X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Spoko brzuch wzdetu
    Trochę mi szkoda tego drugiego

Była ze mną babka co miała 10 przeżyło 5 wzięła dzisiaj 2
    Bursztyn wrote:
    Reniek, dobrze ze juz jestes!
    Jak sie czujesz?

efcia, Bliska 77, ania.g, nick nieaktualny, Bozia3, anna maria, Mega, nick nieaktualny, caffe, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Spoko brzuch wzdetu

wiadomo, ze szkoda, ale najwazniejsze ze jest ten jeden i jest juz z Toba :)

efcia, Bliska 77, kapturnica, ania.g, Bozia3, Reni, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Reniek! przypomnialo mi sie: jedz ananasa, podobno wspomaga implantacje
    tak gdzies czytalam

efcia, Bliska 77, ania.g, Reni, nick nieaktualny, BISCA, Zofia8, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Widzę, że tematy porzadkowe dzisiaj. :-)
    Mnie do szału doprowadzają mężowskie papiery z pracy porozkladane w stertach po całym domu.
    Druga rzecz to ta o której pisze Bliska, czyli wystawki. Nie cierpię niczego zbędnego na blatach kuchennych a mój szanowny małżonek ma zwyczaj kladzenia wszystkiego wlasnie ma kawałku blatu przy drzwiach. Obecnie leżą tam:
    - 4 kolanka z rury pcv
    - 6 śrubek
    - 1 srubokręt
    - 3 nakładki na sruby
    - dokumenty samochodowe
    - perfumy męskie sztuk 1
    - ładowarka do telrfonu
    - notes z pracy
    - ksiażka o potrawach z grilla
    - blizej niezidentyfikowana część rowerowa

I jak tu się nie wkurzyć? Wczoraj był pusty ten blat.

Podziwiam za zatrwalosc....

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I jeszcze w temacie...
    Pamiętacie te nieszczęsne, za szerokie drzwi do łazienki???
    Mój mąż wyniósł je do piwnicy WCZORAJ. Dotychczas stały na korytarzu, od października bodajże...
    Wazne, ze w koncu wyniosl ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, najważniejsze, że jestes juz w dwupaku, pewnie, ze przykro ale skup sie teraz na Dzidzolku pod serduszkiem, oszczedzaj się i DBAJ O WAS <3 <3

kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• beates Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak gdzies czytalam

Apropos ananasa.
    Wczoraj byłam u lekarza (transfer będzie prawdopodobnie w piątek ) i zapytałam czy są jakieś specjanle , pomocne zalecenia na " po ". Czy jest coś, co mogę zrobić by pomóc zarodkom. I mówię , bo ja wyczytałam źe jedzenia ananasa moze wspomóc zagnieźdzenie. A ona tak dziwnie na mnie spojrzała, zmierzyła mnie wzrokiem i zaczęła się głośno śmiać. Strasznie się poczułam, jak z jakiegoś ciemnogrodu .
    No ale cóz. Jak to mówią: "tonący brzytwy się chwyta ". Więc mimo wszystko zamierzam jeść tego ananasa

nick nieaktualny, kapturnica, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, Zofia8, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Renka, zebys wiedziala co jesc :)

http://dobrzebozdrowo.blogspot.co.uk/2013/07/odzywianie-przy-ivf-i-nie-tylko.html

Tu czytalam, bromelina pomaga w implantacji.

Bliska 77, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Apropos ananasa.
    Wczoraj byłam u lekarza (transfer będzie prawdopodobnie w piątek ) i zapytałam czy są jakieś specjanle , pomocne zalecenia na " po ". Czy jest coś, co mogę zrobić by pomóc zarodkom. I mówię , bo ja wyczytałam źe jedzenia ananasa moze wspomóc zagnieźdzenie. A ona tak dziwnie na mnie spojrzała, zmierzyła mnie wzrokiem i zaczęła się głośno śmiać. Strasznie się poczułam, jak z jakiegoś ciemnogrodu .
    No ale cóz. Jak to mówią: "tonący brzytwy się chwyta ". Więc mimo wszystko zamierzam jeść tego ananasa
    ten sie smieje, kto sie smieje ostatni ;)

Bliska 77, Reni, BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Widzę, że tematy porzadkowe dzisiaj. :-)
    Mnie do szału doprowadzają mężowskie papiery z pracy porozkladane w stertach po całym domu.
    Druga rzecz to ta o której pisze Bliska, czyli wystawki. Nie cierpię niczego zbędnego na blatach kuchennych a mój szanowny małżonek ma zwyczaj kladzenia wszystkiego wlasnie ma kawałku blatu przy drzwiach. Obecnie leżą tam:
    - 4 kolanka z rury pcv
    - 6 śrubek
    - 1 srubokręt
    - 3 nakładki na sruby
    - dokumenty samochodowe
    - perfumy męskie sztuk 1
    - ładowarka do telrfonu
    - notes z pracy
    - ksiażka o potrawach z grilla
    - blizej niezidentyfikowana część rowerowa

I jak tu się nie wkurzyć? Wczoraj był pusty ten blat.
    Chyba w każdym domu jest takie miejsce
    U mnie na komodzie w przedpokoju, gdzie miało stać naczynie na owoce na podkładce z trawy i tam leżą własnie takie rzeczy- kluczyki od samochodu, dokumenty, gniazdka do internetu, chociaz internet już podłaczony od ponad miesiaca, latarka Huberta z akcesoriami, rachunki, potwierdzenia z płatności kartami, okulary słoneczne i jeszcze tysiąc innych dupereli

Edit:
    Wyjeżdzają, to jutro zrobię czystke tego ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:16

Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Spoko brzuch wzdetu

Reniek, trzymaj się!!!
    Buźka :-)

Bliska 77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek odpoczywaj i afirmuj się pozytywnie :). Wszystko będzie dobrze :)

Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni super ze juz razem jestescie

Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Wiesz, ja mieszkam w Holandii i tutaj mają całkiem inne podejście do ciązy ( i tematów okołociązowych ) niz w Polsce.

Ja jednak dokształcam się na polskich stronach internetowych ☺

Bliska 77, ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Skad ja to kurde znam ???? U mnie gdzie srapu tam papu!!!A ja chodze , zbieram to wszystko a wraca jak bumerang.
    Ja już nawet rózne metody próbowałam.
    - Nie zbierać - kupka rośnie
    - chować do ich szufladek w tej komodzie - co się skończyło, że mąż wyciąga i się wkurza i nie może nic znależć, syn starszy generalnie nie zostawia tam nic, a młodszy ma tak zatkana szufladkę, że jej otworzyć nie można
    - zanosić do sypialni i kłaśc na miejsce do spania - obaj zdejmuja i ląduje to wszystko wszędzie
    - krzyczec!
    - przyporowadzac za rękę i kazać w tej chwili to posprzatac - nigdy nie kończą albo ląduje to na blacie w gabinecie, gdzie nie można już nic położyć
    I co ja mam zrobić z tymi bałaganiarzami?

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a tak w sprawie afirmacji. Jest nowy specjalista od odchudzania - Gabriel :)
    http://www.metodagabriela.pl/
    Czekam na książkę - kumpela ma mi pożyczyć. W międzyczasie ściągnęłam sobie z jego stronki medytację.
    Wczoraj miałam wieczór wolny - mały zasnął, starszy na obozie, a A. był na spotkaniu z kumplem. Więc porobiłam wszystko - położyłam się do łóżka - odpaliłam medytację i po sekundzie zasnęłam. Nawet nie wiem o czym jest....i jak ja mam schudnąć? ;)

Bliska 77, ania.g, Bursztyn, Mega, paszczakin, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dokladnie, a poza tym uważam, że zachowanie p.doktor bylo z lekka nie na miejscu i co najmniej mało profesjonalne....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:30

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Taa skąd ja to znam. Ostatnio mu wywaliłam wędkę z sypialni...
    A umnie stoją 4 kostki POlbruku, bo kiedyś tzn w maju były przyklejane listwy przypodłogowe i jedna ma być przyklejona jak mąż zrobi porzadek z kablami od anteny itd w niedalekiej przyszłośći. Dobrze ze nie przeniosl ich do garderoby
    Do stycznia ma to zrobić, bo kącik dla dziecia będzie tam

Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ooo a tak w sprawie afirmacji. Jest nowy specjalista od odchudzania - Gabriel :)
    http://www.metodagabriela.pl/
    Czekam na książkę - kumpela ma mi pożyczyć. W międzyczasie ściągnęłam sobie z jego stronki medytację.
    Wczoraj miałam wieczór wolny - mały zasnął, starszy na obozie, a A. był na spotkaniu z kumplem. Więc porobiłam wszystko - położyłam się do łóżka - odpaliłam medytację i po sekundzie zasnęłam. Nawet nie wiem o czym jest....i jak ja mam schudnąć? ;)
    To juz zaczelas chudnac, sen rowniez sprzyja utracie wagi ;)

nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem słyszałam o tym
    od tygodnia gnije na parapecie O.o nada sie?
    Bursztyn wrote:
    tak gdzies czytalam

Bursztyn, beates, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 10420 10421 10422 10423 10424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ