach - potem miesiąc byl na antybiotyku - teraz co 2 lata powtarzam mu badania- czy nie zaczyna się jakiś stan zapalny. Anna - obserwuj Helkę - i nie zapomnij o tym, że to dopiero za jakiś czas ten rumien może wyleść

dorbie, peppapig, efcia, anna maria, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reńka - trzymam dziś mocno, mocno kciuki - bo one u mnie mocniejsze od kegla...;)

Bliska 77, dorbie, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, Reni, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Dorbie, pewnie, ze fajnie ze skorzystalas z okazji i kupilas lozeczko, wszystko bedzie przeciez ok, lozeczko poczeka i potem bedziesz miala z glowy :-)
    Gdyby była jeszcze w Ikei ta seria Leksvik, to bym nie kupowała. A dostałam od szwagierki komode z przewijakiem z tej serii, a fajnie miec meble z jednej serii, a nie kazdy inny, tak wczesniej mieliśmy w pokoiku dzieciecym, to marzenie jest. A okazja faktycznie, bo jedno jedyne i nieużywane, bo dziecko nie spało. Skusiłam się i o dziwo moj maz mi nawet kazal wziac opcje kup teraz :-)

Bliska 77, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja sie wlasnie nie moge przyzwyczaic.I łapie sie na tym ,że ide i ich sprawdzam ;) No i co ??I oczywiscie wyszukuje mankamenty heh
    Ja tez, wlasnie podgladam czy moj M dobrze blaty kuchenne wyciera, juz mialam cos powiedziec ale ugryzlam sie w jezyk :-)

kapturnica, Bozia3, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    U mnie pediatra na wszelki wypadek zawsze sprawdza te rumienie - i przelecza zwykle antybiotykiem. Sama ma syna pokleszczowego z boleriozą. Mój starszy też złapał boleriozę - ale rumien pojawił się dopiero po 3 tygodniach - potem miesiąc byl na antybiotyku - teraz co 2 lata powtarzam mu badania- czy nie zaczyna się jakiś stan zapalny. Anna - obserwuj Helkę - i nie zapomnij o tym, że to dopiero za jakiś czas ten rumien może wyleść
    Bo rumien wędrujący pojawia się ok 3 tyg po ukąszeniu i on jest oznaką boreliozy, a od razu po ukąszeniu to jak po ukąszeniu przez inne owady i muchy odczyn po brudnym i obcym "pyszczku" który czasem wstrzykuje cosik obcego nam,

Bozia3, anna maria, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Gdyby była jeszcze w Ikei ta seria Leksvik, to bym nie kupowała. A dostałam od szwagierki komode z przewijakiem z tej serii, a fajnie miec meble z jednej serii, a nie kazdy inny, tak wczesniej mieliśmy w pokoiku dzieciecym, to marzenie jest. A okazja faktycznie, bo jedno jedyne i nieużywane, bo dziecko nie spało. Skusiłam się i o dziwo moj maz mi nawet kazal wziac opcje kup teraz :-)
    I bardzo dobrze zrobilas :-)

dorbie lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria - jesteś trochę podobna do Skrzyneckiej - tylko masz teraz lepszą figurę od niej....

dorbie, anna maria, efcia, gretka, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie czułam dopiero coś koło 16 tygodnia,jak się kręcił a ruchy konkretnie w 19 tygodniu a czasem jakby się wypychał. Teraz od 2 tyg tak daje popalić,że szok. A ja się cieszę i czekam. TYLKO ja jestem przy kości, mam nadwage, wiele nie przytyłam ale chudzinki czują szybciej :-)

Bliska 77, dorbie, efcia, moremi, ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tiaa i poprawiam

kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 10416 10417 10418 10419 10420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ