35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, bardzo dobrze, że kupiłaś, trzeba łapać okazję i nie wierzyć w żadne przesady. Ja czekałam trochę, bo mialam gości na swieta, a nie chciałam miejsca zajmować.
Teraz są wyprzedaże, tez bym korzystała kupując akcesoria, ciuszki..
Bliska 77, dorbie, kapturnica, Bozia3, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
a ja dziś 2 godziny sprzątałam lodówkę - mój A. uwielbia różnej maści - sosy, dipy, słoiczki - a w nich - pasty z oliwek, z suszonych pomidorów z różnej maści papryk - ja pierdziu - cała kodówka tym zawalona - nie mam gdzie normalnego gara z zupą wstawić Już zapowiedziałam, że jak się nie opamięta - to następnym razem on myje lodówkę....., ale się zmachałam.....Bliska 77 wrote:Ja tez, wlasnie podgladam czy moj M dobrze blaty kuchenne wyciera, juz mialam cos powiedziec ale ugryzlam sie w jezyk

Bliska 77, dorbie, peppapig, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też , hi, hi. Ale się nie nauczą. Chociaż może synowie będą mieli w domu porzadek. No mój Kuba to faktycznie na obozie czy gdzieś to sprzata wokół siebie, a w swoim pokoju to sam sobie pościel zmienia, nawet nie mówiąc nic nikomu. Ale kosza z papierami to nie wynosi, hi,hikapturnica wrote:W dodatku jeszcze pod nosem marudze..Wiesz jak to musi wkurwiac ich ?

Bliska 77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
No niech sobie wyznaczy jedno "lodowkowe pieterko" i tam niech sobie zagracaBozia3 wrote:a ja dziś 2 godziny sprzątałam lodówkę - mój A. uwielbia różnej maści - sosy, dipy, słoiczki - a w nich - pasty z oliwek, z suszonych pomidorów z różnej maści papryk - ja pierdziu - cała kodówka tym zawalona - nie mam gdzie normalnego gara z zupą wstawić Już zapowiedziałam, że jak się nie opamięta - to następnym razem on myje lodówkę....., ale się zmachałam.....
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie cala górna półka w tym i wszędzie poupychaneBozia3 wrote:a ja dziś 2 godziny sprzątałam lodówkę - mój A. uwielbia różnej maści - sosy, dipy, słoiczki - a w nich - pasty z oliwek, z suszonych pomidorów z różnej maści papryk - ja pierdziu - cała kodówka tym zawalona - nie mam gdzie normalnego gara z zupą wstawić Już zapowiedziałam, że jak się nie opamięta - to następnym razem on myje lodówkę....., ale się zmachałam.....
Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dorbie - dobrze, że kupiłaś. Teraz masz czas, żeby się spokojnie rozglądnąć i wszystko dobrać jak należy. Przesądy są durnowate i nie ma się co nimi przejmować (ostatnio mnie zadziwiły dwa - że dawniej się nie wychodziło z dzieckiem na dwór aż do chrztu i że dziecku nie powinno się obcinać włosów do roczku - mam taką jedną znajomą - nosi to dziecko rozczochrane jak straszydło jakieś - ludzie są przedziwni !! )
dorbie, Bliska 77, peppapig, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
A wiesz ze pare osob mi to juz powiedzialo ,ale o figurze ty pierwsza moja kochana Bozinko
Bozia3 wrote:Anna Maria - jesteś trochę podobna do Skrzyneckiej - tylko masz teraz lepszą figurę od niej....
dorbie, efcia, Bliska 77, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tym wystawianiem to chyba bym sie zjeżyła, nie znoszę "wystawek" nawet butelkapo piwie czy wodzie momenalnie ląduje w odpowiednim worku, kuchnia jest szczególnym miejscem ale dobra, bastuję bo się rozkręcę na tematy porządkowe...Bozia3 wrote:za mało - dwie półki zawalone plus wystawia już na lodówkę na górę - te jeszcze "nie otwarte"
kapturnica, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dorbie - dobrze, że kupiłaś. Teraz masz czas, żeby się spokojnie rozglądnąć i wszystko dobrać jak należy. Przesądy są durnowate i nie ma się co nimi przejmować (ostatnio mnie zadziwiły dwa - że dawniej się nie wychodziło z dzieckiem na dwór aż do chrztu i że dziecku nie powinno się obcinać włosów do roczku - mam taką jedną znajomą - nosi to dziecko rozczochrane jak straszydło jakieś - ludzie są przedziwni !! )
To u mnie normalnie Fritzl by był przez ten o chrzcie..
Bozia3, Dziobak, dorbie lubią tę wiadomość
-
dzień dobry bardzo

Reni kciuki za zucha niech sie na dobre zadomowi
Anna zdrówka dla Helci, napewno wszystko bedzie dobrze, przecież takie mlodzitkie organizmy sa silne i same dadzą sobie rade z intruzami
u nas ciepełko, 20 stopni słońce świeci
dzisiaj ide na imprezke urodzinowa - poczwórna
siostry wyprawiaja wspolne urodziny swoich dzieci
miłego dnia
moremi, Reni, dorbie, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni, trzymam i kciuki i kegle i zaciskam nawet te mięśnie wewnętrzne ud (gratisowy trening)
to już za chwilę! Powodzenia!
Niech dobrym znakiem będzie to, że właśnie odkryłam u siebie piękny, książkowy śluz. Płodny. Dzisiaj?!?!?!
moremi, Reni, dorbie, Mega, Zofia8, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wyobraziłam to sobie i jest to dość przerażające. Czy on nie jest dodatkowo maniakalnym... np.mordercą?Bozia3 wrote:za mało - dwie półki zawalone plus wystawia już na lodówkę na górę - te jeszcze "nie otwarte"
Mega lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH