35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jeja normalnie
masakra z tym brzuchem
i nie wiem czy po pukcji czy po wczorajszym bobie (żarłam rano) ale to tyle czasu trzymałby mnie???
prawie całą noc nie spałam
ok 4 obudził mnie brzuch i musiałam iść na kibel
w drodze pod szpitalem znowu mnie rozbolał
siostra akurat kawe kupowała i pyta się typa czy mają sracz, a potem mnie czy może jednak wytrzymam do szpitala
mówię nieeeee dojdę!
a on, że nie mają dla gości ale popatrzył na mnie i mówi, ze mogę z ich kibla skorzystać
o dzięki ci mój drogi
w sumie miał szczęscie, bo mogłam mu syfon odpalić na środku kafejki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:46
ania.g, Sabina, Bursztyn, Mega, macduska, caffe, ComeToMeBaby, Bliska 77, peppapig, malgos741, kkisia, stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się wydaje, że najbezpieczniej drewno własnie wyszorować wodą z mydłemBursztyn wrote:wlasnie nie wiem,bo teraz poprzykrywl jakimis kartonami
ja sie tylko boje zeby zniszczone nie bylo, bo jak on to szorowal gabka z woda teraz...?
nie wiem...
a ten olej kiedy?
zreszta, teraz to juz "po ptokach"....
az mnie dusi w klacie uwieziony bluzg....
tylko spokojnie
musze gleboko oddychac
wszystko bedzie dobrze...... -
nick nieaktualnyA co mówili w KLinice na te bóle? Możesz No-spa wziąc czy nie?Reni wrote:jeja normalnie
masakra z tym brzuchem
i nie wiem czy po pukcji czy po wczorajszym bobie (żarłam rano) ale to tyle czasu trzymałby mnie???
prawie całą noc nie spałam
ok 4 obudził mnie brzuch i musiałam iść na kibel
w drodze pod szpitalem znowu mnie rozbolał
siostra akurat kawe kupowała i pyta się typa czy mają sracz, a potem mnie czy może jednak wytrzymam do szpitala
mówię nieeeee dojdę!
a on, że nie mają dla gości ale popatrzył na mnie i mówi, ze mogę z ich kibla skorzystać
o dzięki ci mój drogi
w sumie miał szczęscie, bo mogłam mu syfon odpalić na środku kafejki
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
mieszkam w UK, tutaj tez maja inne podejsciebeates wrote:Wiesz, ja mieszkam w Holandii i tutaj mają całkiem inne podejście do ciązy ( i tematów okołociązowych ) niz w Polsce.
Ja jednak dokształcam się na polskich stronach internetowych ☺
beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
powiedział, że to wina jego kolezanki, która igłą podziurawiła mi brzuch od wewnątrz
taki żartowniś
niestety nie było mojej lekarki tylko ten drugi, który często mi monitoring robił
nie lubię do niego chodzić, bo on jest tak przystojny, że lekarzowi to nie przystoi
i te jego teksty prosto z mostu, że czerwienię sie jak nastolatka
dorbie wrote:A co mówili w KLinice na te bóle? Możesz No-spa wziąc czy nie?
Bursztyn, Mega, dorbie, ania.g, macduska, paszczakin, caffe, ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina, peppapig, Zofia8, malgos741, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Reni już jestes w dwupaku, super

Ja dzisiaj zabrałam córkę na zakupy, chciałam jej kupic jakieś sandały a sobie trampki do latania, skończyło sie na spodniach i t shircie dla Młodej, a matka jak zwykle została z niczym
dorbie, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka , a dlaczego nie spałaś?Natka_79 wrote:Łee, poranny post mi zzarlo

Reni trzymającymi trzymam kciuki
Dupa, kolejna noc z ciągłymi pobudkami i dzien do bani
zbieram siły na spacer z młodym ale najchętniej poszłabym spać
Natka, a kiedy Ty poczułaś ruchy? -
nick nieaktualny
-
hehheeh ja to już się tak zżyłam z forum, że jak w czasie x-tygodniowego witania będe miała przerwę na łyk wody to nie łyknę a zajrzę na forum. o.SolarPolar wrote:Na kilka dni znikam. Maz wrocil - Kometa to mala miki przy mnie. Buziaki.
no- może co drugi raz, bo nie chciałabym się odwodnić....
dorbie, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak się zapamiętałam w porzadkach dzisiaj, ze zapomniałam o fryzjerze! Opamiętalam się pół godziny przed 14... Jeszcze po drodze lek w aptece musiałam odebrać i oczywiscie przede mna 5 osób stało a za mna juz nikogo...
Apteka do 15, fryzjer na 14 i jeszcze bankomat w międzyczasie trzeba było odwiedzić. Uff...udało się!
Zdążyłam tylko i wyłącznie dzięki forum bo zobaczyłam która jest godzina jak pisałysmy o transferze Reni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:25
dorbie, ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina, ania.g, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
noooo, widzę że jest postępmacduska wrote:I jeszcze w temacie...
Pamiętacie te nieszczęsne, za szerokie drzwi do łazienki???
Mój mąż wyniósł je do piwnicy WCZORAJ. Dotychczas stały na korytarzu, od października bodajże...
widocznie twój chłop jak powiedział że zrobi to zrobi i nie trzeba mu powtarzać co pół roku
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Brawo! No to teraz trzymam kciuki za piękne, mocne i stabilne zagnieżdżanieReni wrote:My som we dwa
Drugi niestety nie przeżył.
Nie będzie miał zespołu ocaleńca.
Eh... naprawdę się wzruszyłam
no to:
Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH