35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySynowi przepisali antybiotyk na 2 tygodnie potem wszystko zeszło a miał rozdrapane bo nie widział że to kleszcz..to było ze 2 lata temu. Teraz już po antybiotyku posyłają na badania, na obecność bireliozy.anna maria wrote:no mam nadzieje ze sie na tym skonczy
anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Anna, w klinice sie tym kleszczem zajma...
Kapta, znam to ze "ja najlepiej wszystko zrobie" ale trzeba se nauczyc pewnych rzeczy nie widziec, bo inaczej bedzie wszystko na Twojej glowie....
kapturnica, anna maria, peppapig, efcia, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo wiedziałam nasza Dorbie czuwa

Super że kupiłaś łózeczko. Wszystko będzie dobrze
Ja jeszcze się nie zdecydowałam na łózeczko, bo wymieniamy meble w pokoju i nie mogę się zdecydować co kupić
anna maria, dorbie, Bliska 77, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze ja też na to choruje,sama wszystko... jednak kiedy się nie da to zaczynam się przyzwyczajaćBliska 77 wrote:Anna, w klinice sie tym kleszczem zajma...
Kapta, znam to ze "ja najlepiej wszystko zrobie" ale trzeba se nauczyc pewnych rzeczy nie widziec, bo inaczej bedzie wszystko na Twojej glowie....
całkiem fajna sprawa, wieszają za mnie pranie, odbierają ziemniaki, myją podłogę i odkurzają,co raz lepiej im idzie. A co do luster,no cóż... do mycia wc kupiłam jednorazowe chusteczki do splukiwania. Pytam? Kibel wytarli? Ręce umyli? Hehe
Bliska 77, anna maria, dorbie, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeppcia, jak już tu jesteś, to powiedz kiedy poczułaś ruchy?
Ja teraz taka zawieszona jestem, wiem, ze wczesnie, ale wiem, ze bym była spokojna czując ruchy. 2 razy mi się wydawało, że poczułam w tym samy miejscu takie 3 pukniecia. Widziałam 2 tyg temu na usg jak ten maluch dupkę podrzuca do góry, tak podskakuje, to mogę sobie wyobrazić co on tam robi w moim brzuchu
peppapig, Bliska 77, anna maria, macduska, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
I bardzo dobrze zrobilas z tym chusteczkami, masz spokoj jakotaki a co do przyzwyczajenia, coz czlowiek jest b.elastyczna istota, do wielu spraw moze sie przyzwyczaicpeppapig wrote:Kurcze ja też na to choruje,sama wszystko... jednak kiedy się nie da to zaczynam się przyzwyczajać
całkiem fajna sprawa, wieszają za mnie pranie, odbierają ziemniaki, myją podłogę i odkurzają,co raz lepiej im idzie. A co do luster,no cóż... do mycia wc kupiłam jednorazowe chusteczki do splukiwania. Pytam? Kibel wytarli? Ręce umyli? Hehe
anna maria, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kurcze ja też na to choruje,sama wszystko... jednak kiedy się nie da to zaczynam się przyzwyczajać
A ja sie wlasnie nie moge przyzwyczaic.I łapie sie na tym ,że ide i ich sprawdzam
No i co ??I oczywiscie wyszukuje mankamenty heh
Bliska 77, dorbie, peppapig lubią tę wiadomość

-
U mnie pediatra na wszelki wypadek zawsze sprawdza te rumienie - i przelecza zwykle antybiotykiem. Sama ma syna pokleszczowego z boleriozą. Mój starszy też złapał boleriozę - ale rumien pojawił się dopiero po 3 tygodniach - potem miesiąc byl na antybiotyku - teraz co 2 lata powtarzam mu badania- czy nie zaczyna się jakiś stan zapalny. Anna - obserwuj Helkę - i nie zapomnij o tym, że to dopiero za jakiś czas ten rumien może wyleść
dorbie, peppapig, efcia, anna maria, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdyby była jeszcze w Ikei ta seria Leksvik, to bym nie kupowała. A dostałam od szwagierki komode z przewijakiem z tej serii, a fajnie miec meble z jednej serii, a nie kazdy inny, tak wczesniej mieliśmy w pokoiku dzieciecym, to marzenie jest. A okazja faktycznie, bo jedno jedyne i nieużywane, bo dziecko nie spało. Skusiłam się i o dziwo moj maz mi nawet kazal wziac opcje kup terazBliska 77 wrote:Dorbie, pewnie, ze fajnie ze skorzystalas z okazji i kupilas lozeczko, wszystko bedzie przeciez ok, lozeczko poczeka i potem bedziesz miala z glowy

Bliska 77, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość
-
Ja tez, wlasnie podgladam czy moj M dobrze blaty kuchenne wyciera, juz mialam cos powiedziec ale ugryzlam sie w jezykkapturnica wrote:A ja sie wlasnie nie moge przyzwyczaic.I łapie sie na tym ,że ide i ich sprawdzam
No i co ??I oczywiscie wyszukuje mankamenty heh
kapturnica, Bozia3, peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo rumien wędrujący pojawia się ok 3 tyg po ukąszeniu i on jest oznaką boreliozy, a od razu po ukąszeniu to jak po ukąszeniu przez inne owady i muchy odczyn po brudnym i obcym "pyszczku" który czasem wstrzykuje cosik obcego nam,Bozia3 wrote:U mnie pediatra na wszelki wypadek zawsze sprawdza te rumienie - i przelecza zwykle antybiotykiem. Sama ma syna pokleszczowego z boleriozą. Mój starszy też złapał boleriozę - ale rumien pojawił się dopiero po 3 tygodniach - potem miesiąc byl na antybiotyku - teraz co 2 lata powtarzam mu badania- czy nie zaczyna się jakiś stan zapalny. Anna - obserwuj Helkę - i nie zapomnij o tym, że to dopiero za jakiś czas ten rumien może wyleść
Bozia3, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
I bardzo dobrze zrobilasdorbie wrote:Gdyby była jeszcze w Ikei ta seria Leksvik, to bym nie kupowała. A dostałam od szwagierki komode z przewijakiem z tej serii, a fajnie miec meble z jednej serii, a nie kazdy inny, tak wczesniej mieliśmy w pokoiku dzieciecym, to marzenie jest. A okazja faktycznie, bo jedno jedyne i nieużywane, bo dziecko nie spało. Skusiłam się i o dziwo moj maz mi nawet kazal wziac opcje kup teraz

dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie czułam dopiero coś koło 16 tygodnia,jak się kręcił a ruchy konkretnie w 19 tygodniu a czasem jakby się wypychał. Teraz od 2 tyg tak daje popalić,że szok. A ja się cieszę i czekam. TYLKO ja jestem przy kości, mam nadwage, wiele nie przytyłam ale chudzinki czują szybciej
Bliska 77, dorbie, efcia, moremi, ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH