35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie nie wiem,bo teraz poprzykrywl jakimis kartonamimacduska wrote:Mi się slabo zrobiło po przeczytaniu! Ma szczęście chłopina, że go nie zabiłaś!
I co? Zeszło?
ja sie tylko boje zeby zniszczone nie bylo, bo jak on to szorowal gabka z woda teraz...?
nie wiem...
a ten olej kiedy?
zreszta, teraz to juz "po ptokach"....
az mnie dusi w klacie uwieziony bluzg....
tylko spokojnie
musze gleboko oddychac
wszystko bedzie dobrze......
macduska, efcia, kapturnica, moremi, Bozia3, Reni, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa! Rzeczywiscie! o 12 miala z chaty wyjscDziobak wrote:O 13. Tera!
Maly sie wlasnie wprowadza!
Reniek, jestesmy z Toba w tym waznym i donioslym momencie
mam ochote odkorkowac szampana
efcia, kapturnica, macduska, moremi, peppapig, Bliska 77, Bozia3, Reni, Mega, caffe, ComeToMeBaby, Zofia8, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aaaa! Rzeczywiscie! o 12 miala z chaty wyjsc
Maly sie wlasnie wprowadza!
Reniek, jestesmy z Toba w tym waznym i donioslym momencie
mam ochote odkorkowac szampana
Proszę bardzo:
Bursztyn, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My som we dwa
Drugi niestety nie przeżył.
Nie będzie miał zespołu ocaleńca.
stara.krycha, moremi, kapturnica, efcia, Sabina, peppapig, Bliska 77, Bozia3, Mega, macduska, Dziobak, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, Zofia8, malgos741, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Nienienie Bursztyn, wcale nie popptakach, tylko weź to odkryj, bo jak jest mokre to będzie gorzej. Jak przeschnie to olejem, wypchnie brud. Tylko nie na mokre!Bursztyn wrote:wlasnie nie wiem,bo teraz poprzykrywl jakimis kartonami
ja sie tylko boje zeby zniszczone nie bylo, bo jak on to szorowal gabka z woda teraz...?
nie wiem...
a ten olej kiedy?
zreszta, teraz to juz "po ptokach"....
az mnie dusi w klacie uwieziony bluzg....
tylko spokojnie
musze gleboko oddychac
wszystko bedzie dobrze......
Bursztyn, kapturnica, Bliska 77, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:My som we dwa
Drugi niestety nie przeżył.
Nie będzie miał zespołu ocaleńca.
Super! Znaczy, że we 2. Smutno, że nie masz mrozakow, ale dziecolec będzie! Mój też tylko 1 dał radę!
Teraz się rozpieszczaj!
stara.krycha, moremi, efcia, kapturnica, Sabina, peppapig, Bliska 77, Bozia3, Reni, dorbie, Mega, macduska, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Renek w dwupaku!! Wielkopomna chwyla.To teraz kciukamy i odliczamy

Super!! Życze zeby maluch zadomowił sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 14:25
efcia, Bliska 77, ania.g, Bozia3, Reni, Mega, peppapig, Zofia8, malgos741, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH