35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chyba stwierdzaja ,ze kibel i lustro nad zlewem w lazience myje sie samdorbie wrote:Mnie też, a teraz jak miałam zakaz prac domowych ( ciągle nie wiem zresztą na ile mogę sobie już pozwolić, bo od tygodnia tfu, tfu nie mam plamien) to u mnie nikt lustra nie mył, całe oplute od mycia zębów. Bo mój syn, który generalnie myje łazienki nie myje luster, nie myje i koniec
To samo.Mlody ma aparaty nazebne to kurde splute i spaprane pasta wiecznie jest wszystko.Srednio 3razy dziennie musze lustro myc . Niby jak sie mu powie idzie i umyje ale jak ??Maj gad!
peppapig, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

-
że co????moremi wrote:Ja jeszcze na chwilę. Czy ktoś widział, że u Bozi wykres się ciągnie od czerwca? Czy ona cos przed nami ukrywa?
Morka - Ciebie chyba zabudyniowało na maksa....
- jak to się ciągnie? Wykres jak wykres - bardzo powiedziałabym książkowy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 09:49
moremi, paszczakin, dorbie, Bliska 77, efcia, stara.krycha, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
W piątek też sporo ludzi. Jakieś występy po ratuszem...beates wrote:Mormi podobało Ci się w Brugii ? My byliśmy tam miesiąc temu. Bardzo mi się podobało. Ale strasznie duźo ludzi tam było. Moźe dlatego, źe była to sobota. Nie wiem. Ale przez rynek trudno było sie przecisnąć
Podbało nam się bardzo
Na samym początku spotkaliśmy autochtona, którego rodzina mieszka tam od 16 wieku. Przemiły starszy pan
Obowiązkowo też zaliczyliśmy wycieczkę kanałami
Stopy wieczorem mi odpadały
Zofia8, dorbie, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, beates, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I pewnie ciążowyBozia3 wrote:że co????
Morka - Ciebie chyba zabudyniowało na maksa....
- jak to się ciągnie? Wykres jak wykres - bardzo powiedziałabym książkowy....
Bozia3, Zofia8, peppapig, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWiecie, kupiłam łóżeczko
na allegro, do mojej komody z przewijakiem Leksvik, którą dostałam od szwagierki. Pod wpływem chwili
Łóżeczko nie używane wcale przez dziecko, tylko składzik na zabawki, dziecko w nim nie spało. Za 200zł z materacykiem dobrej jakości
Mi się ono strasznie podoba, bo jest z drewna, a nie z płyty. Może wcześnie, może zaszalałam, ale co tam 
Zawsze można sprzedać jakby co... tfu tfu. Do porodu nikt nic nie wie...
Dziobak, moremi, peppapig, Bliska 77, Bozia3, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Możemy sie wymienicmacduska wrote:Kapta chętnie przyjmę Twoją pogodę. U nas jest 12°C, tak tak, dwaanaście stopni, chmury i bardzo silny wiatr...
Jedyne pocieszenie, ze do Ciebie nie jest tak znowu daleko. Może to ciepełko jakoś się tu przywlecze.
A na powaznie podobno ciepełło wraca wiec wygrzejesz swoje koścvi
efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
mamy rodzinnego pecha,wczoraj znalazlam u Helki na plecach kleszcza ,moj go wyciagna i jest ok zadnego sladu,dzisiaj rano malz mowi co mnie tu swdzi (tez na plecach)ja kurwa patrze kleszcz ale juz z duza plama czerwona .Teraz pojechal do kliniki i sie martwie mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy .
-
nick nieaktualnyWitam się w tym pięknym dniu
cieszę paszcze bo dziś super się czuje. Zaprosiłam chłopa na obiad restaurancie
i piwko dobre jakie. No co? lato! U mnie ładnie,słońce i nic a nic nie pada.
Reni za zuche trzymam wszyyyssstkkkooo
Miłego dnia
młuaaaa
anna maria, Reni, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Bursztyn, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo odczyn po kleszczu, miałaś go kilka godzin przynajmniej to i organizm się bronił. W takim prypadku nic się nie robi. Musicie obserwowac te okolice, gdzie użarły was kleszcze, jeśli miałaby być Borelioza to pojawiłby się rumien naokoło ciemniejszy, srodek jasny(tzw rumien wędrujący bo zmienia kształt), ale po ok 2-3 tyg. Też jest opcja, ze nie ma rumienia, a borelioza jest, także chyba warto sobie oznaczyc przeciwciała po jakis 4-5 tygodniach w klasie IgG i IgM.anna maria wrote:mamy rodzinnego pecha,wczoraj znalazlam u Helki na plecach kleszcza ,moj go wyciagna i jest ok zadnego sladu,dzisiaj rano malz mowi co mnie tu swdzi (tez na plecach)ja kurwa patrze kleszcz ale juz z duza plama czerwona .Teraz pojechal do kliniki i sie martwie mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy .
Przy odczynie po ukąszeniu jest zasada, ze podaje się antybiotyk ja ten rumien jest srednicy>10cm, ale to nie borelioza.
Mój Hubi w wieku 1,5 roku miał rumien wędrujący po ukąszeniu przez kleszcza a preciwciala mu wyszły ujemne, tez jest taka opcja podobno u 30% ludzi
Reni, peppapig, anna maria, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH