35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że tematy porzadkowe dzisiaj.

Mnie do szału doprowadzają mężowskie papiery z pracy porozkladane w stertach po całym domu.
Druga rzecz to ta o której pisze Bliska, czyli wystawki. Nie cierpię niczego zbędnego na blatach kuchennych a mój szanowny małżonek ma zwyczaj kladzenia wszystkiego wlasnie ma kawałku blatu przy drzwiach. Obecnie leżą tam:
- 4 kolanka z rury pcv
- 6 śrubek
- 1 srubokręt
- 3 nakładki na sruby
- dokumenty samochodowe
- perfumy męskie sztuk 1
- ładowarka do telrfonu
- notes z pracy
- ksiażka o potrawach z grilla
- blizej niezidentyfikowana część rowerowa
I jak tu się nie wkurzyć? Wczoraj był pusty ten blat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 12:03
peppapig, kapturnica, Bursztyn, ania.g, moremi, paszczakin, efcia, Bliska 77, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakbym o swoim czytałaBozia3 wrote:a ja dziś 2 godziny sprzątałam lodówkę - mój A. uwielbia różnej maści - sosy, dipy, słoiczki - a w nich - pasty z oliwek, z suszonych pomidorów z różnej maści papryk - ja pierdziu - cała kodówka tym zawalona - nie mam gdzie normalnego gara z zupą wstawić Już zapowiedziałam, że jak się nie opamięta - to następnym razem on myje lodówkę....., ale się zmachałam.....
efcia, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ciepełko? Imprezka? Że co?????? Efcia!!!efcia wrote:dzień dobry bardzo

Reni kciuki za zucha niech sie na dobre zadomowi
Anna zdrówka dla Helci, napewno wszystko bedzie dobrze, przecież takie mlodzitkie organizmy sa silne i same dadzą sobie rade z intruzami
u nas ciepełko, 20 stopni słońce świeci
dzisiaj ide na imprezke urodzinowa - poczwórna
siostry wyprawiaja wspolne urodziny swoich dzieci
miłego dnia
Bursztyn, macduska, efcia, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nienawidze tematow porzadkaowych, ale sie odezwe: moj maz robito samo....macduska wrote:Widzę, że tematy porzadkowe dzisiaj.

Mnie do szału doprowadzają mężowskie papiery z pracy porozkladane w stertach po całym domu.
Druga rzecz to ta o której pisze Bliska, czyli wystawki. Nie cierpię niczego zbędnego na blatach kuchennych a mój szanowny małżonek ma zwyczaj kladzenia wszystkiego wlasnie ma kawałku blatu przy drzwiach. Obecnie leżą tam:
- 4 kolanka z rury pcv
- 6 śrubek
- 1 srubokręt
- 3 nakładki na sruby
- dokumenty samochodowe
- perfumy męskie sztuk 1
- ładowarka do telrfonu
- notes z pracy
wczoraj zamontowal drewniane blaty, piekne lite drewno i....znalazlam dzis na nich odbite slady trepow i plamy po czyms.....zaczal sie glupio tlumaczyc ze to zejdzie przeciez....myslalam ze zemdleje, a jak otrzezwialam to moj ryj sie na niego tak wydarl (mimo ze wiele razy obiecywalam sobie ze scisze paszcze) ze zaczal to czyscic gabka z woda....teraz pytanie- czy to nie zaszkodzi drewnu? Bo nie wiem czy bylo impregnowane olejem, tzn.my nie robilismy.....
nawet nie chce schodzic na dol zeby sprawdziic czy domyl....
i te trepy.....
znowu mi slabo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 12:35
moremi, macduska, efcia, Bliska 77, Bozia3, dorbie, Reni, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Taa skąd ja to znam. Ostatnio mu wywaliłam wędkę z sypialni...macduska wrote:Widzę, że tematy porzadkowe dzisiaj.

- 4 kolanka z rury pcv
- 6 śrubek
- 1 srubokręt
- 3 nakładki na sruby
- dokumenty samochodowe
- perfumy męskie sztuk 1
- ładowarka do telrfonu
- notes z pracy
moremi, macduska, efcia, Bozia3, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Co to "srapu"? A za " papu" masz ołówek.kapturnica wrote:Skad ja to kurde znam ???? U mnie gdzie srapu tam papu!!!A ja chodze , zbieram to wszystko a wraca jak bumerang.
efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przeczytałam modle sie do sufitu......Bursztyn wrote:Dzien dobry Wszystkim
Reniek, modle sie od switu, nawet przez sen, zeby wsystko dobrze poszlo i zebys malego szczesliwie przywiozla do domu
Burszta szykuj kozetke!!
Bursztyn, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nienawidze tematow porzadkaowych .....
znowu mi slabo
Mi się slabo zrobiło po przeczytaniu! Ma szczęście chłopina, że go nie zabiłaś!
I co? Zeszło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 12:45
moremi, Bursztyn, kapturnica, Bliska 77, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze w temacie...
Pamiętacie te nieszczęsne, za szerokie drzwi do łazienki???
Mój mąż wyniósł je do piwnicy WCZORAJ. Dotychczas stały na korytarzu, od października bodajże...
moremi, Bursztyn, efcia, kapturnica, stara.krycha, Bliska 77, dorbie, Reni, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH